![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-04-02 09:35:18
(#2849) Én örülnék pl. a GTO-nak és a 07-ghost-nak is!
![](/var/images/emotions/14.png)
"Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru."
beküldve: 2010-04-02 09:22:07
(#2848) szerintem a Bleach mangát hülyeség lenne kiadni....gondoljatok már bele hogy mennyi időbe telne mire kijönne az összes...szerintem olyat kéne kiadni ami nem olyan sok kötetes:)
beküldve: 2010-04-02 08:19:26
(#2847) Én is támogatom a Bleachet.
Egyik első animék közt van amit néztem és tudtam is mi az a anime. De más shouneneknek is örülnék:
HunterXHunter. Reborn!, Gintama, Soul Eater, Slam Dunk, One Piece, Detective Conan, Fairy Tail, D.Gray-man, FMA
De Hogy ne csak shounenek legyenek: Claymore estleg Code Geass (bár annak azt halottam hogy szar a mangája)és Higurashi No Naku Koro Ni
knightslords: Áprilisi elsejei tréfa volt ez? "Én nem akarok Bleach mangát..."
![](/var/images/emotions/19.png)
HunterXHunter. Reborn!, Gintama, Soul Eater, Slam Dunk, One Piece, Detective Conan, Fairy Tail, D.Gray-man, FMA
De Hogy ne csak shounenek legyenek: Claymore estleg Code Geass (bár annak azt halottam hogy szar a mangája)és Higurashi No Naku Koro Ni
knightslords: Áprilisi elsejei tréfa volt ez? "Én nem akarok Bleach mangát..."
![](/var/images/emotions/09.png)
Szerk: baniaa3 2010-04-02 08:20:12
beküldve: 2010-04-02 07:46:35
(#2846) én nagyon szeretném ha kiadnák a Soul eatert, paradise kiss-t, és az Elfen lied-et vagy esetleg a Starvberry 100%-ot:)
beküldve: 2010-04-02 07:42:08
(#2845) Bleach csak akkor ha már minden kötél szakadt. Ami kell az One Piece, Dragonball, Katekyo Hitman Reborn, esetleg a Shaman King kanzenban. Vagy ha olyan is jó ami nem manga, akk kiváncsi lennék milyen egy lightnovel. És ha már light novel akkor DURARARA-t!
beküldve: 2010-04-01 21:26:59
(#2844) Én nem akarok Bleach mangát... Helyette:
Code Geass, Umineko, TRC, Nazo no Kanojo x
lenne jó...
Code Geass, Umineko, TRC, Nazo no Kanojo x
lenne jó...
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Egyszer jól jönne tényleg a Bleach gyönyörűszép magyar szöveggel.Az animéjét am is unom már,a mangája viszont érdekel(ne).
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-01 20:43:21
(#2842) Soha nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de...
remélem egyszer kiadjátok a Bleachet
remélem egyszer kiadjátok a Bleachet
*befordul a sarokba, és szégyelli, hogy feladta az elveit*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-01 15:15:48
(#2841) Ha már itt tartunk nagyon szívesen látnám:Bleach
Blue Gender
D.Gray-Man
Shaman King
Soul Eater
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Dragon Ball
Afro Samurai
És persze van még sok de ezek a legfontosabbak számomra.
Blue Gender
D.Gray-Man
Shaman King
Soul Eater
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Dragon Ball
Afro Samurai
És persze van még sok de ezek a legfontosabbak számomra.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Highschool of the Dead
Talán. Régebben ezért is vinnyogtam.
Viszont az Uzumakit nyomjátok, csak ügyesen.
Én csak most kezdtem bele, és nagyon tetszik, ergo, nálam nem "talán", hanem mindenképp!
![](/var/images/emotions/12.png)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
CardCaptoran nagyon szépek voltak a kártyák rajzai, mindig azokat lestem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Travis: Ha 2 üzenetet akarsz írni, használd a "szerkeszt" gombot, mert a duplapostot (2 bejegyzés ugyanattól az embertől egymás alatt) büntetjük, ill Moderátor Bácsi nem szereti
ha kérdésed van a fórumozás szabályaival kapcsolatban, fusd át a Fórumszabályzatot (ezt többnyire értékeljük
) vagy írj nekem e-mailt, és elmagyarázok pár dolgot
Minna wa Peace!
[/OFF]
és hogy ne legyek annyira OFF: Ourant szeretnék nagyon, Uzumakit, valami jó ecchit, mondjuk Akuma no Eros-Virgin Crisist! 8D
Minna wa Peace!
jobban jársz, néhányan ezért elevene nyúznak, savat köpnek ilyesmikért ;)
[/OFF]
és hogy ne legyek annyira OFF: Ourant szeretnék nagyon, Uzumakit, valami jó ecchit, mondjuk Akuma no Eros-Virgin Crisist! 8D
Rendben, thx az útbaigazítást.
Tényleg, Ouran-nak én is örülnék, félretéve, hogy milyen nemhez tartozok.
Ichigo 100%-ot pedig sürgősen pótolni, nekem az egyik kedvencem - és akkor már a Lilim Kiss is jöhetne.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Akkor mihamarabb ismerd meg ^^
A Clamp műveket meg én is támogatom.A Chobitsot és az X-et meg főleg.De jöhet a Tsubasa Reservoir Chronicles és a Card Captor Sakura is akár.
A Clamp műveket meg én is támogatom.A Chobitsot és az X-et meg főleg.De jöhet a Tsubasa Reservoir Chronicles és a Card Captor Sakura is akár.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Highschool of the Dead
Talán. Régebben ezért is vinnyogtam.
Viszont az Uzumakit nyomjátok, csak ügyesen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!