Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Szerintem simán tudnának belőle kihozni évi 5kötetet is..
De előbb meg kell várni, hogy pár sorozat befejeződjön, de helyettük csak ezt az egy újat hoznák mondjuk.
De ez meg azért nem jó, mert mi lesz azokkal akik nem szeretik a Bleachet és nem is vennék?
De előbb meg kell várni, hogy pár sorozat befejeződjön, de helyettük csak ezt az egy újat hoznák mondjuk.
De ez meg azért nem jó, mert mi lesz azokkal akik nem szeretik a Bleachet és nem is vennék?
MIANEVED?!
A Bleachet én sem tartom jó ötletnek. Egyrészt mert akkor ragaszkodniuk kellene az anime szövegéhez, ami nekem speciel nem tetszett, másrészt pedig tényleg nagyon hosszú sorozat, és évi három kötetes haladási sebességgel nem lenne bölcs dolog belekezdeni.
Naruto-ba is belkezdtek, és nem hiszem, hogy nagyobb az elégedetlenek tábora, mint akik megveszik és örülnek neki (pl. én). Évi 3 kötet egy sorozatból szerintem nem rossz, ha max. 10 kötetesekről van szó. 10 vagy 20 fellett viszont tényleg nem elég, legalább 4 kötetnek kéne kijönnie egy évben, hogy tartsák a tempót.
Hosszúságtól függetlenül mondom, hogy jelenjen meg minden manga hazánkban, csak a tempó legyen gyorsabb a "végtelen" köteteseknél. Akkor mindenki elégedett lenne.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-17 16:09:37
beküldve: 2010-05-17 14:04:19
(#3032) Valamilyen horror-mangának örülnék leginkább. Bár Junji Ito műveiért nem vagyok oda, az Uzumaki művét kiadhatnák. De nálam a Top1. horror manga a Kiseiju, ami 10 kötetes, 2003-as kiadása pedig csak 8, így nem is annyira hosszú.
Ha pedig nem horror, akkor valami pár kötetes rövid melodráma jöhetne. pl. Watashi-tachi no shiawase jikan, Clover, Hoshi no Koe, Onii-sama e, Candy Candy...
Ha pedig nem horror, akkor valami pár kötetes rövid melodráma jöhetne. pl. Watashi-tachi no shiawase jikan, Clover, Hoshi no Koe, Onii-sama e, Candy Candy...
Én azért bízom egy retro mangában. A hiú remény, akkoris.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
*megveti Giljét*
Jajj, a Slam Dunk-ért is mitnem adnék!!
Várni-várni, de meddig... a legjobb lenne, ha előszőr az anime verzió (márha van a kiszemeltből) kerülne bemutatásra, az megalapozhatná a manga iránti biztos keresletet.
Na, ezek miatt nem kell aggódni, ziher, hogy ezeket 1-2 éven belül elkezdik kiadni itthon is... -_- (na, ez nem mintha baj lenne, én is örülnék neki, de akkor is... *nyüszít*)
Én is örülnék YYH-nak, Dragon Ballnak de még a Dr.Slumpnak, Slam Dunk-nak is. Szerintem egyenlőre várjunk csak a klasszikus címekkel addig, amíg elég nagy nem lesz a mangák iránti kereslet és a kiadási sebesség is begyorsul, hogy ne legyen rizikós egy ilyen régi cím kiadása.
Jajj, a Slam Dunk-ért is mitnem adnék!!
Várni-várni, de meddig... a legjobb lenne, ha előszőr az anime verzió (márha van a kiszemeltből) kerülne bemutatásra, az megalapozhatná a manga iránti biztos keresletet.
Amennyiben ehhez az szükséges, hogy a Mangafan mainstream mangákat adjon ki, hát legyen. Sok kedvencem van a mai sorozatokból is, leginkább most egy D.Gray-mannek, vagy egy Soul Eaternek örülnék.
Na, ezek miatt nem kell aggódni, ziher, hogy ezeket 1-2 éven belül elkezdik kiadni itthon is... -_- (na, ez nem mintha baj lenne, én is örülnék neki, de akkor is... *nyüszít*)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-17 00:08:15
(#3027) én kifejezetten nem szeretném a Bleachet... vessetek meg
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ebből a Narutót már ki is adták, a YYH-t nem valószínű, hogy ki fogják, mert elég régi, tehát eléggé logikus és indokolt volna Bleach.
