Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
De utána olvastam, és a mangában még szóba se került Leon, se az, hogy gyrekük lenne Sorával...
Nem állok le veled ezen vitatkozni, te ezt olvastad, én meg azt. Ez van...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-08-07 20:29:14
(#3231) Ja csak egy interjún, amit nem rég olvastam a kérpegény.neten ott azt nyilatkozták rövidebb(kb 6 kötet vagy az alatti), komolyabb mangát akarnak, szóval nem hiszem, hogy a sok ongoingból lesz e valami, főleg, hogy lovecomnál is azt mondták csak ez lesz a hosszú a továbbiak már rövidek lesznek. Na mind1 ha komoly és jó címeket akarnának, még ha nem is rövid de a Spirál manga jöhetne^^" De hogy egy rövid cím is legyen: Jyu Oh Sei, erre már régóta kiwi vagyok, hogy a manga mennyiben tér el az animétől. De romantikusnak nagy valószínűséget látok a Parakiss-re.
De egy Durarara se lenne rossz csak az is ongoing, igaz még nem sok kötet jött ki belőle.
De egy Durarara se lenne rossz csak az is ongoing, igaz még nem sok kötet jött ki belőle.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-07 20:35:19
Akkor én már most megkezdem a spórolást.Mert menni is jó lenne Conra,meg mert az új címek miatt már lassan aludni sem bírok xD
És a témához kapcsolódó rész:
Vampire Knight
Dogs
Black Lagoon
Így igaz,ezek jöhetnek töménytelen menyiségben Lesznek rá biztos vevők az tuti
Azé MER FÁN:D
Akkor én már most megkezdem a spórolást.Mert menni is jó lenne Conra,meg mert az új címek miatt már lassan aludni sem bírok xD
És a témához kapcsolódó rész:
Vampire Knight
Dogs
Black Lagoon
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-07 19:11:42
(#3228) Na végre egy kis infómorzsát megtudtunk Minimum 3 új cím Azért ez tök jó! Emberek fellehet készülni anyagilag is az őszi conra,mert biztos hogy állati jó lesz,főleg így az új cimekkel.
Azé MER FÁN:D
De az is kiderül, hogy Sora és Leon Összeházasodtak, és gyerekük született, ha jól tudom kettő-három és az egyiket Sophienak hívják, de ezt a rész éppen csak átfutottam, még nem fordítottam le. Ezt az infót viszont még nem erősítették meg, de többek szerint igaz. Szóval nem hiszem, hogy annyira el lennék tévedve...
Leon hugáról nevezik el majd az egyik gyereküket, ez azért no commentXD De a másik, hogy nem inkább Ken-nel kellett volna összejönnie Sorának?XD Szegény Ken... De utána olvastam, és a mangában még szóba se került Leon, se az, hogy gyrekük lenne Sorával...
De egy kis on: Mondo facebook-os oldalán azt írták min. 3 új manga cím lesz és ma lehet tippelni nyereményért^^
[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Te aztán nagy tévedésben vagy, mivel a Shugo Chara mangában is csak ilyen száj mellé puszi van és nincs csók. A Kaleido Star manga meg annyira nem volt sikeres, hogy még máig nincs befejezve+Nem is arról szól amit írtál, hanem Sora húgáról, hogy megkeresi a nővérét, aki pár éve már nem látogatott haza.
OwO Én belenéztem a mangába neten, és ott csóknak nézett ki Oo A Kaleido tudom, hogy Sora húgáról szól, hogy elmegy megkeresni a nővérét, hidd el, egy oldalra én fordítom róla az infót. De az is kiderül, hogy Sora és Leon Összeházasodtak, és gyerekük született, ha jól tudom kettő-három és az egyiket Sophienak hívják, de ezt a rész éppen csak átfutottam, még nem fordítottam le. Ezt az infót viszont még nem erősítették meg, de többek szerint igaz. Szóval nem hiszem, hogy annyira el lennék tévedve...
Szerk: Swizz 2010-08-07 10:47:20
~Egy Shugo Charat kérnéék szépen! ^^ Főleg azért, mert 'míg az animében csak Amuto-PUSZI van, addíg a mangában Amuto-CSÓK! T__T No, de én szeretnék még:
~Egy Kaleido Star the Wings of Future-t
Nem tehetek róla, kíváncsi vagyok Sora és Leon gyerekeire ^^"
Te aztán nagy tévedésben vagy, mivel a Shugo Chara mangában is csak ilyen száj mellé puszi van és nincs csók. A Kaleido Star manga meg annyira nem volt sikeres, hogy még máig nincs befejezve+Nem is arról szól amit írtál, hanem Sora húgáról, hogy megkeresi a nővérét, aki pár éve már nem látogatott haza.
1.Dogs
2.Vampire Knight
3.Code Geass
2.Vampire Knight
3.Code Geass
De ismerős ez a lista (dettó ugyanebben a sorrendben),múlt szombati (Szentesen megrendezett) meeten hangzott volna ez el esetleg?
Támogatom ezeket a mangákat,plusz szokás szerint (még)mindig az Ikki Comixos finomságok jönnének jól
Swweeet
G Senjou Heaven's door
Egy kis ecchi
Anedoki
Ichigo 100%
Meg ami még eszembe jut
Tenjho Tenge
Air Gear
Gantz
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-06 21:57:48
(#3223) ~Egy Shugo Charat kérnéék szépen! ^^ Főleg azért, mert 'míg az animében csak Amuto-PUSZI van, addíg a mangában Amuto-CSÓK! T__T No, de én szeretnék még:
~Egy Kuroshitsujit
~Egy Yu Yu Hakushot
~Egy Itazura na Kiss-t
Így hirtelen nem jut eszembe több! ^^ De reméljük a Manga-Mikulástól megkapom Őket! ^^
És a Vampire Knight-ot én is támogatom! ^^
OwO és jöhetne egy Kiss X Sis is! xD
Nem tehetek róla, kíváncsi vagyok Sora és Leon gyerekeire ^^"
~Egy Kuroshitsujit
~Egy Yu Yu Hakushot
~Egy Itazura na Kiss-t
Így hirtelen nem jut eszembe több! ^^ De reméljük a Manga-Mikulástól megkapom Őket! ^^
És a Vampire Knight-ot én is támogatom! ^^
OwO és jöhetne egy Kiss X Sis is! xD
Szerk: Swizz 2010-08-06 21:59:33
beküldve: 2010-08-06 21:04:15
(#3222) A régi animésekre mostanság nem is gondolnak.
Sailor Moon-ért kampányolok
Sailor Moon-ért kampányolok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
-Blood+
Ez tudtommal nincs is mangában, csak anime formában létezik.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-03 14:21:50
(#3219) Vampire Knight-ot támogatom!
De még jó lenne:
-Blood+
-Honey and Clover
-Soul Eater
-Trinity Blood
De még jó lenne:
-Blood+
-Honey and Clover
-Soul Eater
-Trinity Blood