Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-06-09 17:04:04
(#3142) Hát már sokszor írtam de kitartó vagyok!!
One Piece
Trigun Maximum
Hunter x Hunter
Fairy Tail
Yu Yu Hakusho
Dragonball
Soul eater
Zombie Powder
Gintama
Ranma 1/2
One Piece
Trigun Maximum
Hunter x Hunter
Fairy Tail
Yu Yu Hakusho
Dragonball
Soul eater
Zombie Powder
Gintama
Ranma 1/2
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-09 16:53:59
(#3141) Kívánság listám :
-Bleach (igazából mindegy, mert aki akarta elolcasta a neten)
-Soul Eater
-Air
-Corpse Demon
-Chi's Sweet Home
-Goth
-Bleach (igazából mindegy, mert aki akarta elolcasta a neten)
-Soul Eater
-Air
-Corpse Demon
-Chi's Sweet Home
-Goth
mangafanos ellentábor
WTF?!
Ki merészel...?!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
viszont jó:)
mangafanos ellentábor hallgass <3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-08 19:31:20
(#3138) Amit ki kéne adni magyarul, és meg is venném eredetibe? Szerintem ez csak a Meitantei Conan lehet, az jöhetne minden mennyiségben (csak kár hogy alig jön, asszem leginkább erre illik az a szó, hogy ide ez túl japán).
beküldve: 2010-06-07 20:03:55
(#3137) Végülis a Rozen Maiden még nem is olyan hosszú :) Na jó... most 12 kötetnél tart... az amolyan közepes.
Ha már Peach-Pit, akkor Shugo Charat a népnek Az csak 11+1 kötet.
Ha már Peach-Pit, akkor Shugo Charat a népnek Az csak 11+1 kötet.
bocs Gilje direkt volt ;D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
OHC
KELL!!!!!!!
megint felhoztátok bennem a fangörlt szemtek
el is vonulok Halálos Fegyvert nézni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-07 19:58:39
OHC-t tuti venném, csak az is hosszú, bár talán már az is a vége fele közelít, nem tudom nem olvasom, csak a legutóbbi fejezetbe volt egy kis vallomás^^
nah igen elméletileg 1 fejezet. És vége. De ha nem akkor 3-5 és vége a DRRR! támogatva mint mindig *-*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-06-07 19:36:33
(#3133) Kategorizálok, mert ez egy ilyen nap. Meg mert nincs más dolgom.
Shounen:
-Crows /férfias férfiak férfias harcai 26 köteten át, homolustot nem tartalmaz/
-Yozakura Quartet /kicsit ilyen is, kicsit olyan is, kevés háttér, de nem Kubo. 8 kötet eddig/
-Good Ending /románc manga, úgy tudom ilyenünk még nem volt. 2 kötet, gyarapodik, szerelmi négyszög/
Shoujo/Josei:
-Nodame Cantabile mindenképpen /múlthéten kezdtem el olvasni, eddig csodálatos. ~23/
-Ugly Duckling to Swan /manhwa, 13, kövér lány, még mindig, mer' lulz/
Seinen:
-Ikigami /eddig 7 kötet, kultikus, eccerre véres és szívmelengető cucc/
-Uzumaki /3 kötet. egyszerű lenne/
-bármi Takahashi Tsutomu
-Bitter Virgin /rape~/
Slice-of-Life:
-Yotsubato! /9-/
-Piano no Mori /eddig úgy 17 kötet, nagyon lassan növekszik. zongoráznak benne. monnyuk a Nodamének több az esélye/
Gag:
-Gintama /sok kötet/
-Arakawa under the Bridge /10-/
Melles mangák:
-HotD /kevés ecchi manga érdekel. ez az egyik/
-Sundome /ez a másik. és szvsz jobb, mint az előbbi. és morbidabb is. és tragikusabb is/
-Crows /férfias férfiak férfias harcai 26 köteten át, homolustot nem tartalmaz/
-Yozakura Quartet /kicsit ilyen is, kicsit olyan is, kevés háttér, de nem Kubo. 8 kötet eddig/
-Good Ending /románc manga, úgy tudom ilyenünk még nem volt. 2 kötet, gyarapodik, szerelmi négyszög/
Shoujo/Josei:
-Nodame Cantabile mindenképpen /múlthéten kezdtem el olvasni, eddig csodálatos. ~23/
-Ugly Duckling to Swan /manhwa, 13, kövér lány, még mindig, mer' lulz/
Seinen:
-Ikigami /eddig 7 kötet, kultikus, eccerre véres és szívmelengető cucc/
-Uzumaki /3 kötet. egyszerű lenne/
-bármi Takahashi Tsutomu
-Bitter Virgin /rape~/
Slice-of-Life:
-Yotsubato! /9-/
-Piano no Mori /eddig úgy 17 kötet, nagyon lassan növekszik. zongoráznak benne. monnyuk a Nodamének több az esélye/
Gag:
-Gintama /sok kötet/
-Arakawa under the Bridge /10-/
Melles mangák:
-HotD /kevés ecchi manga érdekel. ez az egyik/
-Sundome /ez a másik. és szvsz jobb, mint az előbbi. és morbidabb is. és tragikusabb is/
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-06-07 19:37:25
beküldve: 2010-06-07 19:32:51
(#3132) HunterxHunter.
