Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-06-21 15:12:49
(#3173) Sora Sora (szeressük <3)
Beast Master (ezt még jobban *u*)
Beast Master (ezt még jobban *u*)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Én a Nabari no ou mangának örülnék a legjobban
A nabari no ou tényleg nagyon jó.
beküldve: 2010-06-21 12:33:03
(#3171) Én is ismerem, és támogatom!
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Na végre vki,aki ismeri
Jöhetne,mert tényleg frankó.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-06-16 16:59:45
(#3169) Állandó rovatunk (Alister szerény terjedelmű kívánság-sirámai n+1. kiadás) ismét jelentkezik. Különösebb magyarázat nélkül, csak a puszta lényeg:
- Black Lagoon (9-) ,
- Gunsmith Cats (8),
- Dogs (1+5-) és
- Uzumaki (3)
- Black Lagoon (9-) ,
- Gunsmith Cats (8),
- Dogs (1+5-) és
- Uzumaki (3)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-06-16 17:00:17
Kapcsolódom az előttem szólókhoz és szerintem se kellenek még új kiadások
-és igaz a Naruto nagyon le van maradva és szintúgy a többi xD
legalább te eggyetértesz
végre vki
igen igen én is naggggyon!! XD
beküldve: 2010-06-16 12:53:23
(#3166) Szerintem meg pont kellenek, és olyanok, amik nem futnak az Animaxen. Fő a változatosság!
Apropoó. Ha vége az Árnybírónak, remélem, valami szintén nagyszerű dolog veszi át a helyét. Szóval nem Bleach vagy ilyesmi.
Apropoó. Ha vége az Árnybírónak, remélem, valami szintén nagyszerű dolog veszi át a helyét. Szóval nem Bleach vagy ilyesmi.
beküldve: 2010-06-16 12:41:47
(#3165) Kapcsolódom az előttem szólókhoz és szerintem se kellenek még új kiadások
beküldve: 2010-06-16 12:03:00
(#3164) beküldve: 2010-06-16 11:55:26
(#3163) -Elfen Lied
-Battle Royal
-Soul Eater
-Yu-gi-oh!
-Paradise Kiss
ezeket tuti megvenném:)
de az se zavarna he egy ideig nem adnának ki ujj sorozatot inkább a futó sorozatokat kicsit gyorsabban adnák ki mongyuk 2 évig és már nemis lennénk ennyire vészassen lemaradva pl: Narutoból vagy Nanábol
-Battle Royal
-Soul Eater
-Yu-gi-oh!
-Paradise Kiss
ezeket tuti megvenném:)
de az se zavarna he egy ideig nem adnának ki ujj sorozatot inkább a futó sorozatokat kicsit gyorsabban adnák ki mongyuk 2 évig és már nemis lennénk ennyire vészassen lemaradva pl: Narutoból vagy Nanábol
beküldve: 2010-06-15 09:51:14
(#3162) Mondjuk ha mangafant nézzük, a mangájuk java olyan, aminek az animéje ment animaxon. Ha így nézzük a dolgot, akkor valószínűleg megint olyan címek lesznek, amiknek az animéje várható animaxra vagy már megy.
Én abban reménykedem, hogy a Bleach nem lesz, bár amennyit nyavalyognak neki, tuti várható-.-
Mondjuk szerintem FMA is nagy esélyes, mivel most ért véget a mangája.
Na de reménykedjünk benne, hogy lesz Vampire Knight^^
D.Gray-man se lenne rossz, de szerintem azzal max a második évad levetítése után döntenének, hogy érdemes e. Ha meg azt nézzük, hogy állítólag azt mondták rövidebb sorozatokat akarnak, akkor még lehet meglepi.
Én abban reménykedem, hogy a Bleach nem lesz, bár amennyit nyavalyognak neki, tuti várható-.-
Mondjuk szerintem FMA is nagy esélyes, mivel most ért véget a mangája.
Na de reménykedjünk benne, hogy lesz Vampire Knight^^
D.Gray-man se lenne rossz, de szerintem azzal max a második évad levetítése után döntenének, hogy érdemes e. Ha meg azt nézzük, hogy állítólag azt mondták rövidebb sorozatokat akarnak, akkor még lehet meglepi.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-15 09:33:10
(#3161) Princess Tutu. Természetesen a manga.
(A Vampire Knightot nem mindenkin szereti, én legalábbis nem. Akkor inkább shinshi Doumei Cross. Ugyanaz, csak vámpírok nélkül.)
(A Vampire Knightot nem mindenkin szereti, én legalábbis nem. Akkor inkább shinshi Doumei Cross. Ugyanaz, csak vámpírok nélkül.)
beküldve: 2010-06-14 15:12:48
(#3160) Én most azért szurkolok, hogy a Vampire Knight legyen az új manga és a meghívott vendég az őszi Conon a mangakája: Matsuri Hino. Ha ez véletlenül összejönne, gátlástalanul sikítanék és ugrándoznék örömömben. (A körülöttem állók legnagyobb örömére ) Persze álmodik a nyomor...
beküldve: 2010-06-14 13:30:18
(#3159) A The Tyrant Who Fall in Love-ot.....<3<3<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\