Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anedoki (3 kötet)
Golden Boy
G Senjou Heaven's door (3+ kötet)
Black Lagoon (~9 kötet)
Dogs (1+5 kötet)
To aru kagaku no railgun (~5 kötet)
To aru majutsu no Index
Ichigo Mashimaro (~5 kötet)
Blue Heaven (3 kötet)
Skyhigh (2 kötet)
Swweeet (~3 kötet)
plusz kéne még a Crows,Sumomomo Momomo,Oumagadoki Doubutsuen,Kobato.
Nyilván erre céloztam, amikor japánt említettem. Az odáig oké, hogy a 48.-nál tartanak amcsiban, de ők 2002 óta adják ki.
Hmmm... ez egész jó ötlet.
A mangafan hónapokig nem updateli magát Én sem túlzok,de így van;)
BÉKE van,nem kell újabb vita. Új manga kell:)
Hhe. Csodálatos, milyen erős akarattal és sok kitartással rendelkeznek itt egyes emberek. Tegnap este visszaolvasgattam és már ~május környékén is hasonló témán volt szegény topic, aminek mellesleg teljesen más a célja. Nyilván nem úgy van megcímkézve, hogy 'Miért nem olyan erős a magyar mangapiac, mint más országokban?', vagy 'Miért nem ápdételi magát a Mangafan napi (túlzok, he. nemám felkapni a vizet) rendszerességgel?'. Nem lehetne ezeket külön helyre írogatni? Mod bá se hiszem, hogy harapna. Nagyon. Így olyan, mintha a Híradót nézném.
Hiába sírtok, Japánban és Amerikában se jött ki gyorsabban a Naruto.
Felvilágosításképpen írom,hogy angolul 48 kötet jött ki eddig. És azt hiszem 52-nél tart Japánban,tehát szerintem elég gyorsan jön ki angolul...
És ugye Japánban azért lassú,mert magazinban jelenik meg fejezetenként hetente. Akkor adják, ki ha összejön 9 vagy 10 fejezet nem tudom pontosan mennyi.
Japánban azért nem jött ki gyorsabban, mert ha nincs mivel akkor hogyan? Teljesen más az ha valami most készül és mivel nincs kész 1 kötetnyi anyag ezért nem tudják kiadni, meg az amikor lassan jön ki annak ellenére hogy már 20 kötettel több is kijött belőle eredetileg.
Hiába adnának ki hosszú sorozatot,évekbe telne mire a végére érnénk. Lásd: Naruto
Én is hosszabb sorozatra vágyok de nagyon: Vampire Knight
Tenjou Tenge
Dogs (rövidebb)
Blame(rövidebb)
Remélem, hogy egyszer ez tényleg megvalósul. Egy álom válna valóra. Sok ilyen álmom van, de ez a nagyobbak közül való. És egy idő után úgyis mindig divatba jön a retró, nem? Szóval újítson a Mangafan és teremtsen delinquent divatot Hiroshi-sensei remekműveinek a segítségével. Aztán már az sem érdekelne, ha mainstream lesz és sokan utálják majd szimplán azért, mert népszerű. Én akkor is szeretném.
Death in Vegas (Dead Elvis) - Natja és Dirge, sokadszorra hallgatva, újra és újra. Mindkét szám szimpla loop. Najó, nem annyira, mint a jó kis teknószámok, de na. És mégis. Lávinit. Vagy csak megőrültem, de akkor az már nagyon rég történhetett.
Bőven elég.
A többiek meg már csak kíváncsiságból is megvennék az első kötetét a Crows-nak,utána pedig rájönnének szépségére és máris ~500-1000 Crows fan lenne.
Garantált kvaliti drop.
garantált nagyobb hype és ismertség
És csak ez kell neki.