• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... <<>>
beküldve: 2010-01-12 23:01:03
(#2519)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
naná, mert az egyik leghíresebb anyime <) a Pandora Heartset mért fanoljátok annyira? az anime szerintem elég sablonos.

hát, valami retro mangának is örülnék

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-01-12 22:56:58
(#2518)
Rumoris
Rumoris
[ Rászokóban ]
Ez inkább kiadó függő. Pl. ha sikerül megnyerni a Square Enixeseket, hogy TE tudsz jó minőségben mangát kiadni, akkor elég könnyen megszerezheted a Kuroshitsuji és a Pandora Hearts licenszét. (Ugyanígy bukni is lehet a dologgal)

A Sailor Moon sajnos teljesen más helyzetben van, mivel ott a kiadó nyíltan zárolta a dolgokat és max akkor lenne esély a kiadására, ha több (külföldi?) kiadó is adna bele pénzt :S (legalábbis úgy hallottam, hogy nagyjából egy full-extrás sziget árát kérik érte)

Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-01-12 21:38:07
(#2517)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Viszont ami népszerű, azt nehéz megszerezni a Japánoktól. Gondolom ti is olvastátok a Manga útja-cikket a Mondoban... én legalábbis az alapján gondolom ezt

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 21:37:12
(#2516) Válasz Gilje-sama (#2512) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]
Koi wa Ina Mono Myouna Mono, ha yaoi, vagy Crimson Spell. Bár most egy Pet Shop of Horrorsnak is örülnék...

Pet Shop of Horrors *_*

A manga nagggyon jóóóó! Az animeben kevesebb dolog van, a mangában sokkal több minden kiderül D grófról, és úgy ált mindenről. Angolul meg van, de kéne a többi rész is. Am 8 kötetes :)

"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-12 21:35:49
(#2515)
Rumoris
Rumoris
[ Rászokóban ]
A Soul Eater 80%-hogy lesz. Nagy a fanbázisa és van rá igény.

Ha már Durarara! akkor a könyvek jöjjenek. A manga csak árnyéka Ryohgo Narita remekművének. (Ugyebár az is CSAK egy adaptáció)

Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-01-12 21:35:03
(#2514)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
egy próbát megérne, végülis nagy a műfaj rajongótábora az országban... csak egy jó kötetet kell választani indulásnak

beküldve: 2010-01-12 21:32:41
(#2513)
yui-nyan :3
[ Addiktgyanús ]
ezeket nem ismerem T-T de mondjuk a totally captivated is nagyon jó *q* meh amugy is a mangafan még nem adott ki yaoit... < vagyis nem tudok róla> szóval itt lenne az ideje

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-01-12 21:29:41
(#2512)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Koi wa Ina Mono Myouna Mono, ha yaoi, vagy Crimson Spell. Bár most egy Pet Shop of Horrorsnak is örülnék...

beküldve: 2010-01-12 21:26:48
(#2511)
[ Addiktgyanús ]
mennyi lehet az esély arra hogy kiadják a Maka-maka mangát? eléggé explicit tartalmú. XD

hát sztem nem sok^^" de végülis ha adnak ki yaoit akkor ezt is ki lehet adni de ha esetleg yaoi akkor glamorous lip *q* légyszi...egy újabb toboso yana mű...

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-01-12 21:23:05
(#2510)
[ Addiktgyanús ]

Ami hosszú volt és megnéztem az a Death Note... De csak addig jó amíg meg nem hal benne az a bizonyos, onnantól már kínszenvedés volt, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom h sz*r.

Igen mondjuk én Lightot szeretem de onnantól tényleg szar lesz. Am a Rozen Maiden is jó lehet meg most találtam egy másik mangát... most jött ki az animéje nem tudom ki nézi a címe DRRR!(Durarara!) nagyon beteg! am a nagy Bleach fan vagyok és csak a mangát olvasom, nekem már kicsit elegem van a filler részekből szal én úgy nézem az animét ahogy jön az animaxon... mondjuk ha kiadnák a Bleachet azt is megvenném... *q* de Soul Eaternél voksolok *-*

*Idézet javítva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:08:57
beküldve: 2010-01-12 21:20:13
(#2509) Válasz Ayumu89 (#2508) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Ami hosszú volt és megnéztem az a Death Note... De csak addig jó amíg meg nem hal benne az a bizonyos, onnantól már kínszenvedés volt, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom h sz*r.

én "onnantól kezdve" két részt bírtam megnézni aztán abbahagytam. csak azért tudom a DN-t végét mert megkérdeztem vkit hogy árulja már el hogy mi volt a végén. XD

mennyi lehet az esély arra hogy kiadják a Maka-maka mangát? eléggé explicit tartalmú. XD

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:08:05
beküldve: 2010-01-12 21:14:46
(#2508) Válasz vadooc (#2507) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]
Rozen Maiden Natsume Yuujinchou, Sailor Moon

Ami hosszú volt és megnéztem az a Death Note... De csak addig jó amíg meg nem hal benne az a bizonyos, onnantól már kínszenvedés volt, és szerintem nem túlzok, ha azt mondom h sz*r. Lehet h én vagyok hülye hozzá, de néha volt olyan logikai csavar a végén, hogy nem értettem. Ami hosszú és most nézem, az a Wolf's rain, de az nagyon tetszik eddig

Szerk: Ayumu89 2010-01-12 21:15:18
beküldve: 2010-01-12 20:59:34
(#2507) Válasz Ayumu89 (#2506) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Spec én nem szeressem a nagyon hosszú pl Narutó, Bleach hosszú animeket. Max 50 részig megyek el

én 30 résznél már feladom. bár a Narutót bírtam az első 90 részig, de az unalmas részeket áttekertem. XD

ki lehetne adni továbbra is: Dragon Ball, Maka-maka, Sailor moon

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:09:13
beküldve: 2010-01-12 20:55:26
(#2506) Válasz vadooc (#2504) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]

De ezzel sok animet elrontanak szerintem...

hát igen... de itt is minden a pénzről szól. ezért van a hosszú animesorozatokban annyi filler. beéri a mangát és nem lehet megállni, az animének folytatódnia kell.

Spec én nem szeressem a nagyon hosszú pl Narutó, Bleach hosszú animeket. Max 50 részig megyek el, de nekem alap a 12-26 rész. A nagyon hosszúba egy időután beleunok. (Sailor Moonra kíváncsi vok, de lehet azt sem nézem meg teljesen ^^")

Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:09:26
beküldve: 2010-01-12 20:52:17
(#2505)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

lehet, de ezzel miért is nem megyünk a Dumizzunk-topicba?

Továbbra is One Piece. Propagandának csak annyit, hogy az animében is van jócskán filler, de szinte észre se lehet venni őket, mert élvezetesek és feldobják a sztorit!

Oldalak: ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... <<>>