• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... <<>>
beküldve: 2010-08-16 20:53:03
(#3324) Válasz Nakamura-san (#3323) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

A te álltalad felsorolt mangák háromnegyedét szintúgy venném,mert megintcsak érdekel,vagy pedig szimplán csak nagyon jó.A többi meg (mily meglepő) már csak azért sem lehet rossz,mert te szereted, és ezért tuti frankó.
A Bakuman-t pedig most tervezem hétvégén megrendelni.

És kettő,az előbbi listámból (hogy a p*csába maradhatott ki) kifelejtett manga még,ami érdekelne,de nagyon:
Sumomomo Momomo és a Kobato.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-08-16 20:39:56
(#3323) Válasz Souichiro (#3321) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Anedoki (3 kötet)
Golden Boy
G Senjou Heaven's door (3+ kötet)
Black Lagoon (~9 kötet)
Dogs (1+5 kötet)
To aru kagaku no railgun (~5 kötet)
To aru majutsu no Index
Ichigo Mashimaro (~5 kötet)
Blue Heaven (3 kötet)
Skyhigh (2 kötet)
Swweeet (~3 kötet)
Gyönyörű. A ~háromnegyedét alapból venném, mert szeretem/érdekel, a többit meg márcsak azért, mert Souichiro-sama szereti és ezért biztos jó.

Hogy legyen on is, a szokásos underground kedvenceim, mert imádok álmodozni:

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Sundome (8 kötet)
Apocalypse Meow/Cat Shit One (Ketto Shitto Vanu) (3 kötet)
Oumagadoki Doubutsuen (ez problémás, mert a héten jön ki japánban a 6. fejezet. De én már kb idén tavasz óta, mióta megjelent a oneshot várok, hogy publikálják és most végre itt vagyunk. Szóval ha sláger lesz belőle - ami a WSJ jelenlegi helyzetét tekintve sajnos nem valószínű - és még a VIZ is lecsap rá, egy magyar kiadásnak rohadtul örülnék. Ha nem fogyna, akár vennék több példányt is, hogy aztán elajándékozzam. Komolyan.)
Teppu (2+ kötet és ^Szintén, lol)
Vinland Saga (9+ kötet és EPIC)
Yotsubato! és vagy /Azumanga Daioh (~9+/4 kötet)
Mirai Nikki (10 kötet, a rajzolása nem túl nyerő és hamarosan végetér, de a sztori nagyon ottvan)
Uzumaki (3 kötet)
Milk Closet/Alien Nine (4/3 kötet)

Jahh, meg a Bakuman. Bár azt már megrendeltem angolul.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-16 20:40:51
beküldve: 2010-08-16 20:34:04
(#3322) Válasz Rumoris (#3316) üzenetére
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
D.N.Angel

Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy animében az elsők között néztem, meg is kedveltem, de mangában én borzasztóan untam.

Amúgy nagy mánia ez a Kuroshitsuji, valaki felvilágosíthatna, hogy mi olyan szenzációs benne (nem kötözködés, tényleg), mert én csak annyira jutottam vele, hogy irtó pozőr cucc.

ON:
Még mindig Bakuman, vagy egy Yoshihara Yuki manga (Itadakimasu, vagy Aisuru Hito pl.)

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-16 20:24:07
(#3321) Válasz Azur (#3318) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Kuroshitsuji tényleg jöhetne.

Szokás szerint támogatom.
Am hosszas gondolkodás és álmatlan éjszakák után sikerült egy majdhogynem végleges manga listát összedobnom,ami per pillanat érdekelne,természetesen pár kötetes mangákról vagyon szó.

