Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Mit kéne magyarul kiadni?
One Piece-t csak akkor, ha biztos lesz Bleach is.
Egyébként jó lenne valami Seinen manga is, elsősorban javaslom a Gantz, Real párost.
Egyébként jó lenne valami Seinen manga is, elsősorban javaslom a Gantz, Real párost.
szerintem eggyiket se kéne elkezdeni kiadni....
mért kell a OP mellé a Bleach? annyira túlsok máá...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-19 15:41:14
(#3064) One Piece-t csak akkor, ha biztos lesz Bleach is.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-19 13:56:15
(#3063) One Piece. Mer akkoris
Oh, es ist wunderbar, and wirklich toll and eigentlich unübertrefflich^^

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-19 13:49:44
(#3062)
Szerk: Maryke 2010-05-19 13:59:13
engem is leginkább a rajzolása fogott meg, no meg a történet *o* imádom ><
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2010-05-22 19:00:33
A Goth télleg jó, én is olvastam. nagyon tetszett a rajzolása
beküldve: 2010-05-18 20:19:15
(#3059) Ha az árnybíró kimegy mi lenne ha a manhwakák meg maradnának *o* nagyon örűlnék a defense devilnek írtó yoh egy manhwa ;D tény h még fut de akkor is TT__TT de ha manga akkor én is dobok egy szavazatot a Dogsra ;D mert az egyszerüen yoh :P és a Kuroshitsuji is jöhetne... Aztán Akaboshi ellen sincs kifogás( 3 kötetes szöszenet *o*) és a Peace Makernek a köteteit is szívesen látnám... de ha most vmi borzongást szeretne a közönség akkor GOTH *o* és csak 1 kötet >< meg aztán Himitsu ~Top Secret~...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-05-18 06:45:39
(#3058) aww.
megint írok. szóval bővült a listám:
-Doubt (
dejóólennne *-*)
-Gintama
-Bleach
-Code Geass
-Jigoku Shoujo
-D. Gray Man

-Doubt (

-Gintama
-Bleach
-Code Geass
-Jigoku Shoujo
-D. Gray Man
gintama -t a népnek. =3
Ez komoly? Pff.... remek. Tehát mondjuk mire kiadják a Csabáék mind a 28 Kensint, még utána újra 22-t? Nagyon valószinütlen. Sőt, ebben az esetben a Shaman King még rosszabb helyzetben van, hiszen a történet csak a kanzenbannal ért véget, ergo esélytelen, hogy lenne bármi értelme elkezdeni kiadni a simát. Erről akkor már most le is mondhatok...

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Moderátor 2010-05-22 19:01:16
Mi ez, ha nem egyértelmű jelzés? És akkor utána jöhetne a Shonan Junai Gumi is. ^^
Szerk: Moderátor 2010-05-22 19:01:42
Conon is hogy elkapkodák. Pedig antológiák is voltak szépen
GTO. Ismét támogatva. Kell egy ilyen a népnek.
Nagyon kellene. Eladásilag is biztos aratna, egyszerüen képtelenség, hogy ez a fergeteges manga valakinek ne tetszene...
Mit felejtek el folyton. Én nem tudnék elképzelni egy Highschool of the Deadet Mangafanhoz, egyszerűen nem illik az eddig kiadott mangák közé. De nem lenne rossz. Van benne sensei~~
Aztán mondjuk még tán Kuroshitsuji? Az nagyon menő manapság. *nagyon belejött*.
Aztán mondjuk még tán Kuroshitsuji? Az nagyon menő manapság. *nagyon belejött*.
Támogatom, mint leendő Mangfan kiadvány, mégha nem is illik a kiadóhoz az eddigi ténykedések alapján. Hátha a leendő anime majd belódítaná itthon a szekeret...
Valami (nem is annyira) újat mondjak én is: Gantz. Valaki?
Szerk: Travis 2010-05-18 00:16:56
GTO. Ismét támogatva. Kell egy ilyen a népnek.
Hanon: megtaláltam az első h.sz.-edet a témában....Mermaid Melody LOL
Bizonyám, nevemhez hűen.

Én amúgy simán el tudnék képzelni egy egytagú bejelentés visszaszámlálót. Kijön az Árnyékbáró 16, majd ezzel bejelentik, hogy "már csak 2 kötet van hátra az egyik első magyarul megjelent mangából, a méltó utódot ekkor és ekkor jelentjük be", megjelenik a főoldalon egy bájos órácska, számai pedig pörögnek szépen visszafelé. Hjajj, szép is lenne.
Mit felejtek el folyton. Én nem tudnék elképzelni egy Highschool of the Deadet Mangafanhoz, egyszerűen nem illik az eddig kiadott mangák közé. De nem lenne rossz. Van benne sensei~~
Aztán mondjuk még tán Kuroshitsuji? Az nagyon menő manapság. *nagyon belejött*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-17 23:31:09