Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Ha már Tsutomu,akkor van még egy (vagyis több) jó mangája,mégpedig a Blue Heaven.3 kötet az egész.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Na akkor már én is írok néhányat, amiket már régen kértem
......Battle Royal.
......Battle Royal.
Most csak erre az egyre reagálok. Olvastad már ezt a mangát?! Hát borzalmas. A karakterdesign elcseszett, s a csodás könyvet egyszerűen meggyalázza. Nem ajánlom senkinek. Még csak meg se próbálkozzanak vele az emberek. A felsoroltak közül még talán a Sayonara Zetsubou Sensei lenne jó... Bármi mást csak a BR mangát ne!!! XDD (Bocs, ha ezzel megsértettelek, de muszáj voltam ezt leírni... )
Én a Skyhigh-nak örülnék, ha már "belevágtunk" az Élni mangával Takahashi Tsutomu munkáiba. De jöhet a Dead Flowers is, ha oneshot-ot akarunk! : D
Legjobban a Mononoke-nak örülnék!
Gintama, Life, High School Debut, Honey and Clover
Ezeknek én is örülnék
+ egy Kimi ni todoke, Crimson Hero, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Red River, Vitamin, Cat Street, Kimi wa Girlfriend, Girl Got Game, Bokutachi wa Shitte Shimatta, Boku ni Natta Watashi mellett sem sétálnék el, csak hogy párat említsek xD
Bár ezek shoujok, és most szerintem shounen lesz a következő új, úgyhogy jöhet a Fairy Tail
Szerk: _gabi 2010-05-09 10:49:56
beküldve: 2010-05-09 10:28:31
(#2954) Na akkor már én is írok néhányat, amiket már régen kértem
Battle Angel Alita
Blame!
Noise!
Ikkitousen
Battle Club
Tenjou Tenge
Battle Royal
Sayonara Zetsubou Sensei
Battle Angel Alita
Blame!
Noise!
Ikkitousen
Battle Club
Tenjou Tenge
Battle Royal
Sayonara Zetsubou Sensei
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Helyes,helyes
Meg még néhány...
-Shounent,mint pl.:Black Cat,Reborn,Bakuman,Gintama.
-Shoujot,mint pl.:Vampire Knight,Ceres,Alice 19th,Shugo Chara,Kare Kano,Life,Hot Gimmick,High School Debut,Absolute Boyfriend.
-Seinent,mint pl.: Black Lagoon,Dogs,Ganzt,Bunny Drop,Honey and Clover,Ichigo Mashimaro,Tenjho Tenge,Battle Vixens,Ikigami,Oldboy,Vagabond.< br />
Egyenlőre ennyi
Meg még néhány...
-Shounent,mint pl.:Black Cat,Reborn,Bakuman,Gintama.
-Shoujot,mint pl.:Vampire Knight,Ceres,Alice 19th,Shugo Chara,Kare Kano,Life,Hot Gimmick,High School Debut,Absolute Boyfriend.
-Seinent,mint pl.: Black Lagoon,Dogs,Ganzt,Bunny Drop,Honey and Clover,Ichigo Mashimaro,Tenjho Tenge,Battle Vixens,Ikigami,Oldboy,Vagabond.< br />
Egyenlőre ennyi
Szerk: Souichiro 2010-05-09 10:41:23
beküldve: 2010-05-09 09:01:58
(#2952) beküldve: 2010-05-08 18:10:54
(#2951) Az Ikkitousent ismerem, meg Oh Great! senseitől a Tejou Tenge-t
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-05-08 18:11:05
Ebben a 3 felsorolt mangában többnyire ilyen körülmények között megy a fájtolás
beküldve: 2010-05-08 15:28:04
(#2949) Főleg azokat a fájtolósakat, amiben nagy "lelkű" nőszemélyek ölik egymást hiányos ruházatban!
Oh!Great szenszej nagyon tud,így támogatom az ötletet.
Most per pillanat a Sumomomo Momomo-ra fáj a fogam,meg egy kis Ikki Tousen-re.Mert szeressük a fájtolós mangákat.
Most per pillanat a Sumomomo Momomo-ra fáj a fogam,meg egy kis Ikki Tousen-re.Mert szeressük a fájtolós mangákat.
Utena! Támogatom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-04 16:18:56
(#2946) A Jeanne-ra én is rábólintok. Ezen kívül még Magic Knight Rayearth. Sőt, Utena.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-04 14:38:03
(#2945) Pandora Hearts, 07-Ghost, Vampire Knight, Kamikaze Kaitou Jeanne
Most ennyi jutott az eszembe, de milyen jó lenne már, ha egyszer a kezembe foghatnám magyarul a pandora hearts mangát>.<
Most ennyi jutott az eszembe, de milyen jó lenne már, ha egyszer a kezembe foghatnám magyarul a pandora hearts mangát>.<
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-05-03 13:10:24
(#2944) Kuroshitsuji -t angolul már árulnak az AnimeLand-nél, szóval hajrá Mangafan XD
nézzetek be a mangás oldalamra ^^ www.mangamagyar.eoldal.hu
Kaleidóból csak néhány fejezet jelent meg mangában, aztán dobták a sorozatot... szerintem nincs belőle egy kötetnyi sem.