• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... <<>>
beküldve: 2010-06-14 13:22:21
(#3158)
Jack the Stampede
Jack the Stampede
[ Rászokóban ]
Most nézem a Hunter X Hunter-t és lassan az első sorozat végéhez érek. Belenézegettem a mangaverzióban és simán örülnék neki ha itthon is kiadnák. Szóval Hunter X Hunter mangát a népnek!!

UI: Ezenkívül jöhet persze: One Piece, Fairy tail, Soul Eater, Trigun Maximum, Yu Yu Hakusho mert jó mangából sosem elég

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-06-13 12:06:39
(#3157) Válasz Souichiro (#3156) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]

Oldboy...a film

A filmhez eddig nem volt szerencsém, de most hogy mondod, télleg, egy rivjúban olvastam, hogy az nagyon ott van. Majd ránézek.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-06-13 12:06:53
beküldve: 2010-06-13 11:59:49
(#3156) Válasz Nakamura-san (#3155) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Ó,mik vannak.Utánanéztem előbb és tényleg ki akarják Yen Pressék adni a Kéjont.November környékén várható.Am köszönöm szépen az infót,vmiért a K-On-ra nem kerestem rá.No meg ha tényleg lesz angol verzió,akkor felesleges megrendelnem japánul,kivárom ezt a pár hónapot inkább.Másik jó hír,igaz,hogy egyenlőre csak saját részemre,hogy a Dengeki Daisy is kijön englisül,július környékén <3

Oldboy...a film nekem nagyon bejött,dupla lemezes DVD verzió itt figyel a polcomon.Ha a film bejött,gondolom a manga sem lehet rossz.Éppen ezért jó lenne,ha kiadnák a mangát is.
Az Icsi,dö killa meg azóta nagy szerelmem,mióta láttam a filmjét,jobbanmondva megszereztem ^^

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-06-13 11:34:58
(#3155) Válasz Souichiro (#3154) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
-Oldboy

LOL. Pont úgy egy hete olvastam ki. Eleinte tetszett, meg jó volt az eksön, de úgy 30-40 fejezet után lelassult és beleuntam a bárba. De attól függetlenül szép és jó. Hasonló kategóriában még az Ichi the Killert lenne remek dolog kiadni. Szívmelengető lenne.

K-ON!, ha jól emlékszem Yen Pressék ősszel kezdik el kiadni. Mint a Sundome végső köteteit.~

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-06-13 11:35:36
beküldve: 2010-06-13 08:21:05
(#3154)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Krónikus ráértemben,Szenttehén kollégához hasonlóan én is kategorizálok má egyet.
Spoilerbe rejtve,me miért ne.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Shounen:
-Air Gear:görkoris-fájtolós-ecchi, kőkemény küzdelmekkel nyakonöntve.Huszonsokkötetes (eddig).
-Reborn:maffiózós-bérgyilko sos finomság,rengeteg idióta helyzettel és szereplővel.Kell!
-Black Cat:mert csak.Am 20 kötet az egész.

Shoujo:
-Dengeki Daisy:már csak a szép rajzok miatt is megér egy misét.
-Vampire Knight:sok kötet.Meg mert mindenki szereti.
-Ai Hime:megintcsakkell! (3 kötet körül van)
-Bokura wa Itsumo (asszem 2 kötet)

Seinen:
-Oldboy
-Dogs (5- kötet)
-Black Lagoon
-Gantz: levadászós horror,több ezer liter vérrel párosítva, kegyetlen jól eltalált világban.Vagy ölsz,vagy téged ölnek meg.Melyik a jobb? (30 kötet körül)
-City Hunter: ki ne ismerné Jackie Chan-városi vadász című filmjét.Képzeljétek ezt el mangában,10x annyi poénnal és eksönnel.(sok kötet)
-Tenjho Tenge: vereksződő fiatalok,sok cici...( 21 kötet)
-G Senjou Heaven's door: ugyanaz,mint a Bakuman,egy manga mangakákról,kevesebb infóval,viszont komolyan,felnőtesebb tartalommal. (3- kötet)
-Vagabond (30- kötet)

Ecchi:
Az őszintét megvallva nem vagyok elájúlva az ecchiktől,főleg mert tucat és több mint a fele igénytelen,meg semmiről szól.DE! Mizuki Kawashita sensei 2,azaz 2 ecchi mangával bebizonyította,van (és létezik) minőségi ecchi. Anedoki és Ichigo 100% a két említett mű.

