Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Darker Than Black
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

ON: Vampire Knight
Dogs
Blame
Tenjou Tenge
pl: Árnybíró 17...szó nincs róla... pedig az utolsó kötet lesz. Nincs semmi hír arról,hogy mikor fog megjelenni. Egyszer csak kidobják és puff. Így nem tudom,hogy lehet előre tervezni a vásárlással. Főleg annak,akinek nincsen pénze...
Fölösleges hírezni, mivel mindenki 2 perc gondokodás után is rájöhet. Tekintve, hogy az az évi 3 új kötetet az összes sorozatból mindig valami aktuális animés/mangás eseményre viszik ki, és mivel ezekből nem több száz van a mi Csonkaországunkban, ezért elég könnyű behatározni. Pl. Árnybíró 17. Mivel MondoConra sok mindent igérnek lehet ezt is akkor fogják kiadni (és ez szerintem biztos, és talán még a Gaiden is belefér év végén), de ha nem akkor is már csak az AnimeKarácsony marad, 1500 forintot meg akármikor félrelehet rakni, nem annyi amiért gyakran létszükségünk lenne...
Hadashi de Bara wo Fume
Vampire Knight
Kamikaze Kaitou Jeanne
D.Gray-man
Durarara!
Kobato.
xxxHolic
Fushigi Yuugi+genbu kaiden
Ayashi no Ceres
Ouran High School Host Club
Pandora Hearts
07-Ghost
Zettai Kareshi
Hot Gimmick
2003 óta ismerem az animét,a mangájához pedig 2008-ban volt először szerencsém.
Inkább nosztalgia,meg mivel nagyon epic,így kötelező kiadni.Fiúk-lányok egyaránt szeretni fogják.Én pölö besírtam az első két fejezeten,de vagy a 3. újraolvasás után is xD
Sou: most nézted meg a Goldn B-t vagy csak fellángolt a szenvedély?
ON: Goth. kell iylen is a lelkivilágomnak.
és Deadman Wonderland, Psyren
Hmm. Ha a Tenjou Tengéhez lehet hasonlítani, akkor biztos jó. Az animét szerettem, a hosszú visszaemlékezős arctól eltekintve. És most, hogy a manga hamarosan végetér, abba is bele fogok kezdeni. Mellesleg nézem, a Sumomomo csak 12 kötet. Télleg érdemes lenne.
Crows: Örülök. Télleg. Szívből. Amikor annó(=pár hónappal ezelőtt) kiolvastam vanmangán az első kötetet, az első dolgom az volt, hogy elújságoljam Hátének, milyen epic. Aztán kiderült, hogy már Ő is olvassa. Nekem személy szerint minden arc nagyon tetszik a mangában, mert Hiroshi-sensei és Harumichi-san vakító, isteni fénylésétől elvakult fanbojjá válltam, nem mintha ez baj lenne. De mégis, ahogy a sztori folyik előre, mint egy megduzzadt folyó, amit egy gát se tud visszatartani még a korábbinál is mindig egyre jobb lesz. Most azt hiszem, hogy az arcnál, ami a legutóbbi előtti lefordított fejezetben ért véget (55) már nem lehet lenyűgözőbbet és megindítóbbat alkotni emberi eszközökkel, mégis érzem, hogy ennél csak jobb lesz. Megrendelném amazon.jp-ről a teljes gyűjteményt, de nincs rá egy vagyonom. Sajnálatos módon. És a legutóbbi nagy meglepetésem az volt, hogy feltűntek azok a szereplők is, akikről eddig azt hittem, hogy csak a Worst-ben szerepelnek. És még órákig tudnék írni erről a csodálatos mangáról, ami amúgy (bár gondolom ezt mondanom se kell) a kedvencem - pedig volt már szerencsém sok másik kínai képregényhez is - de nem akarok nagyon szpojlerezni, mert ezt az élményt első kézből kell megtapasztalni.
/Fanboy mód pill off, amíg valaki fel nem hozza a Crowsot, vagy Harumichi szekszi sárkányos dzsekijét, esetleg Hiromi fangörlök millióinak alsó tartozékát benedvesító napszemüvegét
Jahh, és hallgassatok Death in Vegas-t. Jók nagyon. Meg ha már Crows, hallgassatok Street Beats-et is.
300. poszt. Yay. Még 4x ennyi és énis igazi mangafa(n/g) leszek.
