Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
UI: Ezenkívül jöhet persze: One Piece, Fairy tail, Soul Eater, Trigun Maximum, Yu Yu Hakusho mert jó mangából sosem elég
Oldboy...a film
A filmhez eddig nem volt szerencsém, de most hogy mondod, télleg, egy rivjúban olvastam, hogy az nagyon ott van. Majd ránézek.
Ó,mik vannak.Utánanéztem előbb és tényleg ki akarják Yen Pressék adni a Kéjont.November környékén várható.Am köszönöm szépen az infót,vmiért a K-On-ra nem kerestem rá.No meg ha tényleg lesz angol verzió,akkor felesleges megrendelnem japánul,kivárom ezt a pár hónapot inkább.Másik jó hír,igaz,hogy egyenlőre csak saját részemre,hogy a Dengeki Daisy is kijön englisül,július környékén <3
Oldboy...a film nekem nagyon bejött,dupla lemezes DVD verzió itt figyel a polcomon.Ha a film bejött,gondolom a manga sem lehet rossz.Éppen ezért jó lenne,ha kiadnák a mangát is.
Az Icsi,dö killa meg azóta nagy szerelmem,mióta láttam a filmjét,jobbanmondva megszereztem ^^
LOL. Pont úgy egy hete olvastam ki. Eleinte tetszett, meg jó volt az eksön, de úgy 30-40 fejezet után lelassult és beleuntam a bárba. De attól függetlenül szép és jó. Hasonló kategóriában még az Ichi the Killert lenne remek dolog kiadni. Szívmelengető lenne.
K-ON!, ha jól emlékszem Yen Pressék ősszel kezdik el kiadni. Mint a Sundome végső köteteit.~
Spoilerbe rejtve,me miért ne.
-Air Gear:görkoris-fájtolós-ecchi, kőkemény küzdelmekkel nyakonöntve.Huszonsokkötetes (eddig).
-Reborn:maffiózós-bérgyilko sos finomság,rengeteg idióta helyzettel és szereplővel.Kell!
-Black Cat:mert csak.Am 20 kötet az egész.
Shoujo:
-Dengeki Daisy:már csak a szép rajzok miatt is megér egy misét.
-Vampire Knight:sok kötet.Meg mert mindenki szereti.
-Ai Hime:megintcsakkell! (3 kötet körül van)
-Bokura wa Itsumo (asszem 2 kötet)
Seinen:
-Oldboy
-Dogs (5- kötet)
-Black Lagoon
-Gantz: levadászós horror,több ezer liter vérrel párosítva, kegyetlen jól eltalált világban.Vagy ölsz,vagy téged ölnek meg.Melyik a jobb? (30 kötet körül)
-City Hunter: ki ne ismerné Jackie Chan-városi vadász című filmjét.Képzeljétek ezt el mangában,10x annyi poénnal és eksönnel.(sok kötet)
-Tenjho Tenge: vereksződő fiatalok,sok cici...( 21 kötet)
-G Senjou Heaven's door: ugyanaz,mint a Bakuman,egy manga mangakákról,kevesebb infóval,viszont komolyan,felnőtesebb tartalommal. (3- kötet)
-Vagabond (30- kötet)
Ecchi:
Az őszintét megvallva nem vagyok elájúlva az ecchiktől,főleg mert tucat és több mint a fele igénytelen,meg semmiről szól.DE! Mizuki Kawashita sensei 2,azaz 2 ecchi mangával bebizonyította,van (és létezik) minőségi ecchi. Anedoki és Ichigo 100% a két említett mű.
"és amiket nem tudtam hova tenni" kategória:
-K-ON: aranyos,zenés,na meg Hirasawa Yui <3
-Yotsubato
-To aru kagaku no choudenjibou
-Initial D: driftelős-autóversenyes finomság.
-Cromartie High school: nagyon epic.
[Link]
Mostanában a conon az angl köteteit próbálom beszerezni, amennyire sikerül, de ha megjelenne magyarul, tuti, hogy úgy is megvenném
jah és a Chi's Sweet Home ollllyyan édes hogy én már olvadok mint vaj napon.. xD uuuu...az a kis nagyonnagyszemű macseek (L)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
De most jön hozzá sequel, a Judge. Az is meglesz 4 kötet, szvsz.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Illetve a CLAMP és Watase Yuu bármelyik mangája.
Támogatnám még az Árnybíró mozifilmjét. Akkor bekerülne az oly kevés eredeti DVD-im közé.
... (elmereng)
Meg nem tudom, hogy vannak az "egyik cégtől megveszem és én adom ki" dolgok. Most az Ai a videolányról beszélek, amit anno a semic adott ki. Szal, hogy olyat lehet-e?