De még ott van One Piece, Reborn, Gintama, D.Gray-man, Bleach, Claymore, Fairy Tail.
Mondjuk Kaichou wa maid sama is jöhetne.
De még ott van One Piece, Reborn, Gintama, D.Gray-man, Bleach, Claymore, Fairy Tail.
Mondjuk Kaichou wa maid sama is jöhetne.
Szerk: baniaa3 2010-06-07 19:34:10
volt egy kis vallomás^^
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Gilje-sama 2010-06-07 19:04:43
Ez igaz, de akkor nem húsz kötetnél, hanem öt-hatnál kéne szerintem meghúzni a határt :)
Kaichou wa Maid-sama-t támogatom ;) Ha már itt tartunk, legyen Ouran High School Host Club is. Meg Nodame Cantabile. Meg Soul Eater. Meg Fairy Tail. Meg Fullmetal Alchemist.
Már megint hosszú sorozatokat sorolok
Nodamet csak a rajzolása miatt nem venném meg, na meg a hossza miatt.
Amúgy meg ha rövidnél tartunk ott a Kamikaze Kaitou Jeanne mint klasszikus:) Ha meg nem romantikára vágyunk akkor Durarara!, úgyis most fut és beérnénk japán kiadást amire nem lenne panaszkodás akkor.
FMA nem lenne rossz(csak hosszú), most ér véget, itthon is nagy hypeja van biztos vennék(talán én is).
OHC-t tuti venném, csak az is hosszú, bár talán már az is a vége fele közelít, nem tudom nem olvasom, csak a legutóbbi fejezetbe volt egy kis vallomás^^
De ha már hosszúakról beszélünk: DGM, Vampire Knight, Rozen Maiden, Fushigi Yuugi+genbu kaiden
Ja Kaichoura még nem reagáltam, poénos meg minden, de kb mint a lovecom, megbánnám ha belekezdenék. Nem azért mert nem jön be, csak egyszerűen már úgy mond kinőttem ezt a fajta szerelmes cuccokat, ahhoz hogy megvegyem.(attól függetlenül az animén jól elszórakozom)
És még valami a romantikus listához: Hadashi de bara wo Fume-t a népnek
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
és jókat. önhatalmúlag hozzácsapok az előbbiekhez egy Saint Seiyát, egy One Piece-t, egy Air Geart, egy Kamen no Maid Guyt és egy Yamato Nadeshiko Shichi Hengét is
azért mert évi 3 kötettel elég silányan haladnak és nem akarok nagypapa lenni mire kiadnak egy sorozatot
Ez igaz, de akkor nem húsz kötetnél, hanem öt-hatnál kéne szerintem meghúzni a határt :)
Kaichou wa Maid-sama-t támogatom ;) Ha már itt tartunk, legyen Ouran High School Host Club is. Meg Nodame Cantabile. Meg Soul Eater. Meg Fairy Tail. Meg Fullmetal Alchemist.
Már megint hosszú sorozatokat sorolok