![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Garantált kvaliti drop.
Crowscrowscrows. Kapásból van legalább 3-4 fanBouya a fórumon, aki venné. Az elég, nem?
Hogy majd rituálisan elégethessék?
Hat kötet alatti komolyabb mű?
UZUMAKI fuckyeah
Csaba, átlátok rajtad.
Aztán még mit szeretnék Junji bától. Ami igazán okos húzás lenne, az a Voices in the Dark. Ha nem jön be, akkor ez van, ha meg bejön akkor lehet hozni a New Voices in the Darkot. Tiszta profit.
Aztán. Lista.
Azumanga [reklámnak] -> Yotsubato!
Darren Shan, akárhogy is akarják hívni. Értem én, hogy sokkal szerecsésebb lett volna, ha a film nagy nagy hypeot kap és esetleg sikeres lesz. De akkor is. Vigyázat, kezd kinőni az ilyesmiből az oridzsinál magyar fandomja. Gyorsangyorsan.
Black Lagoon
Gunsmith Cats
És persze dorifutazu, majd valamikor a távoli jövőben.
Aki pedig lusta utáanézni, mit is takar a DRIFTERS: [Link]
Hiranooo. Tépjél át valami heti magazinhoz. Nyomjad a fejezeteket. És animáljátok már meg. Ha akarod, megtarthatod Nakamorit meg Tanakát staffnak, nem bánom. Csak csináááljááátoook.
ON: Vampire Knight
Dogs
Blame
Tenjou Tenge
pl: Árnybíró 17...szó nincs róla... pedig az utolsó kötet lesz. Nincs semmi hír arról,hogy mikor fog megjelenni. Egyszer csak kidobják és puff. Így nem tudom,hogy lehet előre tervezni a vásárlással. Főleg annak,akinek nincsen pénze...
Fölösleges hírezni, mivel mindenki 2 perc gondokodás után is rájöhet. Tekintve, hogy az az évi 3 új kötetet az összes sorozatból mindig valami aktuális animés/mangás eseményre viszik ki, és mivel ezekből nem több száz van a mi Csonkaországunkban, ezért elég könnyű behatározni. Pl. Árnybíró 17. Mivel MondoConra sok mindent igérnek lehet ezt is akkor fogják kiadni (és ez szerintem biztos, és talán még a Gaiden is belefér év végén), de ha nem akkor is már csak az AnimeKarácsony marad, 1500 forintot meg akármikor félrelehet rakni, nem annyi amiért gyakran létszükségünk lenne...
Hadashi de Bara wo Fume
Vampire Knight
Kamikaze Kaitou Jeanne
D.Gray-man
Durarara!
Kobato.
xxxHolic
Fushigi Yuugi+genbu kaiden
Ayashi no Ceres
Ouran High School Host Club
Pandora Hearts
07-Ghost
Zettai Kareshi
Hot Gimmick
2003 óta ismerem az animét,a mangájához pedig 2008-ban volt először szerencsém.
Inkább nosztalgia,meg mivel nagyon epic,így kötelező kiadni.Fiúk-lányok egyaránt szeretni fogják.Én pölö besírtam az első két fejezeten,de vagy a 3. újraolvasás után is xD
Sou: most nézted meg a Goldn B-t vagy csak fellángolt a szenvedély?
ON: Goth. kell iylen is a lelkivilágomnak.
és Deadman Wonderland, Psyren
Hmm. Ha a Tenjou Tengéhez lehet hasonlítani, akkor biztos jó. Az animét szerettem, a hosszú visszaemlékezős arctól eltekintve. És most, hogy a manga hamarosan végetér, abba is bele fogok kezdeni. Mellesleg nézem, a Sumomomo csak 12 kötet. Télleg érdemes lenne.
Crows: Örülök. Télleg. Szívből. Amikor annó(=pár hónappal ezelőtt) kiolvastam vanmangán az első kötetet, az első dolgom az volt, hogy elújságoljam Hátének, milyen epic. Aztán kiderült, hogy már Ő is olvassa. Nekem személy szerint minden arc nagyon tetszik a mangában, mert Hiroshi-sensei és Harumichi-san vakító, isteni fénylésétől elvakult fanbojjá válltam, nem mintha ez baj lenne. De mégis, ahogy a sztori folyik előre, mint egy megduzzadt folyó, amit egy gát se tud visszatartani még a korábbinál is mindig egyre jobb lesz. Most azt hiszem, hogy az arcnál, ami a legutóbbi előtti lefordított fejezetben ért véget (55) már nem lehet lenyűgözőbbet és megindítóbbat alkotni emberi eszközökkel, mégis érzem, hogy ennél csak jobb lesz. Megrendelném amazon.jp-ről a teljes gyűjteményt, de nincs rá egy vagyonom. Sajnálatos módon. És a legutóbbi nagy meglepetésem az volt, hogy feltűntek azok a szereplők is, akikről eddig azt hittem, hogy csak a Worst-ben szerepelnek. És még órákig tudnék írni erről a csodálatos mangáról, ami amúgy (bár gondolom ezt mondanom se kell) a kedvencem - pedig volt már szerencsém sok másik kínai képregényhez is - de nem akarok nagyon szpojlerezni, mert ezt az élményt első kézből kell megtapasztalni.
/Fanboy mód pill off, amíg valaki fel nem hozza a Crowsot, vagy Harumichi szekszi sárkányos dzsekijét, esetleg Hiromi fangörlök millióinak alsó tartozékát benedvesító napszemüvegét
Jahh, és hallgassatok Death in Vegas-t. Jók nagyon. Meg ha már Crows, hallgassatok Street Beats-et is.
300. poszt. Yay. Még 4x ennyi és énis igazi mangafa(n/g) leszek.
Az őszintét megvallva,csak egy ilyen kis ízelítő jellegű egyetlen egy fejezetet a Sumomomo-ból.És szerelem első látásra,vagy mi lett a vége.Kell is,meg beleolvastam is.Érdekel,mert feleleveníti a régi Tenjho Tengés időszakot.
szerk: Mester,amit most elkezdtem olvasni,az a vajon na mi lehet az? Hát persze,h a Crows.Az is kell.Kell.Mondtam már,h kell? Am kell a Crows is.Nem is tudom,mikor olvastam utoljára ilyen f@sza kis sulis,keménylegényes mangát,talán a Cromartie High School volt az uccsó ilyen stílusú.
Fiam, neked meg elvileg a jövőhéten jön valami Gintama 'important announcement'. Azt kétlem, hogy egy új TV anime, mert fél év anyagából nem sokat tudnának összehozni, de biztos fontos.
Souichiro-sama: Sumomomo-t olvastad, vagy csak érdekel? Mert a Yen Press kiadványokat általában imádom, egyrészt mert részletesek, gondosan kiadottak, másrészt meg mert nagyon jó mangákat licenszelnek. Gondolkodtam már, hogy beleolvasok, de már ígyis túl sok dologba kezdtem bele és pozitív vélemények nélkül kevesebb értelmét látom közelebbről is ránézni.