"és amiket nem tudtam hova tenni" kategória:
-K-ON: aranyos,zenés,na meg Hirasawa Yui <3
-Yotsubato
-To aru kagaku no choudenjibou
-Initial D: driftelős-autóversenyes finomság.
-Cromartie High school: nagyon epic.

Szerk: Souichiro 2010-06-13 08:58:31
beküldve: 2010-06-12 21:24:21
(#3153)
Rocky
Rocky
[ Új arc ]
Szerintem a Battle Club is nagyon jó választás lenne.
[Link]

Mostanában a conon az angl köteteit próbálom beszerezni, amennyire sikerül, de ha megjelenne magyarul, tuti, hogy úgy is megvenném

Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
Szerk: Rocky 2010-06-12 21:25:00
beküldve: 2010-06-12 20:18:08
(#3151)
Chizuru-chan
Chizuru-chan
[ Gyalog ]
beast master szivemkicsicsücske *u* adjáááák kiiii pls xD

jah és a Chi's Sweet Home ollllyyan édes hogy én már olvadok mint vaj napon.. xD uuuu...az a kis nagyonnagyszemű macseek (L)

*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerk: Moderátor 2010-06-13 14:29:39
beküldve: 2010-06-11 20:58:20
(#3150)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
A To Aru Kagaku no railgun-t vagy a Majin-t.

beküldve: 2010-06-11 14:07:23
(#3149) Válasz Yoruichi (#3148) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
+1 Rabbit Doubt

De most jön hozzá sequel, a Judge. Az is meglesz 4 kötet, szvsz.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-06-13 14:28:46
beküldve: 2010-06-11 14:00:21
(#3148)
Yoruichi
Yoruichi
[ Gyalog ]
Azért még jöhetne a Rabbit Doubt csak 4 kötet.

beküldve: 2010-06-10 12:01:27
(#3147)
CYCLE
CYCLE
[ Új arc ]
Szerintem elég ennyi is,
A többi csak lassítana a kiadáson...

beküldve: 2010-06-10 09:03:08
(#3146)
Gilraen
Gilraen
[ Addiktgyanús ]
Igen, Beauty Pop! Meg Sand Cronicles, Yotsuba to (igaz, ezt már mondtam egyszer), Crimson Hero, Honey Hunt, Love Hina (szerintem már ezt is mondtam), Zettai Kakusei Tenshi (oneshot), Sakura-hime Kaden.
Illetve a CLAMP és Watase Yuu bármelyik mangája.
Támogatnám még az Árnybíró mozifilmjét. Akkor bekerülne az oly kevés eredeti DVD-im közé.

... (elmereng)

Meg nem tudom, hogy vannak az "egyik cégtől megveszem és én adom ki" dolgok. Most az Ai a videolányról beszélek, amit anno a semic adott ki. Szal, hogy olyat lehet-e?

"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-06-09 19:54:46
(#3145)
koppy
koppy
[ Új arc ]
szerintem az összes ki van adva amit én szeretek!!

lol

beküldve: 2010-06-09 18:36:28
(#3144)
Blueberry
Blueberry
[ Új arc ]
Szerintem is sok mindent pl. 13th boy, Fruit basket, Absolute boyfriend, beauti pop, stb. Most csak ennyi!

beküldve: 2010-06-09 18:17:51
(#3143)
Matsumoto
Matsumoto
[ Új arc ]
Sok mindent de élőször is bleach,árnybíró film és 16.kötét,durarara és még sok minden de most csak ezek jutnak az eszzembe.

Oldalak: ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... <<>>