Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nagyszerű!
Bocs ha megsértettelek, nem állt szándékomban. Ha tudnál japánul akkor kölcsön is adnék pár kötetet ami megvan nekem...
(na nem mintha én tudnék japánul XD)
Van,biztos van,de a Shoujo Sectben más yurikkal ellentétben nem kell tízezer oldalt átolvasni hozzá,hogy lássunk is.
Bocs, de egyáltalán nincs igazad. A legtöbb yuri (főleg ha van benne "eksön") egy-két kötetes. Nem mondom hogy szakértő vagyok a témában, de eléggé jártas.
A HxH tényleg gyönyörű lenne. Mondjuk egy szimpla neverending sónen, ráadásul egy éves szünetekkel... De nagy jó.
- Gunsmith Cats (8),
- Dogs (1+4) és
- Uzumaki (3)
+
- Drifters
- Yotsubato + Azumanga
Nos szvsz egyik rosszabb, mint a másik. Nem szeretem a nyáladzást (általában a sima shojokat sem kedvelem), a yuri eksön meg sztem gusztustalan. Ha már eksön, legyen legalább egy jó pasi benne.
alister: hehe...igen, ilyenkor valahogy nem esik nehezemre megérteni, hogy mi a bajotok a yaoival.
Van,biztos van,de a Shoujo Sectben más yurikkal ellentétben nem kell tízezer oldalt átolvasni hozzá,hogy lássunk is.
Rengeteg yuriban van "eksön" is. Szerintem az van többségben. Az már más kérdés hogy miért nem azok lesznek híresek....
Hhmm.... Mintha láttam volna már valahol... de hol??
Az egyik szereplő nagyon ismerős...
Én ugyan nem. Egyáltalán létezik ilyen?
Közvetlenül a jó yaoi előtt készült el...
[Link]