Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-05-31 02:03:06
(#3112) Én a King of Thornnak örülnék nagyon! mangafoxon kevesebb, mint fél nap alatt elolvastam mind a 6 kötetét, egyszerűen abbahagyhatatlan!
A strongworld re ki-beb@szott kiváncsi vagyok! Van cam-ripes verzió de nem birom végigszenvedni azt. Augusztusban jön a dvd, szal a raw is valszeg, és uraharashop csinálja is majd!
A Strong World-höz nemrég találtam egy 0-k epizódot ami egy 18 perces előzmény story a fő gonoszról...illetve felbukkannak benne szereplők a sorozatból de még fiatalon illetve még életben pl Nami nevelőanyja aktív tengerészgyalogosként vagy pl Ace kisgyerekként. Nekem nagyon bejött bár full japán volt így sokat nemértettem belőle de látni például Shanks-t ahogy "pályakezdőként" elkezdi saját legénységének toborzását az poén volt
Akit érdekel itt letöltheti, feliratról nemtudok de igazából a lényeg érthető:
[Link]
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-05-30 21:43:49
(#3110) Yamato Nadeshiko Shichihenge!
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-30 20:43:40
(#3109) És akkor vegyük újra.
Valami Junji dolgot. Itt persze horror mangáról beszélünk, nem pedig macskás slice-of-liferól.
Gunsmith Cats, Black Lagoon, Azumanga Daioh mert kell a Yotsubatohoz amit ha most nyáron jelentenek be megütök valakit. Igazából nem.
Darren Shan mert az mindenkinek megérné.
Highschool of the Dead mert igazából nincs jobb érvem mellette, minthogy benne van Hirano-sama. Mert ilyen még nem volt, na.
És DRIFTERS. Annyira nincs értelme, hogy nagyon jó. És bishiRaszputyin~
Valami Junji dolgot. Itt persze horror mangáról beszélünk, nem pedig macskás slice-of-liferól.
Bár szerencsés lenne, ha nem pont a Tomiera esne a választás (komolyan mondom, hogy nekem pont ez tetszik legkevésbé, pedig Tomiért a legismertebb a bácsi), de persze ennek is nagyon örülnék.
Gunsmith Cats, Black Lagoon, Azumanga Daioh mert kell a Yotsubatohoz amit ha most nyáron jelentenek be megütök valakit. Igazából nem.
Darren Shan mert az mindenkinek megérné.
Highschool of the Dead mert igazából nincs jobb érvem mellette, minthogy benne van Hirano-sama. Mert ilyen még nem volt, na.
És DRIFTERS. Annyira nincs értelme, hogy nagyon jó. És bishiRaszputyin~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-30 20:05:42
(#3108) Nemrég vettem meg a Love*Com első két kötetét. Én nagyon örültem neki,hogy hoznak be újabb mangákat.
Viszont (nem akarok kötöszködni^^") a fordítás kicsit lassan megy szerintem...
Azzal tisztában vagyok,hogy egy manga fordítás nem egyik napról a másikra megy,de már annyira tűkön ülök! ><
Van egy csomó jó manga,olvasok is egy párat így neten,de ott is elkezdték egy csomónak abbahagyni a fordítást,szal tök rossz.
Na jó,ez inkább zaklatásnak tűnt,mint kommentnek...xD
Azért ezek nagyon jól jönnének:
Vampire Knight
Beast Master
Dengeki Daisy
Soul Eater
Black Cat
D-Gray Man
Bloody Kiss
B.O.D.Y
Shugo Chara
Purikyu
Viszont (nem akarok kötöszködni^^") a fordítás kicsit lassan megy szerintem...
Azzal tisztában vagyok,hogy egy manga fordítás nem egyik napról a másikra megy,de már annyira tűkön ülök! ><
Van egy csomó jó manga,olvasok is egy párat így neten,de ott is elkezdték egy csomónak abbahagyni a fordítást,szal tök rossz.
Na jó,ez inkább zaklatásnak tűnt,mint kommentnek...xD
Azért ezek nagyon jól jönnének:
Vampire Knight
Beast Master
Dengeki Daisy
Soul Eater
Black Cat
D-Gray Man
Bloody Kiss
B.O.D.Y
Shugo Chara
Purikyu
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2010-05-30 19:05:55
(#3107) Szerintem magyarul ki kéne adni:
-Vampire Knight
-Elfen Lied
-D.Gray-Man
-Vampire Knight
-Elfen Lied
-D.Gray-Man
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
én inkább a Hana Kimire szavazok:)
Jó is az!
Watashi wa AKUMA de shitsuji desukara...
beküldve: 2010-05-30 15:43:27
(#3105) Szerintem:
-Elfen Lied
-Soul Eater
-D.gray-man
Per pillanat ezeknek örülnék a legjobban, de van még egy csomó más is, amit szívesen olvasnék magyarul (pl. Vampire Knight, Rozen Maiden, Karin, Chobits, DearS, Ludwig Kakumei...)
-Elfen Lied
-Soul Eater
-D.gray-man
Per pillanat ezeknek örülnék a legjobban, de van még egy csomó más is, amit szívesen olvasnék magyarul (pl. Vampire Knight, Rozen Maiden, Karin, Chobits, DearS, Ludwig Kakumei...)
beküldve: 2010-05-30 15:32:07
(#3104) vagy hana-kimi helyett Hana Yori Dango...<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-30 13:17:03
(#3102) beküldve: 2010-05-30 13:16:16
(#3101) Yo!
Serintem:
-Soul eater
-Elfen lied
-Chibi vampire Karin
-Trinity Blood
Serintem:
-Soul eater
-Elfen lied
-Chibi vampire Karin
-Trinity Blood
Watashi wa AKUMA de shitsuji desukara...
beküldve: 2010-05-30 13:11:00
(#3100) Az Elfen Lied tényleg jó lenne!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-30 12:32:37
(#3099) manga.hun nincs fent a To aru,de amint látom,már onemangán utánanéztél.Jóféle kis cucc.Érdemes beleolvasni,a mangafannak meg kiadni vóna érdemes.
Per pillanat nállam az anime verziója a námbör ván Shirai Kuroko meg a legperverzebb csaj,akit valaha láttam
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-30 11:41:41