Íme:
Anedoki (3 kötet)
Golden Boy
G Senjou Heaven's door (3+ kötet)
Black Lagoon (~9 kötet)
Dogs (1+5 kötet)
To aru kagaku no railgun (~5 kötet)
To aru majutsu no Index
Ichigo Mashimaro (~5 kötet)
Blue Heaven (3 kötet)
Skyhigh (2 kötet)
Swweeet (~3 kötet)

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-16 18:07:59
(#3320) Válasz Gilje-sama (#3319) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
naná, bár lehet az is befejezetlen...? nem is tudom hirtelen

tudom a wiki a barátom, de most elég ez is

Azt hiszem 4 kötet van kinn belőle Japánba is. És igen még fut:)

Szóval ez jöhetne nagyon :) Nem never ending:)

Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-08-16 16:57:57
(#3319) Válasz Azur (#3318) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
naná, bár lehet az is befejezetlen...? nem is tudom hirtelen

tudom a wiki a barátom, de most elég ez is

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-16 16:56:32
(#3318) Válasz Gilje-sama (#3317) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Kuroshitsuji tényleg jöhetne. Az animéjét nemrégiben fejeztem be és nagyon tettszett. Jól összerakott story és izgalmas epizódok.

beküldve: 2010-08-16 16:51:57
(#3317) Válasz Rumoris (#3316) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Rumorisnál a pont.
Nagyon meg lett ma tépáva ez a szrencsétlen topic, hajj...
amúgy azért nézzünk szembe a dolgokkal gyerekek. "nyakig ülünk a válságban", ha még nem hallottuk volna elégszer, kis ország vagyunk, kis fantáborral, a többi nemzet nagyjához viszonyítva. a japán licenszek sem 2fillérbe kerülnek, plusz a kapcsolattartás a magyar-japcsi kiadók, stb között szintén nem cickafark.
fel lehet csapni az aktuális Mondo-t is, egyik kiadványban emlékszem benne volt.
amúgy jelenleg engem 2 kiadvány foglalkoztat, elsősorban a LoveCom, másodban a Hellsing.

javaslom mint mindig a Saint Seiyát, Kuroshitsujit, Ludwig Kakumeit, Cain-sagát.
ongoingból: One Piece, Ouran

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-16 16:00:53
(#3316)
Rumoris
Rumoris
[ Rászokóban ]
Ha kicsit körülnéztek megfigyelhetitek az amerikai piacon is, hogy csak azok a cégek engedhetik meg maguknak a rendszeres kiadást, akik valamelyik nagyon kiadó mellékágazatai. Nyárra a Tokyopop, DelRey, SevenSeas mind eltűnik és max csak a bejelentések miatt bújik elő. Egyedül a YenPress üzemel teljes gőzerővel, mert megteheti a fent említett okok miatt.

Egyébként inkább örülni kéne hogy ennyit kiadnak és nem olyanok, mint a Tokyopop, ami hébe-hóba 2-3 évente kiad egy(!) kötetet a GOSICK-ból, eszméletlen ronda borítóval, színes képek nélkül.

Beajánlom a D.N.Angelt, a Kaitou Saint Tailt és igen valami régivágású Shoujo ala Arina Tanemura, Mia Ikumi, Hanamori Pink, CLAMP jó lenne.

Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-08-16 15:11:36
(#3315) Válasz The_eye (#3314) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

Az árnybíró kiadása azért kaotikusabb, mint a többi mangáé, mert csak 1500 forint, tehát sokkal kevésbé hoz pénzt, mint a többi. Nemúgy mint a Death Note, ami rögtön elfogy, gyors, biztos pénz.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-16 15:02:20
(#3314)
The_eye
The_eye
[ Új arc ]
Ok, akkor a vitát lezárandó elmondom a véleményem befejezését és akkor itt le is zárom a kérdést a magam részéről:

