Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Hát nincs is olyan manga amit mindenki szeret. Bleachet sokan szeretik ezért érdemes kiadni, hiába utálod.
[QUOTE]Muffta:
Pedig de. Ez nem a Hajime no Ippo vagy egy extrém hosszúságú baseball manga, hanem a BLEACH. És a nevénél többet nem kell mondanom, aki érti az érti (és nem, nem azért mert olyan durva jó lenne...).
Szerintem meg a Bleach tul hosszu ahhoz hogy ezzel a tempóval elkezdjék.....és tudod nem mindenki imággya azt az izét én konkrétan ÚTÁLOM!!!
Pedig de. Ez nem a Hajime no Ippo vagy egy extrém hosszúságú baseball manga, hanem a BLEACH. És a nevénél többet nem kell mondanom, aki érti az érti (és nem, nem azért mert olyan durva jó lenne...).
Szerintem meg a Bleach tul hosszu ahhoz hogy ezzel a tempóval elkezdjék.....és tudod nem mindenki imággya azt az izét én konkrétan ÚTÁLOM!!!
Muffta:
dimenso:
Ecchi tényleg kéne, de ha csak 1, akkor az a Love Hina legyen. Minden más csak utána érkezhet, mivel a leg-leg-leg
És csak 14 kötet.
dimenso:
Ecchi tényleg kéne, de ha csak 1, akkor az a Love Hina legyen. Minden más csak utána érkezhet, mivel a leg-leg-leg
-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg-leg
-legjobb manga a világon.És csak 14 kötet.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-08-14 00:46:45
beküldve: 2010-08-13 17:46:23
(#3261) Szerintem azért simán lehetne egy több kötetes is ,csak felkell gyorsítani a megjelenések tempóját. Ennyi az egész.
Hallottam olyat is,hogy azért jönnek lassan a mangák,mert nincs mindenkinek pénze havonta mangára,és azért jönnek lassan,hogy az olvasok ne legyenek lemaradva a kiadásokhoz képest. Ez szép és jó,de azért,hogy a legutóbbi Narutóra 4 hónapot kllett várni az már túlzás. MAX 2. De az is nagyon max.
Én megvenném a Vampire Knighot és a Dogsot is. Tehát ezeket szeretném:)
Hallottam olyat is,hogy azért jönnek lassan a mangák,mert nincs mindenkinek pénze havonta mangára,és azért jönnek lassan,hogy az olvasok ne legyenek lemaradva a kiadásokhoz képest. Ez szép és jó,de azért,hogy a legutóbbi Narutóra 4 hónapot kllett várni az már túlzás. MAX 2. De az is nagyon max.
Én megvenném a Vampire Knighot és a Dogsot is. Tehát ezeket szeretném:)
Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-08-13 17:47:05
beküldve: 2010-08-13 16:09:08
(#3260) Hát igen szerintem sokkal jobb lenne hogyha valami olyat adnának ki amivel mongyuk hogyha ezzel a tempóval megy a kiadás akkor 2-3 év alatt végeznének...
Én ennek látom értelmét
és szerintem a Naruto bőven elég...mert ilyen végeláthatatlan mangábol elég egy ha ezzel a tempóval megy a kiadás
Én ennek látom értelmét
és szerintem a Naruto bőven elég...mert ilyen végeláthatatlan mangábol elég egy ha ezzel a tempóval megy a kiadás
beküldve: 2010-08-13 15:58:39
(#3259) Esetleg elkezdhetnék kiadni a Drifterst, az mögött legalább nem lenne elmaradva a Mangafan.
Vagy kiadhatnák a Ghost in the shell mangákat is.
Az is csak 3 kötet.
Vagy kiadhatnák a Ghost in the shell mangákat is.
Az is csak 3 kötet.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-08-13 15:59:25
beküldve: 2010-08-13 15:46:40
(#3258) Szerintem valami Ecchit kéne kiadni.
Battle Club 6.kötetes
Mai-Hime 7.kötetes
Ane Doki 3.kötetes
Rosario+vampire 10.kötetes
Ezek elég rövidek és jó ecchi mangák is.
Battle Club 6.kötetes
Mai-Hime 7.kötetes
Ane Doki 3.kötetes
Rosario+vampire 10.kötetes
Ezek elég rövidek és jó ecchi mangák is.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-08-13 15:34:02
(#3257) Mondjuk azt szerintem sem kéne kiadni :P
Ha már mindenképpen végtelenített shonen fight manga, akkor inkább One Piece.
Ha már mindenképpen végtelenített shonen fight manga, akkor inkább One Piece.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Melyiket nem vennéd a három közül, mert a kommentedből ez nem derül ki :P
a Bleach-re........
Travis: vagy nem...
Szerk: Muffta 2010-08-13 15:22:26
Előbb-utóbb pedig kifogják adni, meglátod.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-08-13 15:09:11
(#3254) Melyiket nem vennéd a három közül, mert a kommentedből ez nem derül ki :P
Black Lagoon-t akarok! (Még) csak 9 kötet.
És Bleach-et is. Le van székletezve, hogy sok kötetes, kell és kész.
És, hogy ne csak manga: Soul Eater animét díszdobozos digipackban! Nyugodtan el lehet kezdeni kiadni.
És, hogy ne csak manga: Soul Eater animét díszdobozos digipackban! Nyugodtan el lehet kezdeni kiadni.
Ha kiadnák se kezdeném el megvenni mert hülyeség...és a Mangafannak biztos van annyi esze hogy nem adja ki
beküldve: 2010-08-13 15:04:44
(#3252) Én még mindig örülnék a D.Gray-Man-nek meg a Soul Eater-nek de például ha sietnének a death note-tal akkor több idő jutna másra is mert a death note csak 13 kötet.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-08-13 15:01:49
(#3251) Black Lagoon-t akarok! (Még) csak 9 kötet.
Köszönöm. Hirtelen olyan érzés fogott el, mintha én lennék L és kötelességem lenne kinyomozni, milyen sorozatokra feni a fogát a Mangafan. El is kezdtem kutakodni elismertebb 6 kötetes mangák után, aztán rájöttem, hogy amit kiadnak, az lazán lehet ennél rövidebb, vagy hosszabb is. Mindegy.
Battle Club (Ikkitószen - TÓÓÓÓÓÓÓÓÓSZEEEEEEEN!!! !!!11 - izzéje)
The Big O (nem tudok róla semmit)
King of Thorn (szintén semmi)
Oretama (olyan ecchi, amit általában szeretnek azok, akik elolvassák)
Doujin Work (doujin rajzolásról)
Biomega (Blame!)
Battle Club (Ikkitószen - TÓÓÓÓÓÓÓÓÓSZEEEEEEEN!!! !!!11 - izzéje)
The Big O (nem tudok róla semmit)
King of Thorn (szintén semmi)
Oretama (olyan ecchi, amit általában szeretnek azok, akik elolvassák)
Doujin Work (doujin rajzolásról)
Biomega (Blame!)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-13 14:49:06