Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
OJ!
Ez tényleg jó ötlet.
De először bekéne fejezni amit elkezdtek!!!
Vagy esetleg kéne vmi szavazást tartani hogy mit vennének legtöbben.
Egy két shoujo light novelt kiadni esetleg.
DE a Vampire knightot nem lehet megunni!!!
Love*com & VK FOREVER!!!
Még mindig imádom a régi szombat reggeleken vetített animéket is.
Ez tényleg jó ötlet.
De először bekéne fejezni amit elkezdtek!!!
Vagy esetleg kéne vmi szavazást tartani hogy mit vennének legtöbben.
Egy két shoujo light novelt kiadni esetleg.
DE a Vampire knightot nem lehet megunni!!!
Love*com & VK FOREVER!!!
Még mindig imádom a régi szombat reggeleken vetített animéket is.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Én inkább két-három, de mindenképp 10kötet alatti manga-sorozatokat licenszelnék csak, amiből belátható időn belül megjelenhet az összes kötet, mert azokat még meg is veszi valaki végig. És lehetőleg inkább dráma vagy komédia, esetleg rövidebb shoujo címeket.
Teljességgel egyetértek. Bár annyit hozzáfűznék a nem idézet részhez - ha nem lehetne pluszba kijönni, biztos, hogy nem lenne egy új kötet sem.
beküldve: 2013-03-05 17:27:00
(#4169) Mit kellene? Mindent!
Mit érdemes, mert nyereséges? Semmit!
Komolyra fordítva a szót:
Én inkább két-három, de mindenképp 10kötet alatti manga-sorozatokat licenszelnék csak, amiből belátható időn belül megjelenhet az összes kötet, mert azokat még meg is veszi valaki végig. És lehetőleg inkább dráma vagy komédia, esetleg rövidebb shoujo címeket.
Teljesen felesleg 30+ kötetes shounen vackokat kiadni, mert abba mindenki beleun/kinövi, aki pedig lemaradt az elejéről az nem fogja elkezdeni a közepétől venni. Sem a korábbiakat begyűjteni, ha már 10kötet felett van.
A hosszabb shoujokra ugyanez igaz, ott a Vampire Knight példának. Nem tudom, kiadják-e valaha mind a ~20kötetetet, de addigra a rajongó(tini)k többsége már rég elfelejtette és más kedvencet talált.
Mit érdemes, mert nyereséges? Semmit!
Komolyra fordítva a szót:
Teljesen felesleg 30+ kötetes shounen vackokat kiadni, mert abba mindenki beleun/kinövi, aki pedig lemaradt az elejéről az nem fogja elkezdeni a közepétől venni. Sem a korábbiakat begyűjteni, ha már 10kötet felett van.
A hosszabb shoujokra ugyanez igaz, ott a Vampire Knight példának. Nem tudom, kiadják-e valaha mind a ~20kötetetet, de addigra a rajongó(tini)k többsége már rég elfelejtette és más kedvencet talált.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
A Sailor Moon Manga csak 10 kötet + a 2 Short Story manga. Jó lenne magyarul, de akit érdekelt már berendelte angolul vagy németül.
Hogy lett belőle tíz kötet? Mármint értem, ha mondjuk más a fejezetek elosztása kötetenként. (Nekem japánul van meg a 18. kötet, és igen, érdekel, de szívesebben venném magyarul, és ahogy csevegtem könyves oldalakon, mások is.)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2013-02-25 16:45:37
(#4167) beküldve: 2013-02-23 14:05:26
(#4166) Loveless manga, az egyik legjobb !!!!!
beküldve: 2013-02-22 20:52:16
(#4165) Minami-ke manga !!!
És light novelek amikből már animék is vannak.
És light novelek amikből már animék is vannak.
beküldve: 2013-02-22 20:32:22
(#4164) Van még pár, ami jó lenne:
Yu Yu Hakusho(csak 19 kötet)
Yu-Gi-Oh!
One Piece(tom hogy hosszú, de akkor is nagy cím...)
Hikaru No Go
Hunter X Hunter
Zombiepowder(csak 4 kötet)
Gintama
Katekyou Hitman Reborn!(kell a maffia )
Bakuman
Nurarihyon No Mago
Beelzebub
Yu Yu Hakusho(csak 19 kötet)
Yu-Gi-Oh!
One Piece(tom hogy hosszú, de akkor is nagy cím...)
Hikaru No Go
Hunter X Hunter
Zombiepowder(csak 4 kötet)
Gintama
Katekyou Hitman Reborn!(kell a maffia )
Bakuman
Nurarihyon No Mago
Beelzebub
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-02-22 20:32:44
beküldve: 2013-02-20 23:09:41
(#4163) valami széleskörben ismertre kéne gondolni sztem...Soul Eater, Shaman King, vagy akármi még a Yu-Gi-Oh olvasását is bevállalnám magyarul...olyat úgysem fordítanak ami kb ismeretlen s az egész országban kb ismerik 1000en más meg még hallani se hallott róla...(am a Hellsing The Dawn-t is kinyomhatnák vmilyen papír formátumban,jól nézne ki a polcomon a Hellsing köteteim mellett ;) )
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
beküldve: 2013-02-20 21:45:08
(#4162) beküldve: 2013-02-19 19:53:32
(#4161) A Sailor Moon Manga csak 10 kötet + a 2 Short Story manga. Jó lenne magyarul, de akit érdekelt már berendelte angolul vagy németül.
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2013-02-19 10:40:30
(#4160) Bishoujo Senshi Sailor Moon (összesen 18 kötet)
És miért? Mert még mindig vannak rajongói, és olyanok, akik meg is vásárolnák, ha megjelenne magyarul. A másik ok, hogy most nyáron fog futni az új széria, amitől megint bekerül az aktuális népszerű animék/mangák közé, és biztos vagyok benne, hogy a hazai új rajongók is megvásárolnák, ha lenne rá lehetőségük. (Amerikában és Olaszországban már elkezdték újra kiadni a manga köteteit, sőt, úgy tudom, ott már le is ment minden kötet.)
És miért? Mert még mindig vannak rajongói, és olyanok, akik meg is vásárolnák, ha megjelenne magyarul. A másik ok, hogy most nyáron fog futni az új széria, amitől megint bekerül az aktuális népszerű animék/mangák közé, és biztos vagyok benne, hogy a hazai új rajongók is megvásárolnák, ha lenne rá lehetőségük. (Amerikában és Olaszországban már elkezdték újra kiadni a manga köteteit, sőt, úgy tudom, ott már le is ment minden kötet.)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2013-02-10 11:02:49
(#4159) Én legszívesebben a No.6-ot látnám a magyar polcokon. Nehogy már csak japánul magyar felirattal adják ki. Na meg az is jó lenne, ha már a boltokban lenne a farkasgyermekek is.
beküldve: 2013-02-08 20:02:32
(#4158) Most olvasok egy nagyon ismeretlen, de nagyon kellemes mangát. Living Game a címe. Szívesen látnám üdítő színfoltként a hazai piacon.
beküldve: 2013-02-06 21:58:53
(#4157) Talán a Buso Renkint is ki lehetne adni. Jó kis Shounen, nem is hosszú(10 kötet), meg Watsuki Nobuhiro Mangája, aki a kis hazánkban is megjelenő Kenshint írta és rajzolta Am van aki egyetért velem?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne