Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2012-10-23 14:23:37
(#4126) Én light novelt is olvasnék szívesen.
Csak úgy példának:
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Book Girl
Spice and Wolf
Csak úgy példának:
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Book Girl
Spice and Wolf
"El Psy Congroo"
beküldve: 2012-10-23 14:08:39
(#4125) Bármit megadnék azért, hogy a HIIRO NO KAKERA köteteket magyarul a polcomon lássam!
beküldve: 2012-10-22 13:24:06
(#4124) Én személy szerint, az "Élni" után szívesen látnék iamét valami seinent, Pl.: Biomega, Blame!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-10-22 13:01:35
(#4123) Szerintem ez kéne:
Death Note 13:ha már egyszer elkezdték kiadni,nem tudom megérteni,hogy a katalógusban hogy tudják leírni,hogy befejezve Ugyan a 13.kötet csak egy FanBook,de véleményem szerint amit elkezdtek,azt teljes egészében illene is befejezni.
Bleach:mára már egy igazi Shounen legenda,nem értem,hogy a fenébe,hogy még mindig nincs magyarul.
One Piece:Kb. ugyanaz vonatkozik rá,mint a Bleachre,Japánban az egyik legnépszerűbb Manga.
InuYasha:na,most én őszintén megmondom,nem láttam egy részt sem az Animéből,nem olvastam egy fejezetet a Mangából sem.De szeretném megismerni,és erre az egyik legjobb mód az lenne,ha a Mangát végre kiadnák magyarul.
D.Gray-man:egy remek történet,ami a múltban játszódik,sok szerethető szereplő,izgalom.Ragozzam még?
Soul Eater:itt a humor is dominál.Nekem nagyon tetszett,és gondolom,nem vagyok egyedül.Nem lehet megunni.
Fullmetal Alchemist:a két testvér története,Ed kiborulásai,a látványos csaták,kellő izgalom.
Ha ebből a 7-ből csak 1-et,vagy 2-őt kiadnátok,én biztosan megvenném.Na meg persze a többit is. De úgy gondolom,sok esély nincs rá.Álmodik a nyomor.De kívánom,hogy ne nekem legyen igazam.
Death Note 13:ha már egyszer elkezdték kiadni,nem tudom megérteni,hogy a katalógusban hogy tudják leírni,hogy befejezve Ugyan a 13.kötet csak egy FanBook,de véleményem szerint amit elkezdtek,azt teljes egészében illene is befejezni.
Bleach:mára már egy igazi Shounen legenda,nem értem,hogy a fenébe,hogy még mindig nincs magyarul.
One Piece:Kb. ugyanaz vonatkozik rá,mint a Bleachre,Japánban az egyik legnépszerűbb Manga.
InuYasha:na,most én őszintén megmondom,nem láttam egy részt sem az Animéből,nem olvastam egy fejezetet a Mangából sem.De szeretném megismerni,és erre az egyik legjobb mód az lenne,ha a Mangát végre kiadnák magyarul.
D.Gray-man:egy remek történet,ami a múltban játszódik,sok szerethető szereplő,izgalom.Ragozzam még?
Soul Eater:itt a humor is dominál.Nekem nagyon tetszett,és gondolom,nem vagyok egyedül.Nem lehet megunni.
Fullmetal Alchemist:a két testvér története,Ed kiborulásai,a látványos csaták,kellő izgalom.
Ha ebből a 7-ből csak 1-et,vagy 2-őt kiadnátok,én biztosan megvenném.Na meg persze a többit is. De úgy gondolom,sok esély nincs rá.Álmodik a nyomor.De kívánom,hogy ne nekem legyen igazam.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-10-22 12:45:53
(#4122) Szerintem se ártana valami új. A Soul Eatert és a Fullmetal Alchemistet én is szívesen látnám a polcomon (már amennyiben a húgom nem csórja el mert azért ő is nagy anime-manga fanos).
Amúgy meg kész csoda. A Delta Vision kiadta magyarul(!) Az angyalok menedéke 5. kötetét. Azonnal meg is vettem még conon a húgomnak.
Amúgy meg kész csoda. A Delta Vision kiadta magyarul(!) Az angyalok menedéke 5. kötetét. Azonnal meg is vettem még conon a húgomnak.
Szerk: Barabás Kriszti 2012-10-22 12:52:10
beküldve: 2012-10-22 12:15:57
(#4121) FAIRY TAIL, Soul Eater, Black Cat, Bleach, Fullmetal Alchemist, Rosario + Vampire, Dengeki Daisy!!!!
Nem ártana már valami új is, annyi jó manga van, ami még nincs magyaraul!*-*
Nem ártana már valami új is, annyi jó manga van, ami még nincs magyaraul!*-*
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2012-09-02 19:43:25
(#4120) +
Fullmetal alchemist
Akaboshi - Ibun Suikoden
Abara
Durarara
Katekyoushi Hitman Reborn
Fullmetal alchemist
Akaboshi - Ibun Suikoden
Abara
Durarara
Katekyoushi Hitman Reborn
beküldve: 2012-09-02 15:57:28
(#4119) Elkészült az újabb javított listám arról, hogy miket is látnék szivesen a kezemben magyarul. Zárójelben az adott kötetek száma, és ugyanazon a név alatt futó (futott) különböző (al)sorozatok, folytatások kötetszáma.
Előszőr is a legjobb 15 manga:
Air Gear (37)
Bakuman (20)
BECK (34)
Bleach (55-)
Crows (26 + 9- + 2 + 1 + 1 + 1)
Fullmetal Alchemist (27)
Gantz (34-)
Genshiken - The Society for the Study of Modern Visual Culture (9 + 3- = 12-)
Great Teacher Onizuka (25 + 9)
Highschool of the Dead (7-)
Love Hina (14)
School Rumble (22)
Shaman King Kang Zeng Bang (27)
Slam Dunk (31, kanzenban 24)
Trigun Maximum (14)
És a többiek:
A.I. ga Tomaranai! (9); Afro Samurai (2); Bad Company (1); Black Lagoon (9-); Gun Blaze West (3); D.Grayman (23-); Detroit Metal City (10); Dogs (1 + 7-); Dragon Ball (42, kanzenban 34); Drifters (2-); Eyeshield 21 (37); Fairy Tail (34-); Full Metal Panic! (9 + 17- + 7); Golden Boy (10 + 2); Gyo (2); Hatsukoi Limited! (4); Hokuto no Ken (27, kanzenban 15 + 22); Ichigo 100% (19); Inu Neko Jump! (5); Kanojyo Wa Kannou Shousetsuka (6); Kimi no Iru Machi (19-); Koko ga Uwasa no El Palacio (5-); Koukaku Kidoutai (1 + 1 + 1); Koukoku no Shugosha (5); Kurohyō: Ryū ga Gotoku Shinshō (3-); Mahō Sensei Negima! (38); Manyū Hienchō (7); Meitantei Conan (76-); Midori no Hibi (8); Nana to Kaoru (8- + 2-) One Piece (67-); Real (11-); Samurai Deeper Kyo (38); Senjō no Valkyria (1.: 4 + 2; 2.: 2- + 2- + 2-; 3.: 1 + 1-) Shonan Junai Gumi (31, bunkoban 15); Soul Eater (22- + 2-); Suzuka (18); Tenjō Tenge (22); Uzumaki (3); Wood Stock (12-); Worst (29- + 1); Yankee-kun to Megane-chan (23); Yu-Gi-Oh! (38, bunkoban 22).
Könnyek szöknének a szemembe, ha ezen mangák közül bármelyik is megjelenne magyarul.
Most bogarászhattok.
Előszőr is a legjobb 15 manga:
Air Gear (37)
Bakuman (20)
BECK (34)
Bleach (55-)
Crows (26 + 9- + 2 + 1 + 1 + 1)
Fullmetal Alchemist (27)
Gantz (34-)
Genshiken - The Society for the Study of Modern Visual Culture (9 + 3- = 12-)
Great Teacher Onizuka (25 + 9)
Highschool of the Dead (7-)
Love Hina (14)
School Rumble (22)
Shaman King Kang Zeng Bang (27)
Slam Dunk (31, kanzenban 24)
Trigun Maximum (14)
És a többiek:
A.I. ga Tomaranai! (9); Afro Samurai (2); Bad Company (1); Black Lagoon (9-); Gun Blaze West (3); D.Grayman (23-); Detroit Metal City (10); Dogs (1 + 7-); Dragon Ball (42, kanzenban 34); Drifters (2-); Eyeshield 21 (37); Fairy Tail (34-); Full Metal Panic! (9 + 17- + 7); Golden Boy (10 + 2); Gyo (2); Hatsukoi Limited! (4); Hokuto no Ken (27, kanzenban 15 + 22); Ichigo 100% (19); Inu Neko Jump! (5); Kanojyo Wa Kannou Shousetsuka (6); Kimi no Iru Machi (19-); Koko ga Uwasa no El Palacio (5-); Koukaku Kidoutai (1 + 1 + 1); Koukoku no Shugosha (5); Kurohyō: Ryū ga Gotoku Shinshō (3-); Mahō Sensei Negima! (38); Manyū Hienchō (7); Meitantei Conan (76-); Midori no Hibi (8); Nana to Kaoru (8- + 2-) One Piece (67-); Real (11-); Samurai Deeper Kyo (38); Senjō no Valkyria (1.: 4 + 2; 2.: 2- + 2- + 2-; 3.: 1 + 1-) Shonan Junai Gumi (31, bunkoban 15); Soul Eater (22- + 2-); Suzuka (18); Tenjō Tenge (22); Uzumaki (3); Wood Stock (12-); Worst (29- + 1); Yankee-kun to Megane-chan (23); Yu-Gi-Oh! (38, bunkoban 22).
Könnyek szöknének a szemembe, ha ezen mangák közül bármelyik is megjelenne magyarul.
Most bogarászhattok.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2012-09-02 13:04:54
(#4118) Én nekem rengeteg manga lenne amit szeretnék magyarul látni a polcomon( pl. Wolf"s Rain, Uta no Prince-sama, Inu x Boku SS stb). De én ha azt nézzem a többség leginkább a Bleach-et szeretné és a Soul Eatert. Ha már a Narutot is tudják kiadni szerintem ez a 2 is nyugodtan kijöhetne. : )
Miért, van még különbség a "mai shonenek" és a shojok közt?
Háááátazéééééért... van mégse mind1 hogy minden 2. lapon rózsák meg nyál van , vagy valami harc egy kis poén, akció mittom én jó igaz a "mai shouen"-be is van már nyál de egy shoujo mangához képest elenyésző XDDD
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:34:09
beküldve: 2012-08-31 13:20:38
(#4116) Csak ne shoujo XDDD már a hideg kiráz mindenhol csak a bishi meg a nyál X____X
Miért, van még különbség a "mai shonenek" és a shojok közt?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:34:52
Hmmm... seinen? Gantz! :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:37:35
Csak ne shoujo XDDD már a hideg kiráz mindenhol csak a bishi meg a nyál X____X
(Előző felsorolásomhoz még hozzácsapnék egy FMA-t az már be van fejezve és egy remek sztori >w<)
(Előző felsorolásomhoz még hozzácsapnék egy FMA-t az már be van fejezve és egy remek sztori >w<)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:37:18
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:37:54