Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

hát, valami retro mangának is örülnék
A Sailor Moon sajnos teljesen más helyzetben van, mivel ott a kiadó nyíltan zárolta a dolgokat és max akkor lenne esély a kiadására, ha több (külföldi?) kiadó is adna bele pénzt :S (legalábbis úgy hallottam, hogy nagyjából egy full-extrás sziget árát kérik érte)

Pet Shop of Horrors *_*
A manga nagggyon jóóóó! Az animeben kevesebb dolog van, a mangában sokkal több minden kiderül D grófról, és úgy ált mindenről. Angolul meg van, de kéne a többi rész is. Am 8 kötetes :)
Ha már Durarara! akkor a könyvek jöjjenek. A manga csak árnyéka Ryohgo Narita remekművének. (Ugyebár az is CSAK egy adaptáció)

hát sztem nem sok^^" de végülis ha adnak ki yaoit akkor ezt is ki lehet adni de ha esetleg yaoi akkor glamorous lip *q* légyszi...egy újabb toboso yana mű...

Ami hosszú volt és megnéztem az a Death Note... De csak addig jó amíg meg nem hal benne az a bizonyos, onnantól már kínszenvedés volt, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom h sz*r.
Igen mondjuk én Lightot szeretem de onnantól tényleg szar lesz. Am a Rozen Maiden is jó lehet meg most találtam egy másik mangát... most jött ki az animéje nem tudom ki nézi a címe DRRR!(Durarara!) nagyon beteg!

*Idézet javítva. A moderátor*
Ami hosszú volt és megnéztem az a Death Note... De csak addig jó amíg meg nem hal benne az a bizonyos, onnantól már kínszenvedés volt, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom h sz*r.
én "onnantól kezdve" két részt bírtam megnézni aztán abbahagytam. csak azért tudom a DN-t végét mert megkérdeztem vkit hogy árulja már el hogy mi volt a végén. XD
mennyi lehet az esély arra hogy kiadják a Maka-maka mangát? eléggé explicit tartalmú. XD

Ami hosszú volt és megnéztem az a Death Note... De csak addig jó amíg meg nem hal benne az a bizonyos, onnantól már kínszenvedés volt, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom h sz*r. Lehet h én vagyok hülye hozzá, de néha volt olyan logikai csavar a végén, hogy nem értettem. Ami hosszú és most nézem, az a Wolf's rain, de az nagyon tetszik eddig
Spec én nem szeressem a nagyon hosszú pl Narutó, Bleach hosszú animeket. Max 50 részig megyek el
én 30 résznél már feladom. bár a Narutót bírtam az első 90 részig, de az unalmas részeket áttekertem. XD
ki lehetne adni továbbra is: Dragon Ball, Maka-maka, Sailor moon
De ezzel sok animet elrontanak szerintem...
hát igen... de itt is minden a pénzről szól. ezért van a hosszú animesorozatokban annyi filler. beéri a mangát és nem lehet megállni, az animének folytatódnia kell.
Spec én nem szeressem a nagyon hosszú pl Narutó, Bleach hosszú animeket. Max 50 részig megyek el, de nekem alap a 12-26 rész. A nagyon hosszúba egy időután beleunok. (Sailor Moonra kíváncsi vok, de lehet azt sem nézem meg teljesen ^^")
lehet, de ezzel miért is nem megyünk a Dumizzunk-topicba?
Továbbra is One Piece. Propagandának csak annyit, hogy az animében is van jócskán filler, de szinte észre se lehet venni őket, mert élvezetesek és feldobják a sztorit!