Az őszintét megvallva,csak egy ilyen kis ízelítő jellegű egyetlen egy fejezetet a Sumomomo-ból.És szerelem első látásra,vagy mi lett a vége.Kell is,meg beleolvastam is.Érdekel,mert feleleveníti a régi Tenjho Tengés időszakot.
szerk: Mester,amit most elkezdtem olvasni,az a vajon na mi lehet az? Hát persze,h a Crows.Az is kell.Kell.Mondtam már,h kell? Am kell a Crows is.Nem is tudom,mikor olvastam utoljára ilyen f@sza kis sulis,keménylegényes mangát,talán a Cromartie High School volt az uccsó ilyen stílusú.
Fiam, neked meg elvileg a jövőhéten jön valami Gintama 'important announcement'. Azt kétlem, hogy egy új TV anime, mert fél év anyagából nem sokat tudnának összehozni, de biztos fontos.
Souichiro-sama: Sumomomo-t olvastad, vagy csak érdekel? Mert a Yen Press kiadványokat általában imádom, egyrészt mert részletesek, gondosan kiadottak, másrészt meg mert nagyon jó mangákat licenszelnek. Gondolkodtam már, hogy beleolvasok, de már ígyis túl sok dologba kezdtem bele és pozitív vélemények nélkül kevesebb értelmét látom közelebbről is ránézni.
A te álltalad felsorolt mangák háromnegyedét szintúgy venném,mert megintcsak érdekel,vagy pedig szimplán csak nagyon jó.A többi meg (mily meglepő) már csak azért sem lehet rossz,mert te szereted, és ezért tuti frankó.
A Bakuman-t pedig most tervezem hétvégén megrendelni.
És kettő,az előbbi listámból (hogy a p*csába maradhatott ki) kifelejtett manga még,ami érdekelne,de nagyon:
Sumomomo Momomo és a Kobato.
Golden Boy
G Senjou Heaven's door (3+ kötet)
Black Lagoon (~9 kötet)
Dogs (1+5 kötet)
To aru kagaku no railgun (~5 kötet)
To aru majutsu no Index
Ichigo Mashimaro (~5 kötet)
Blue Heaven (3 kötet)
Skyhigh (2 kötet)
Swweeet (~3 kötet)
Hogy legyen on is, a szokásos underground kedvenceim, mert imádok álmodozni:
Apocalypse Meow/Cat Shit One (Ketto Shitto Vanu) (3 kötet)
Oumagadoki Doubutsuen (ez problémás, mert a héten jön ki japánban a 6. fejezet. De én már kb idén tavasz óta, mióta megjelent a oneshot várok, hogy publikálják és most végre itt vagyunk. Szóval ha sláger lesz belőle - ami a WSJ jelenlegi helyzetét tekintve sajnos nem valószínű - és még a VIZ is lecsap rá, egy magyar kiadásnak rohadtul örülnék. Ha nem fogyna, akár vennék több példányt is, hogy aztán elajándékozzam. Komolyan.)
Teppu (2+ kötet és ^Szintén, lol)
Vinland Saga (9+ kötet és EPIC)
Yotsubato! és vagy /Azumanga Daioh (~9+/4 kötet)
Mirai Nikki (10 kötet, a rajzolása nem túl nyerő és hamarosan végetér, de a sztori nagyon ottvan)
Uzumaki (3 kötet)
Milk Closet/Alien Nine (4/3 kötet)
Jahh, meg a Bakuman. Bár azt már megrendeltem angolul.
Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy animében az elsők között néztem, meg is kedveltem, de mangában én borzasztóan untam.

Amúgy nagy mánia ez a Kuroshitsuji, valaki felvilágosíthatna, hogy mi olyan szenzációs benne (nem kötözködés, tényleg), mert én csak annyira jutottam vele, hogy irtó pozőr cucc.
ON:
Még mindig Bakuman, vagy egy Yoshihara Yuki manga (Itadakimasu, vagy Aisuru Hito pl.)

Szokás szerint támogatom.
Am hosszas gondolkodás és álmatlan éjszakák után sikerült egy majdhogynem végleges manga listát összedobnom,ami per pillanat érdekelne,természetesen pár kötetes mangákról vagyon szó.
Íme:
Anedoki (3 kötet)
Golden Boy
G Senjou Heaven's door (3+ kötet)
Black Lagoon (~9 kötet)
Dogs (1+5 kötet)
To aru kagaku no railgun (~5 kötet)
To aru majutsu no Index
Ichigo Mashimaro (~5 kötet)
Blue Heaven (3 kötet)
Skyhigh (2 kötet)
Swweeet (~3 kötet)