Én ahhoz szoktam hozzá, hogy a képregénysorozatok fix időközönként megjelennek az újságosnál, könyvesboltban és nem egy félig rendszeresített rendezvényhez vannak kötve - ami egyébként nem igaz, mert pl. az Árnybíró tuti össze-vissza jelenik és jelent meg már a kezdetek óta... tudom, mert azóta veszem.
Engem ez az üzletpolitika - aminek a valóságtartalma már az általam említett karácsonyi példa esetén is igencsak megingott - nem fog meg, sőt taszít. Az Árnybíró után nagyon valószínű, többet nem fordulok Mangafan kiadványhoz, mert nem vagyok benne biztos, hogy 5-10 év múlva is lesz keretem/érdeklődésem egy sorozat iránt.
Javaslom, ha egyáltalán illetékes olvassa, hogy gondolják ezt át, mert biztos vagyok benne, hogy nem állok egyedül a véleményemmel. A csökkenő érdeklődés beláthatóan véges sorozatoknál nem biztos, hogy 100%-ig egy fix, biztos folyamat és nincs köze a kiadó hozzáállásához.

Mindenesetre azért ezt az egyet köszöntem, mert jó volt és szerencsére nem veszett el. Minden jót a továbbiakban!

Szerk: The_eye 2010-08-16 15:02:47
beküldve: 2010-08-16 14:56:06
(#3313) Válasz Azur (#3310) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
És tudom,hogy a pl a mangafan általában rendezvényekre adja ki a köteteit. De miért nem lehet pontosítani.

Erre csak azt tudom mondani hogy én fel vagyok iratkozva a hírlevélre és ki szokták küldeni hogy mi fog megjelenni az adott rendezvényre.
Mondjuk azzal én is egyetértek hogy ha már csináltak olyan funkciót az oldalra hogy "megy a nyomdába" meg "frissen a nyomdából" akkor azt frissítsék mindig, de gondolom ők is el vannak havazva.

Neckro: Én úgy tudom hogy meg van tiltva hogy bárki árulhassa a Mangafan és Fumax kiadványokat a MAT-os conon.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-08-16 14:54:38
(#3312) Válasz Necrokid Moonshadow (#3311) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Senki nem vitatkozott vele, vagyis én biztos nem.

De végülis leírtad a problémámat,mint itt mindenkiét. :)
Tehát nálad a pont:)

Vissza ONRA: Vampire Knight, Dogs,Blame

beküldve: 2010-08-16 14:49:44
(#3311) Válasz vadooc (#3309) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

És aki még nem tudná: MAT-os őszi conon nem vesz részt sem a Holdfény, sem a Fumax, sem a Mangafan. Az utóbbi két kiadó kiadványait úgy tudom hogy senki sem árulhatja azon a rendezvényen.

Én ezt egy picit másképp tudom. Mármint, elvileg /MAT pultnál talán?/ lesznek Mangafan kiadványok. De az is lehet, hogy nem. Mittudomén.

És sikerült a topigból egy szolid flémt gyártani. Valahol mindenkinek igaza van. A kiadó megadhatna kicsit pontosabb megjelenési időt /várható megjelenést/, de tény, hogy nagyobb rendezvényekre jelennek meg felváltva és ha ügyesen követed a megjelenést, akkor kiszámolhatod, kb mikorra jön a következő kötet.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Vadooccal meg ilyen kérdésekben nem vitatkoznék. Ő már csak ért hozzá, ha már egy olyan kiadónál van, mint a Fumax.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Necrokid Moonshadow 2010-08-16 14:52:25
beküldve: 2010-08-16 14:49:43
(#3310) Válasz vadooc (#3309) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Tudom,hogy milyen rendezvények lesznek. Tehát erről felesleges írogatni. És tudom,hogy a pl a mangafan általában rendezvényekre adja ki a köteteit. De miért nem lehet pontosítani. Miért kell mindig a mézesmadzag.
ÉS ezeket nem a te fejedhez vágom,hanem csak úgy az üres falra,hogy ez miért van??

Nem téged kritizáltalak. Csak jó lenne,hogyha ezen az oldalon lenne kicsit több infó az adott dolgokról.

Oldalak: ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... <<>>