Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
És hogy ennek a hsz-nek is legyen vmi értelme,kérjükszépen az Air Gear-t.Márcsak azért is,mert az amcsik vmi végett megálltak a 14. kötet környékén a kiadással,pedig a japán kollégák már a 30. kötet környékén tartanak kiadás szempontjából,így sosem érik be őket.Na majd a Mangafan
Egy kis utánanézéssel rájöhettél volna, hogy lesz AIRGEAR olytatás. Csak Omnibusban a 15-16-17 kötet együtt (Augusztusban)
Ike Ike Don Don!
Elvileg Japánban 7.
Igen,igazad van,elnézést,tényleg 7 kötetes (eddig).
Ez egy újabb indok,hogy kiadják,megfelelő tempóban másfél év alatt kijönne magyarul ez a 7 kötet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-15 22:39:17
(#3015) Ami számomra nagyon fontosak volnának:
Bleach
6 Angels
Ghost in The Shell
Parasyte
Fullmetal Alchemist
Zoids Genesis
Black Lagoon
Ezekre nincs sok esély, tudom, de egyszer hátha.
Bleach
6 Angels
Ghost in The Shell
Parasyte
Fullmetal Alchemist
Zoids Genesis
Black Lagoon
Ezekre nincs sok esély, tudom, de egyszer hátha.
,,Hitler fején ugrálok!"
És mindössze csak 5 kötet,ugye?
Onlány, lefordítva igen. Meg ha jól emlékszem, a VIZ is valamikor most adta/ja ki az 5. kötetet. Elvileg Japánban 7."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Vagy Ikigami.
Az Ikigami-t szeressük.És mindössze csak 5 kötet,ugye?
És hogy ennek a hsz-nek is legyen vmi értelme,kérjükszépen az Air Gear-t.Márcsak azért is,mert az amcsik vmi végett megálltak a 14. kötet környékén a kiadással,pedig a japán kollégák már a 30. kötet környékén tartanak kiadás szempontjából,így sosem érik be őket.Na majd a Mangafan
Szerk: Souichiro 2010-05-15 19:24:43
A DMC tényleg jó lenne, de nem hiszem, hogy a Mangafan kiadná. Én arra tippelek, hogy az Árnybíró után majd jön a Bleach. (Egyébként nem is értem, hogy eddig miért nem adták ki, ha az anime az egyik legnépszerűbb nálunk.)
Esélyes az Árnybíró utódaként a Bleach, de azért 2 kötet még hátra van (17. + Gaiden) és szerintem ősznél hamarabb nem is fejezik be, de mivel már ideje volna egy újdonságra is idénre, és az legyen a Nyári Conra időzítve, legyen a Bleach (értsd: legnagyobb hazai rendezvény - egyik legnépszerübb hazai anime) (legalább 3 kötet abból is idénre), és akkor az Árnybíró végén jelentsék be az utódot.
Egyébként ha már Mangafan újdonságokról van szó, remélem - tavalyhoz hasonlóan - idénre is minimum 2 új bejelentés lesz. De a 2008-as triplázás is lehetne újra, főleg annak tiszteletére, hogy befejezitek az első sorozatotokat. ^^
Szerintem amúgy még a Fullmetal Alchemist is esélyes, de azt furcsálom, hogy ezt senki sem írta.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Remélem nem, mert ezek közül csak a Szólítört vásárolnám kötetről-kötetre. Meg a Blícs 12. kötetét, mert Kubo saját mangásított verzióját, Troll-taichout rajzolta a borítóra.
És hogy legyen értelme a posztnak írnám, hogy Crows, de gondolom ez már nyilvánvaló. Meg esetleg valami zombimanga. *köhm* HotD *köhm*
Vagy Ikigami.
És hogy legyen értelme a posztnak írnám, hogy Crows, de gondolom ez már nyilvánvaló. Meg esetleg valami zombimanga. *köhm* HotD *köhm*
Vagy Ikigami.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-05-15 17:50:48
Sztem a legesélyesebbek a Vampire Knight,vagy pedig a Bleach/Soul Eater.
Mondjuk úgy,olyan 70-80%,hogy ezek közül jön vmi.
Mondjuk úgy,olyan 70-80%,hogy ezek közül jön vmi.
beküldve: 2010-05-15 16:36:32
(#3009) A DMC tényleg jó lenne, de nem hiszem, hogy a Mangafan kiadná. Én arra tippelek, hogy az Árnybíró után majd jön a Bleach. (Egyébként nem is értem, hogy eddig miért nem adták ki, ha az anime az egyik legnépszerűbb nálunk.)
Én legszívesebben a Natsume Yuujinchout és a Nauszikát olvasnám magyarul.
Én legszívesebben a Natsume Yuujinchout és a Nauszikát olvasnám magyarul.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Mindkettő manga jöhetne,de inkább én is a Soul Eaterre szavazok,úgyis rég olvasgattam a mangáját.Lassan elfelejtem mi az a Szólítőr xD
beküldve: 2010-05-15 13:03:29
(#3007) szerintem jöhet a Bleach, Soul Eater. a Soul Eatert tényleg kiadhatnák, mert nem is olyan hosszú(még) és sztem sokan vennék. én biztos
Meg úgy általánosságban mindenki retteghet xD
igen!!!!!!! rettegjenek a rendőrnők, a szüzek és a Tokyo Tower!!!!!!!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Egyértelmű.
Akkor DMC
A K-On más stílusban játszik,a DMC letörli a föld színéről,ez tuti,de hidd el,jó az is.Legalábbis én szeretem.Yui-t meg főleg.
Gilje: mindenki szereti a DMC-t,még aki nem,az is szereti,csak jól titkolják sokan
Akkor DMC
A K-On más stílusban játszik,a DMC letörli a föld színéről,ez tuti,de hidd el,jó az is.Legalábbis én szeretem.Yui-t meg főleg.
Gilje: mindenki szereti a DMC-t,még aki nem,az is szereti,csak jól titkolják sokan
Szerk: Souichiro 2010-05-14 21:23:30
oké akkor nem csak én vagyok rajongó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\