Nagyon remélem, hogy a kiadók nem-e szerint válogatják a lehetséges kiadásjelölt mangákat, butaság lenne kihagyni itthonról a klasszikus darabokat. Én pl. nem sok mangát szeretnék jobban viszontlátni magyarul, mint a Dragon Ball-t.
ha meglátod szinte azonnal felkelti az érdeklödésed
To aru kagaku no choudenjibou.Egészségedre!Kös zi.
Szerelem első látásra,vagy vmi hasonló (részemről legalábbis).Kellően friss,érdekes,fiúk-lányok egyaránt fogyaszthatják és nem áll ötszázmillió kötetből.Egyenlőre.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-16 21:03:14
beküldve: 2010-05-16 19:03:11
(#3024) én mint megrögzött bleach fan tök fölöslegesnek tartom h kiadják magyarul
kb 150 éves lennék mire kijönne az egész
jobb lenne egy komolyabb vérfrissités,
rövidebb sorozatok
esetleg olyan mangák behozása amikbe nem botlok bele minden bokorban, de ha meglátod szinte azonnal felkelti az érdeklödésed
(ide mindenki képzelje oda a saját kis listáját )
ennek az esélyét inkább ne firtassuk...
kb 150 éves lennék mire kijönne az egész
jobb lenne egy komolyabb vérfrissités,
rövidebb sorozatok
esetleg olyan mangák behozása amikbe nem botlok bele minden bokorban, de ha meglátod szinte azonnal felkelti az érdeklödésed
(ide mindenki képzelje oda a saját kis listáját )
ennek az esélyét inkább ne firtassuk...
Meg mi ez hogy Magyarország legnépszerűbb anime-je? Honnan van ez a statisztika? Attól még hogy valakinek a a kedvence, még nem jelenti azt hogy az egész országé (én mondjuk ki nem állhatom, de ez a saját véleményem )
)
)
A Bleacht én vetettem fel, pedig távolról sem a kedvencem, sőt unalmasnak tartom, de mivel az Animaxosok, vagyis Tonya többször elmondta, hogy ez az egyik legnézettebb sorozat a csatornán, ezért logikusnak tűnik számomra, hogy kiadják a mangát is. Statisztika nincs, de legutóbb Twitteren is azt írta, hogy “Nézettség top3: Naruto, Bleach, Yu Yu hakusho. Az aktuális sorrend hetenként változik." Ebből a Narutót már ki is adták, a YYH-t nem valószínű, hogy ki fogják, mert elég régi, tehát eléggé logikus és indokolt volna Bleach.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Annyira azért nem vagyok oda a Blícsért,nyugi,de ha megjelenne,azért csakmegvenném.De reménykedünk és hátha Soul Eater jön,lát és győz.
Én akkor esek pofára,ha az Efemá jön ki vmilyen véletlennek köszönhetően.Vagy vmi méggagyibb cucc ^^"
Én akkor esek pofára,ha az Efemá jön ki vmilyen véletlennek köszönhetően.Vagy vmi méggagyibb cucc ^^"
beküldve: 2010-05-16 18:16:54
(#3021) Most ez a négy sorozatnak örülnék legjobban:
Hunter x Hunter, D.Gray-man, Bleach, One Piece.
Hunter x Hunter, D.Gray-man, Bleach, One Piece.
Szerk: baniaa3 2010-05-16 18:37:46
beküldve: 2010-05-16 16:30:27
(#3020) Én mondjuk személy szerint annyira nem örülnék a Bleach-nek .
Meg mi ez hogy Magyarország legnépszerűbb anime-je? Honnan van ez a statisztika? Attól még hogy valakinek a a kedvence, még nem jelenti azt hogy az egész országé (én mondjuk ki nem állhatom, de ez a saját véleményem )
Bár lehet hogy van róla valami statisztika valahol, én nem tudom. (gondolom ezekkel a kijelentéseimmel jól megutáltattam magam a Bleach rajongók körében )
Bár lehet hogy van róla valami statisztika valahol, én nem tudom. (gondolom ezekkel a kijelentéseimmel jól megutáltattam magam a Bleach rajongók körében )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-05-16 16:30:45
Egy kis utánanézéssel rájöhettél volna, hogy lesz AIRGEAR olytatás. Csak Omnibusban a 15-16-17 kötet együtt (Augusztusban)
igeeeeen!!!!!! jeeeeeeXD
amm... adjátok ki a Saint Seiyát magyarul. Benne van a Shonen-Fight Szindikátusban
lesz AIRGEAR olytatás (Augusztusban)
Aztamindenit,köszi