Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Igen és igen! Örülnék mindkettőnek én is. Viszont, ha a Delta Vision nem meri/nem éri meg nekik kiadni a Maximum-ot, akkor beszéljenek Csabáékkal, és adja ki a köteteket a Mangafan. ^^
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
To aru kagaku no choudenjibou
megfogtál. ezt még én se ismerem. manga.hu-n megtalálható?
Strong World: AKARLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bevárja envyt...bevárja envyt...bevárja... DE HA NEM SIET FEJBEVÁGJA EGY NAGY, BÜDÖS PONTTYAL!!!
...Strong World...
*közben felmászott onemangára és utánanézett...*
ecchi-seinen-supernatural? hmm nem lehet rossz...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-30 10:58:48
beküldve: 2010-05-30 09:39:51
(#3095) Dogs
Black Lagoon
Air Gear
Gantz
Tenjho Tenge
és valami új,(idehaza) alig ismert mangát:
Black Lagoon
Air Gear
Gantz
Tenjho Tenge
és valami új,(idehaza) alig ismert mangát:
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-30 09:40:24
A strongworld re ki-beb@szott kiváncsi vagyok! Van cam-ripes verzió de nem birom végigszenvedni azt. Augusztusban jön a dvd, szal a raw is valszeg, és uraharashop csinálja is majd!
beküldve: 2010-05-30 02:31:30
(#3093) Hát a nemrégiben megjelent Moviek (One Piece Strong World illetve Trigun Badlands Rumble) alkalmából
ONE PIECE & TRIGUN MAXIMUM !!!!!!
ONE PIECE & TRIGUN MAXIMUM !!!!!!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-05-29 23:15:00
(#3092) köcsög székelykáposzta! Pusztítsuk ahol érjük!
(amúgy tényleg jó manga, azért is írtam XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-05-29 23:32:16
Battle Angel Alita
az mekkora jó manga! megvan az első kötete, be kéne szerezni a többit is. szegényre ráfolyt a székelykáposzta
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-29 23:03:28
(#3090) Én azt mondom:
Blame!
Tenjou Tenge
Battle Angel Alita
Ez lenne számomra a legjobb, ha három közül valamelyiket adnák ki
Blame!
Tenjou Tenge
Battle Angel Alita
Ez lenne számomra a legjobb, ha három közül valamelyiket adnák ki
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
nice pic. terjedünk
egy yuki kaori mangát szeretnék, vagy sanami matoh-t
Szerk: Gilje-sama 2010-05-29 22:48:15
beküldve: 2010-05-29 22:46:43
(#3088) beküldve: 2010-05-29 22:17:37
(#3087) A Bakuman-t én is támogatnám, nagyon jó manga.
Egyébként Battle Vixens is kéne, hogy oldjuk egy kicsit a fanservice igényeket. ^^
Egyébként Battle Vixens is kéne, hogy oldjuk egy kicsit a fanservice igényeket. ^^
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
A Bakuman-nak elvileg úgy lenne értelme,ha kiadnák mellé méltó "vetélytársát",a G Senjou Heaven's Door-t is.Egy manga (vagyis kettő manga),amely mangakákról szól,na ilyen jöhetne több is.
beküldve: 2010-05-22 18:41:00
(#3085) Yoshihara Yuki: Itadakimasu, vagy Aisuru Hito;
Harada Shigemitsu - Seguchi Takahiro: Oretama;
Mayu Shinjo: Love Celeb
És természetesen a Bakuman!
(Igaz, az első két sorban szereplő három manga elég 18+ kategória, de legalább erős 16+)
Harada Shigemitsu - Seguchi Takahiro: Oretama;
Mayu Shinjo: Love Celeb
És természetesen a Bakuman!
(Igaz, az első két sorban szereplő három manga elég 18+ kategória, de legalább erős 16+)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-05-22 18:41:52
Oemgé,létezik Lucky Star manga? Me ha igen,akkó felőlem az is jöhet.
beküldve: 2010-05-22 05:39:45
(#3083)