Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-04-02 09:35:18
(#2849) Én örülnék pl. a GTO-nak és a 07-ghost-nak is!
"Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru."
beküldve: 2010-04-02 09:22:07
(#2848) szerintem a Bleach mangát hülyeség lenne kiadni....gondoljatok már bele hogy mennyi időbe telne mire kijönne az összes...szerintem olyat kéne kiadni ami nem olyan sok kötetes:)
beküldve: 2010-04-02 08:19:26
(#2847) Én is támogatom a Bleachet. Egyik első animék közt van amit néztem és tudtam is mi az a anime. De más shouneneknek is örülnék:
HunterXHunter. Reborn!, Gintama, Soul Eater, Slam Dunk, One Piece, Detective Conan, Fairy Tail, D.Gray-man, FMA
De Hogy ne csak shounenek legyenek: Claymore estleg Code Geass (bár annak azt halottam hogy szar a mangája)és Higurashi No Naku Koro Ni
knightslords: Áprilisi elsejei tréfa volt ez? "Én nem akarok Bleach mangát..."
HunterXHunter. Reborn!, Gintama, Soul Eater, Slam Dunk, One Piece, Detective Conan, Fairy Tail, D.Gray-man, FMA
De Hogy ne csak shounenek legyenek: Claymore estleg Code Geass (bár annak azt halottam hogy szar a mangája)és Higurashi No Naku Koro Ni
knightslords: Áprilisi elsejei tréfa volt ez? "Én nem akarok Bleach mangát..."
Szerk: baniaa3 2010-04-02 08:20:12
beküldve: 2010-04-02 07:46:35
(#2846) én nagyon szeretném ha kiadnák a Soul eatert, paradise kiss-t, és az Elfen lied-et vagy esetleg a Starvberry 100%-ot:)
beküldve: 2010-04-02 07:42:08
(#2845) Bleach csak akkor ha már minden kötél szakadt. Ami kell az One Piece, Dragonball, Katekyo Hitman Reborn, esetleg a Shaman King kanzenban. Vagy ha olyan is jó ami nem manga, akk kiváncsi lennék milyen egy lightnovel. És ha már light novel akkor DURARARA-t!
beküldve: 2010-04-01 21:26:59
(#2844) Én nem akarok Bleach mangát... Helyette:
Code Geass, Umineko, TRC, Nazo no Kanojo x
lenne jó...
Code Geass, Umineko, TRC, Nazo no Kanojo x
lenne jó...
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Egyszer jól jönne tényleg a Bleach gyönyörűszép magyar szöveggel.Az animéjét am is unom már,a mangája viszont érdekel(ne).
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-01 20:43:21
(#2842) Soha nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de...
remélem egyszer kiadjátok a Bleachet
remélem egyszer kiadjátok a Bleachet
*befordul a sarokba, és szégyelli, hogy feladta az elveit*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-01 15:15:48
(#2841) Ha már itt tartunk nagyon szívesen látnám:Bleach
Blue Gender
D.Gray-Man
Shaman King
Soul Eater
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Dragon Ball
Afro Samurai
És persze van még sok de ezek a legfontosabbak számomra.
Blue Gender
D.Gray-Man
Shaman King
Soul Eater
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Dragon Ball
Afro Samurai
És persze van még sok de ezek a legfontosabbak számomra.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Highschool of the Dead
Talán. Régebben ezért is vinnyogtam.
Viszont az Uzumakit nyomjátok, csak ügyesen.
Én csak most kezdtem bele, és nagyon tetszik, ergo, nálam nem "talán", hanem mindenképp!
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
CardCaptoran nagyon szépek voltak a kártyák rajzai, mindig azokat lestem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Travis: Ha 2 üzenetet akarsz írni, használd a "szerkeszt" gombot, mert a duplapostot (2 bejegyzés ugyanattól az embertől egymás alatt) büntetjük, ill Moderátor Bácsi nem szereti ha kérdésed van a fórumozás szabályaival kapcsolatban, fusd át a Fórumszabályzatot (ezt többnyire értékeljük ) vagy írj nekem e-mailt, és elmagyarázok pár dolgot
Minna wa Peace!
[/OFF]
és hogy ne legyek annyira OFF: Ourant szeretnék nagyon, Uzumakit, valami jó ecchit, mondjuk Akuma no Eros-Virgin Crisist! 8D
Minna wa Peace!
jobban jársz, néhányan ezért elevene nyúznak, savat köpnek ilyesmikért ;)
[/OFF]
és hogy ne legyek annyira OFF: Ourant szeretnék nagyon, Uzumakit, valami jó ecchit, mondjuk Akuma no Eros-Virgin Crisist! 8D
Rendben, thx az útbaigazítást.
Tényleg, Ouran-nak én is örülnék, félretéve, hogy milyen nemhez tartozok.
Ichigo 100%-ot pedig sürgősen pótolni, nekem az egyik kedvencem - és akkor már a Lilim Kiss is jöhetne.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Akkor mihamarabb ismerd meg ^^
A Clamp műveket meg én is támogatom.A Chobitsot és az X-et meg főleg.De jöhet a Tsubasa Reservoir Chronicles és a Card Captor Sakura is akár.
A Clamp műveket meg én is támogatom.A Chobitsot és az X-et meg főleg.De jöhet a Tsubasa Reservoir Chronicles és a Card Captor Sakura is akár.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Highschool of the Dead
Talán. Régebben ezért is vinnyogtam.
Viszont az Uzumakit nyomjátok, csak ügyesen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!