Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Akarunk Junji-akármit, Darren Shant, Black Lagoont meg Gunsmith Catset. És milyen vicces lenne, ha Magyarország lenne az első ország aki megveszi a Drifterst nem?
Nem, nem, nem. Ezeket Mi nem akarjuk a következő Bejelentés-visszaszámlálóba (amit már eldöntött a nép, hogy lesz ^^), Drifters-t támogatom, de a többi még várhat (esetleg még az Uzumaki).
Akarunk inkább Takehiko-akármit (elsősorban Slam Dunk-ot), Great Teacher Onizukát, Love Hinát meg Shaman King Kanzen-Ban-t.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-17 23:04:18
(#3049) Én egy Yuu Watase v. CLAMP mangára szavazok. MEg a Dogs is jöhetne.
Hanon: megtaláltam az első h.sz.-edet a témában....Mermaid Melody LOL
*integet* Csabaaa~ visszaszámlálót akarunk
*Egyet ért*
Gilje: Jelenleg One Piece-t jobban szeretnék
MIANEVED?!
*mondta az ultimate bleach-fan*
esetleg még Magic Mirror. Láv oldschool stílus
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-17 21:54:48
(#3046) *integet* Csabaaa~ visszaszámlálót akarunk, a nép megszavazta.
Csak viccelek.
Akarunk Junji-akármit, Darren Shant, Black Lagoont meg Gunsmith Catset. És milyen vicces lenne, ha Magyarország lenne az első ország aki megveszi a Drifterst nem?
Csak viccelek.
Azért csípkedjétek magatok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-17 21:49:57
(#3045) Én nem értek egyet.
Úgy járna a Bleach mint az InuYasha!
Évek múlva már nem lesz olyan menő, és szinte senki nem venné már meg...
Úgy járna a Bleach mint az InuYasha!
Évek múlva már nem lesz olyan menő, és szinte senki nem venné már meg...
MIANEVED?!
ennek szellemében: Yuki Kaori: Camelot Garden
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-17 21:23:18
(#3042) Ahogy olvasom, mindenki a türelmetlensége miatt panaszkodik, merthogy lassan jönnek ki a fordítások. Nomár, pont ezért lenne célszerűbb a kiadónak egy rövidebb, maximum 3-4 darabszámú sorozatban, vagy oneshotban gondolkodnia. Így még több gondolkozási ideje lenne a Manmgafannak, hogy mely hosszabb, 15-20 kötetes sorozatba vágjon a jövőben bele.
Biztos vagyok benne, hogy egy (vagy kettő) oneshot kiadása felfrissítené a kiadót, mivel egy egykötetes mangát bátrabban megvesz az ember. : )
Biztos vagyok benne, hogy egy (vagy kettő) oneshot kiadása felfrissítené a kiadót, mivel egy egykötetes mangát bátrabban megvesz az ember. : )
beküldve: 2010-05-17 21:00:30
(#3041) A bleachnek én se nagyon örülönék akár milyen bleach fanatikus vagyok, de ha kiadnák akkor venném, de nem örülnék neki... most még mindig a DRRR!! fanatizmusomban élek... szóval plíz...engem nem érdekel, h mit adnak ki belőle, legyen a manga, az csak 1 kötet *o* nah milyen szupi... igaz nem a legszebb a grafikája, de azért... és a light novel... istenem ha meglátnám köbö ugyan azt a reakciót váltaná ki belőlem mint a Hetalia...*///* de leginlább most egy light novelre fáj a fogam...(Bakemonogatari,Hack//GU ,Baccano...)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
sejtem mikor kapnám én azt vissza...
majd kövi talira akár el is hozhatod ami megvan, kölcsön venném angolozni xd
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-05-22 19:03:22
az anyád veszi englisül holnap adja le a köv rendelést
Én venném.
Lévén a mangát csak
után kezdtem olvasni. Érdekelne milyen az eleje
Bár egy One Piece-nek is nagyon örülnék...
Lévén a mangát csak
Grimmjow legyőzése
után kezdtem olvasni. Érdekelne milyen az eleje
Bár egy One Piece-nek is nagyon örülnék...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-17 17:31:56
Egyébként azon gondolkodtam, hogy azok, akik már rég elhagyták az első részeket, avagy többször látták, nekiállnának megvenni a mangát, csak, hogy meglegyen? Nemtudom/nemhiszem.
mondjuk ez rám pont nemigaz dehát én én vagyok