Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Fushigi Yuugi
Fushigi Yuugi genbu kaiden
Shogu Cahara
Macross Frontier
Moe Kare
Ayashi no ceres (és még sorolhatnék egy jópárat )
De jelenleg a Zettai Kareshit szeretném nagyon meg a Shogu Charat , Fushigi Yuugi genbu kaident minnél hamarabb
Sajnos a többi tényleg a Japánokon múlik.
Nagyon
Nagyon
Nagyon szeretném
igen ez most a nyafizás ideje volt. nem lesz sok hasonló ne aggódjatok
Álláspontom továbbra sem változott Durarara!! kell semmi más.
Bár sajnos egyenlőre az az érzésem előbb szerzek egy Ryohgo Narita által dedikált Baccano kötetet...
nem tudom, h mikor olvastál Hino Matsurritól mangát, de ha a Baccano vagy a DRRR!! után, akkor tényleg sablonosnak látszik ez egy állítás, amit el kell fogadni...de akkárki is bele olvas a Baccanoba vagy a Drrr!!be röhtön rájön miről beszélünk és igen... a Baccano dedikálva
amm én attól félek ha ki adják ugye ezek közül vmelyiket, nagy az esélye h divat lesz belőle... >> és mint vki mondta én se bírom, ha vmiből divat lesz, és igen a Dn fanok rohadtul idegesítettek főleg conon... anyám...
*felszisszen*
Az én álláspontom pedig az, hogy ez még mindig egyelőre, és nem egyenlőre, a kettő nem ugyanaz.
*grammar nazi mode OFF*
Bocsánat. ^^"
Egyet kell értsek Yaven mesterrel.
Tudniilik most akkor ennyi erővel mi meg mondhatnánk azt,hogy ez a manga vagy az a manga sablonos és béna.Mint például a tucat shounenek,sokan mit esznek rajtuk? Kivétel a Gintama,Bleach,Naruto,Black Cat,Reborn.
Meg egyébként is mihez képest uncsi Hino Matsuri? A Dramacon mangakájához képest? Na ne vicceskedjél már
Meg ugyebár hála a jó Istennek,nem egyforma az emberek ízlése
Ahogy Yaven is írta,ez is csak egy vélemény,nem a vélemény
Háté: a Vagabondot én emlegettem
A tied is csak egy vélemény, nem a vélemény.
Nem akarok megsérteni én senkit, de ilyenkor szerintem inkább az lép fel, hogy amit divat szeretni, azt még nagyobb divat utálni általában... Ha valaki nagyon szeret egy szériát, akkor nem hiszem, hogy a felszínes rajongók meg tudják vele utáltatni.
Egyébként valaki emlegetett itt Vagabondot, az jó lenne az.
Álláspontom továbbra sem változott Durarara!! kell semmi más.
Bár sajnos egyenlőre az az érzésem előbb szerzek egy Ryohgo Narita által dedikált Baccano kötetet...
Áh igazából mindegy is, a Yenpress decemberig úgyis megszerzi a licenszt. Hehe. Az egyetlen kiadó, ami mögött zseniális licensz-stratégák állnak
Pl. Bleachet szerettem, VK-t utálom a Death Note meg elmegy.
Amúgy jó lenne One Piece támogatom Gilje.
Én hasonló okok miatt útáltam meg a D Gray Mant és a Code Geasst.Pár éve mindenki az FMAra csorgatta a nyálát,ezáltal az FMAt tiszta szívemből útálom.Jó,nemrégiben a Death Noteot b*szták szét a műrajongók az állandó nyálcsorgatássukkal,jólvan,sz ódával még elmegy.Tavaly nyár óta meg sikeresen szétk*rélták 2 kedvencemet is a kedves műrajongó fanparasztok. Na itt már betelt a pohár
Te a VK rajongást unod,én a Soul Eater-Naruto-FMA-Fairy Tail űberuncsi rajongást kezdem unni,nem vagyunk egyformák,na
Az őszintét megvallva én is kezdem már egy kicsit unni a VK-ot, ennek is lett annyi felesleges rajongója a semmiből,vajon a fanok igazából szeretik a VK-ot vagy csak divatból olvassák/nézik?
Valami témábaillőt is írni kéne,de mit is akartam...
Ja igen,Ikigami mangát szívesen olvasnám,vagy a Doujin Work-öt