Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Gantz. Valaki?
Gantz mangát szépen vásárolgatom,eddig a megjelent 11 kötetből beszereztem párat.Szóval a Gantz jöhetne,sőt,abszolút sláger lenne.
És a szokásos nyálcsorgatós dolog:
Black Lagoon
Air gear
Reborn
Initial D
meg ami nagyon kéne még:
Anedoki
Toradora
Kanokon
Toaru kagaku no railgun
Overdrive
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-21 21:30:16
És mégcsak nem is lenne hosszú, 9 kötet, kb. 3 év alatt be is fejeznék. Úgyhogy gyerünk Mangafan, kéretik bele tenni a következő Bejelentés-visszaszámlálóba.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-19 23:40:12
a Genshiken szép görbe tükör lenne a hazai otakuknak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Támogatom az Air Gear-t, és az ecchi, hárem mangákat is. Tényleg kellene a hazai piacra, de a szimpla vígjátékok is jól essnének a lelkemnek. Love Hina - bármely manga Akamatsu-tól, School Rumble, Ichigo 100%, Genshiken (bár ez már a seinen kategória ), Great Teacher Onizuka.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-19 23:34:40
Nálam az utóbbi hetekben fordult a kocka. Most már jobban szeretnék One Piece-t mint Bleachet.
De legjobban mindkettőt tulképp, bár míg ezek kijönnek, hány év kellene rá!
De legjobban mindkettőt tulképp, bár míg ezek kijönnek, hány év kellene rá!
MIANEVED?!
XD én ilyeneken nem sértődök be, komolyan
de szerintem Envy is frászt kapna az évi 2-3 kötettel jobb esetben...
egyébkétn egy CLAMP-ot én is szívesen látnék a piacon
de szerintem Envy is frászt kapna az évi 2-3 kötettel jobb esetben...
egyébkétn egy CLAMP-ot én is szívesen látnék a piacon
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
újj ez csúnya beszólás volt dehát kinek a pap, kinek meg... na mindegy
sablonos fillertenger^^
amúgy az igaz, hogy a hossz miatt egyiket sem lenne érdemes jelenleg kiadni. majd ha beindul a kiadás, stb stb
Csak nehogy nekem megsértődj ezen. :) Vagy bárki, félreértésvégett szeretném mondani, hogy én is örülnék a One Piece kiadásának, de annyira nem, mint a Bleach-nek.
Beindul jó, de mikor? Igazából én pont a hossza miatt mondom, hogy jobb lenne minél előbb elkezdeni kiadni, ha valaha egyszer reális távolságba akarunk kerülni, vagy egyáltalán csak befejezni. Persze az tényleg segítene, ha megnövekednének az évenkénti új kötetek száma, de ameddig ez nem lesz addig is elkéne kezdeni, lehet még a jó bevétel alapján hamarabb beindulnának a dolgok.
Szerintem meg Yotsubato előtt Azumanga.
Úgy a tuti.
Úgy a tuti.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ugyanezt gondolom. Yotsubato helyett viszont sztem érdemesebb lenne az Azumanga Daioh-t kiadni. Elvégre az csak 4 kötet.
beküldve: 2010-05-19 20:45:03
(#3071) A Watase Yuu vagy a CLAMP mangákat támogatom! Meg a Yotsubát!
(Gondolom Tanemura Arina vagy Takeuchi Naoko már túl nagy kérés lenne...)
(Gondolom Tanemura Arina vagy Takeuchi Naoko már túl nagy kérés lenne...)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-19 19:18:51
(#3070) Szerintem az Air Geart kellene kiadni, van benne minden shonen, sport és még ecchi is. De akármeik ecchi, hárem műfajú manga jöhetne a MangaFanál ilyen műfajú sorozat eddig még úgy sincs, de reméljük lesz.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-05-19 19:19:43
újj ez csúnya beszólás volt dehát kinek a pap, kinek meg... na mindegy
sablonos fillertenger^^
amúgy az igaz, hogy a hossz miatt egyiket sem lenne érdemes jelenleg kiadni. majd ha beindul a kiadás, stb stb
beküldve: 2010-05-19 17:38:07
(#3068) mért kell a OP mellé a Bleach? annyira túlsok máá...
Nem mellé, inkább helyett, de ha mégis elkerülhetetlen az OP, akkor már legyen annyi vígasz, hogy előbb-utóbb a Bleach sem marad ki a sorból.