Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Egyáltalán nem nagy kérés.
Te nagyon le vagy maradva. Idén két nagy rendezvény lesz: MondoCon és Animekarácsony. Az összes idén megjelenő manga erre a két rendezvényre van belőve a kiadóktól. (igen, nem csak Mangafan)
És aki még nem tudná: MAT-os őszi conon nem vesz részt sem a Holdfény, sem a Fumax, sem a Mangafan. Az utóbbi két kiadó kiadványait úgy tudom hogy senki sem árulhatja azon a rendezvényen.
The_eye: De hisz pont hogy rendszeresítve van, hiszen minden kiadvány nagyobb rendezvényre jelenik meg. Egy-két kivétel talán akad, de azt meg úgyis jó előre bejelentik itt fórumon vagy főoldalon vagy hírlevélben. (a rendezvény pedig nem csak animecon lehet, hanem pl képregényfesztivál)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-08-16 14:46:20
Senki nem mondta,hogy rendezvényeken nem vesznek köteteket,én is csak azt mondtam,hogy aki nagyon megakar venni egy adott mangát,az 3 kattintásból is megteheti.
Felesleges ezen vitázni, a számok nem téged támasztanak alá és ennyi.
Itt rajtad kívül senki nem vitázik... Csak vannak dolgok amiket nem értünk. Ennyi
Azé MER FÁN:D
The_eye: Nagyon sokan rendezvényen veszik meg utólag a köteteket. Ezt megkérdezheted bármelyik mangakiadótól.
Tehát mégiscsak igazam lesz abban, hogy érdemes lenne a rendszeres vásárlók kedvéért és _azok megszerzésének érdekében_ rendszeresen megjelentetni a sorozatok, hiszen akinek kell, úgyis megveszi máskor, ha lesz pénze?
Akkor nem értem az ellenkezést...
Szerk: The_eye 2010-08-16 14:40:37
beküldve: 2010-08-16 14:39:34
(#3306) Miért érzem azt, hogy ez már csak "csak azért is nem adok neked igazat és csak azért is belekötök minden szavadba" típusú beszélgetés egyesek részéről?
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Az idén kicsit nem tágfogalom???
Hallottam,hogy idén be lesz fejezve,és azt is,hogy 3 új cím lesz. De egy kicsit nem lehetne pontosítani. Szerintem nem kérünk sokat.
pl: Árnybíró 17. Megjelenés. November- December
Ennyi. Egyáltalán nem nagy kérés.
Hallottam,hogy idén be lesz fejezve,és azt is,hogy 3 új cím lesz. De egy kicsit nem lehetne pontosítani. Szerintem nem kérünk sokat.
pl: Árnybíró 17. Megjelenés. November- December
Ennyi. Egyáltalán nem nagy kérés.
Senki nem mondta,hogy rendezvényeken nem vesznek köteteket,én is csak azt mondtam,hogy aki nagyon megakar venni egy adott mangát,az 3 kattintásból is megteheti.
Felesleges ezen vitázni, a számok nem téged támasztanak alá és ennyi.
Nem tudom melyik kiadonál dolgozol,de az a magánügyed. Én szimplán könyvkiadóról írtam. Pl: Alexandra.
Ott szerintem nincsenek ilyen problémák.
Az Alexandra pont azért rossz példa, mert az nem csak könyvkiadó hanem az ORSZÁG legnagyobb könyvhálózata. Ez abból a szempontból szerencsés hogy ha egy kiadó kiad karácsony előtt 1 héttel egy könyvet/képregényt és be akarja szállítani az Alexandrába akkor elküldik a p.be, míg ha az Alexandra egyik alkiadója ad ki egy könyvet/képregényt azt önként és dalolva beveszik karácsony előtt 1 héttel is.
The_eye: Nagyon sokan rendezvényen veszik meg utólag a köteteket. Ezt megkérdezheted bármelyik mangakiadótól.
Azur: már hetekkel ezelőtt mondták hogy az Árnybíró és Hellsing idén be lesz fejezve. Ezt én egy másik fórumon olvastam. Sőt! Lehet tudni hogy minimum 3 új címet jelent be a Mangafan, amiből idén 1 biztosan megjelenik (ha minden összejön akkor 2 is).
Szerk: vadooc 2010-08-16 14:36:38
beküldve: 2010-08-16 14:32:55
(#3301) Itt nagy probléma az is,hogy hetekig,hónapokig,semmi új infó nincsen a kötetekről.
pl: Árnybíró 17...szó nincs róla... pedig az utolsó kötet lesz. Nincs semmi hír arról,hogy mikor fog megjelenni. Egyszer csak kidobják és puff. Így nem tudom,hogy lehet előre tervezni a vásárlással. Főleg annak,akinek nincsen pénze...
pl: Árnybíró 17...szó nincs róla... pedig az utolsó kötet lesz. Nincs semmi hír arról,hogy mikor fog megjelenni. Egyszer csak kidobják és puff. Így nem tudom,hogy lehet előre tervezni a vásárlással. Főleg annak,akinek nincsen pénze...
bár úgy is bele lehet bukni amire van magyar példa is!)
Hát igen, RIP Mangattack...
The_eye: Személyes tapasztalat, de én speciel még nem vettem meg se a Hellsing 8-at, se a Naruto 11-et, és a nyáron nem is fogom, mivel hiába dolgoztam, másra kell a pénz. Még Szigetre se tudtam lejutni, nemhogy mangát vegyek. Majd Őszi conon, ha hoznak ki a MAT pultra Mangafan kiadványokat, és eme kettő közütk lesz, megveszem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-08-16 14:31:56
"Hosszú sorozatoknál van az eladásoknak egy csökkenő trendje..." (by Boros Csaba/Mangafan)
Amit gondolom ellensúlyoz, ha ismeretlen időközönként, ismeretlen számú új részt jelentet meg a kiadó...? Nem hiszem...
Arról nem beszélve, hogy olyat még nem láttam, hogy valaki kihagyott volna egy sorozatból egy részt, mert nyáron jelent meg és hát, akkor nyaralni volt...
Szerk: The_eye 2010-08-16 14:29:13
Nem tudom melyik kiadonál dolgozol,de az a magánügyed. Én szimplán könyvkiadóról írtam. Pl: Alexandra.
És te honnan tudod? O.o
Mert egy képregénykiadónál dolgozok. Amit leírtam azt minden kiadó tud, kb úgy mint ezt is:
"Hosszú sorozatoknál van az eladásoknak egy csökkenő trendje..." (by Boros Csaba/Mangafan)
Azur: Szerintem nagyon el vagy tévedve. A könyves piacon adnak ki, de jóval kevesebbet nyáron mint máskor. A képregény piac sajnos ennél sokkal kisebb, úgyhogy itt nincs helye ilyen kockáztatásoknak. (persze az megint más hogy ha valaki egy rahedli lóvéval rendelkezik és támogatja egy nagy könyvhálózat, bár úgy is bele lehet bukni amire van magyar példa is!)
Szerk: vadooc 2010-08-16 14:26:39
Nem dolgozom ott,de én is olvasom és nyitott szemmel böngészem a netet. A könyviadók rengeteg könyvet küldenek piacra nyáron is. És veszik is mint a cukrot.
És te honnan tudod? O.o A kiadók nemigen szokták teregetni a "szennyest"... remélem nem csak a hasadra ütöttél. Arról nem beszélve, hogy az egyéb képregények simán megjelennek rendszeres időközönként, akár nyáron is. Vagy csak a Mangafant nem vásárolják nyáron?
Szerk: The_eye 2010-08-16 14:25:05