Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2012-08-17 09:59:38
(#4096) Szerintem még sok mindent kellene kiadni, de arról már írtam. Szerintem azért még jól jönne, ha néhány manga sorozatot befejeznének. Ilyen pl. a Bizengahst amiből még 2 kötet nincs magyarra fordítva, Angyalok menedéke amelyből összesen 20 kötet van és addig abból megjelent 4. Mennyei dallamok, Esti tagozat, Lángoló hold többi kötetének is örülnének sokan. Vagy legalábbis a húgom biztosan.
Én továbbra is azt mondom, hogy jó lenne ha kiadnák a Blame!-t is, mert az sem hosszú, a maga 10 kötetével, és úgyis jó lenne valami hasonlót kiadni, mint annó az Alive. Szerintem vevők lennének rá az emberek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Love Hina, de szép is lenne...
(az első manga amivel találkoztam, ha nem is kézzelfogható formában - imádom)
Lassan ideje nekem is összeírni, hogy milyen mangákat kéne (sőt, illene!) kiadni magyarul.
(az első manga amivel találkoztam, ha nem is kézzelfogható formában - imádom)
Lassan ideje nekem is összeírni, hogy milyen mangákat kéne (sőt, illene!) kiadni magyarul.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:40:51
Én szerintem sem. Szerintem jobb lenne a max 18 kötet hosszúakat kéne magyarul kiadni, pl Love Hina, Monster stb...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:40:33
beküldve: 2012-08-15 21:41:08
(#4092) Paradise Kiss:)) Viszonylag rövid, nem hiszem, hogy érdemes lenne egy végtelen Bleachbe vagy hasonlóba belefogni. :))
beküldve: 2012-08-15 17:56:34
(#4091) Mm, a Vampire Knightnál bejött az a method, hogy egyre többet ismételgettem az "olyan jó lenne, ha megjelenne magyarul" szöveget. És láss csodát.=D
... Ha elégszer skandálom és mindenhol fényezem a Necromancert, vajh nála is bejön-e.... csak négy kötet.(: Akit érdekel, blogomon több infót olvashat róla.. esetleg az eddig általam lefordított fejezeteket is elolvashatja.[Ha olyasmit írtam most, amit nem szabad, akkor figyelmeztessetek, és átszerkesztem a hszt.]
*csendesen elkullog*
*visszafordul*
Már ha itt vagyok. Még ezekre a manguszokra szavaznék:
*Beast Master
*Zombie-loan
*Barajou no Kiss.
... Ha elégszer skandálom és mindenhol fényezem a Necromancert, vajh nála is bejön-e.... csak négy kötet.(: Akit érdekel, blogomon több infót olvashat róla.. esetleg az eddig általam lefordított fejezeteket is elolvashatja.[Ha olyasmit írtam most, amit nem szabad, akkor figyelmeztessetek, és átszerkesztem a hszt.]
*csendesen elkullog*
*visszafordul*
Már ha itt vagyok. Még ezekre a manguszokra szavaznék:
*Beast Master
*Zombie-loan
*Barajou no Kiss.
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2012-08-15 17:59:09
olyan mangáknak örülnék most, amik már befejezettek, mint például a Beast Master, a Chobits, az Itazura na Kiss, vagy a Bakuman :)
Nálad a pont!
Olyan mangákat kéne fordítani, melyek már be lettek fejezve, hiszen így kevesebbet is kéne fizetni a jogokért és a licenszekért!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-08-10 18:59:21
(#4089) Kaichou wa Maid-sama-nak én is örülnék. Az animét láttam és nem csalódtam.:)
De még kiadhatnák:
Dengeki Daisy
Highschool of the Dead
Elfen Lied
Fairy Tail (nagyon is megérné szerintem)
Durarara!!
...stb Rengeteg manga van az emberek kívánság listáján.
De még kiadhatnák:
Dengeki Daisy
Highschool of the Dead
Elfen Lied
Fairy Tail (nagyon is megérné szerintem)
Durarara!!
...stb Rengeteg manga van az emberek kívánság listáján.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2012-08-10 13:55:03
(#4088) Én is a Kaichou wa maid-sama ra "szavazok"; egyik kedvenc mangám! Meg szívesen elolvasnám még az Ao no exorcist-ot is. :)
beküldve: 2012-08-10 11:49:42
(#4087) Én nagyon örülnék mindenek elött a Bleach-nek(aránylag hosszú, de érdemes lenne szerintem lefordítani, én biztos megvenném az összes részét ), Soul Eater-nek, Fullmetal Alchemist, D-gray man, Ao No Exorcist, Cowboy Bebop, és amit az e havi Mondo magazinban láttam és felkeltette a figyelmem az a Rainbow: Nisha Rokubō no Shichinin.
Nagyon érdekes történet lehet a háborúk utáni időszakban.
Nagyon érdekes történet lehet a háborúk utáni időszakban.
Szerk: Pintér Krisztián 2012-08-10 11:50:32
beküldve: 2012-07-17 17:17:03
(#4086) Kimi ni todoke! :)
De én keveslem a jó shoujo mangákat, szóval:
-Kaichou wa Maid-sama!
-The Wallflower
-stb... :)
De én keveslem a jó shoujo mangákat, szóval:
-Kaichou wa Maid-sama!
-The Wallflower
-stb... :)
Szerk: Kicsi Halacska 2012-07-17 17:17:19
beküldve: 2012-07-17 13:43:12
(#4085) Én nagyon örülnékha a Kachoo wa Maid-sama! kijönne magyarul, mert az ehavi mondo cikkje alapján elég érdekes történet lehet!*-*
beküldve: 2012-07-14 13:59:45
(#4084) Nagyon boldog lennék a Trinity Blood-dal, mert iszonyat beszerezni de sokan szeretik^^ Mekkora lenne már?!
Grown-ups never understand anything by themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
beküldve: 2012-07-12 02:07:45
(#4083) olyan mangáknak örülnék most, amik már befejezettek, mint például a Beast Master, a Chobits, az Itazura na Kiss, vagy a Bakuman :)
Time waits for no one.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:41:22