Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Társalgó
OtaKucsma
Naruto
Anime-Manga Gyűjtemények
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Társalgó
OtaKucsma
Naruto
Anime-Manga Gyűjtemények
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

MITHRIL: Szerintem újranyomva biztosan nem lesz. Már kb. minden könyvesboltból kifogyott, javasolom másodkézből beszerezni. :)
TOKOLIFERKO: Sziasztok az lenne a kérdésem ,hogy szeretném megveni a naruto 27.kötetét és ez ki van fogyva akkor ezt már nem tudom megvenni vagy esetleg lesz még pár páldány ,hogy letudjak cspani rá ! U.I:az előző véletlen volt bocsi
JUNICHI-SAN: Gergő: bár én még nem változtattam jelszót itt, de szerintem nem lehet összefüggés a jelszó megváltoztatása és a rendelés menete közöt
HEGEDűS GERGő: Sziasztok az lenne a kérdésem hogyha a másik jelszóval elátott profilomon megrendeltem egy mangát az megis fog jönni attól függetkenűl hogy megválasztottam a jelszavam?Ha tudtok segíteni kérlek benneteket irjatok ide pizzagyerek11@gmail.com
MITHRIL: Julianna: Az újságokat nem nyomják újra. (Valószínűleg már a mangákat sem...) Szóval, ami kifogyott, az kifogyott. Esetleg másodkézből tudod beszerezni.
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Mit kéne magyarul kiadni?
Mondjuk Pet Shop of Horrors-t érdemes lenne kiadni. Egyszerre három csoportot is behálózna. A manga olvasókat, a horror imádókat, valamint a fantasy rajongókat. Mondjuk az is 10 kötetes, szóval nem olyan rövid.
Azt én megvenném.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-01 19:29:53
(#4179) beküldve: 2013-03-30 04:15:44
(#4178) Na igen a Hikaru no Go is pont a hossza miatt nem lenne gazdaságos, mivel 23 kötetes.
Mondjuk Pet Shop of Horrors-t érdemes lenne kiadni. Egyszerre három csoportot is behálózna. A manga olvasókat, a horror imádókat, valamint a fantasy rajongókat. Mondjuk az is 10 kötetes, szóval nem olyan rövid.
('95-ben befejezték Japánban, így már nem is reménykedek magyar fordításban.)
('95-ben befejezték Japánban, így már nem is reménykedek magyar fordításban.)
Tudom nem ide tartozik, de ha valaki tudna német, francia, vagy angol fordítást a fentiekből, akkor legyen oly kedves, és üzenjen nekem! Köszi!
Szerk: Katharina 2013-03-30 04:18:13
Férrenyomtam, rossz fórum 

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-12 22:39:09
(#4176) Végre, az általam várva várt hír: Április 9-én folytatódik a Highschool of the dead manga!
Forrás:
[Link]
Forrás:
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Csak folytassák a RuroKent is.
na az jó lenne

at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-12 18:16:50
(#4174) A D.Gray-mannek nagyon örülnék, de tudom hogy sok esély nincs rá...
A rövidebb mangákkal egyetértek. Csak folytassák a RuroKent is.

http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
De, hogy példát is említsek, mondjuk max. 20 kötet.
Az már sok. Mégha három kötet is jelenik meg egy évben (ami még Amcsiban is ritka), akkor is 7év míg megjelenik az egész sorozat. Addigra rég elveszíti a népszerűségét.
Vagy esetleg kéne vmi szavazást tartani hogy mit vennének legtöbben.
A szavazás szerintem nem megbízható. Olyan, mint a Miku-koncert petíció. Mindenki aláírja, hogy legyen, de amikor el kellene menni rá, senki nem fizetné meg az árát.
DE a Vampire knightot nem lehet megunni!!!
Love*com & VK FOREVER!!!
Love*com & VK FOREVER!!!
Nem mindenki, sőt, a többség nem olyan elkötelezett rajongó, mint te. Ismerek olyat, aki nagy VK rajongó volt, aztán átállt a Black Butlerre, aztán az Ao no Exorcistre, a korábbiak pedig mind feledésbe merültek és az addig begyűjtött mangáit is eladta, hogy újakat vehessen - mondjuk ő legalább meg is vette őket.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-06 03:40:10
(#4172) A szavazásos ötlettel egyet tudok érteni, szerintem az lenne a legjobb és legegyszerűbb dolog arra, hogy a kiadó és persze mi, vevők is jól járjunk. Természetesen egy bizonyos kötet határt betartva, úgy értem, hogy ne legyenek olyan hosszúak, ahogy már ezt jó néhányan említették is előttem. De, hogy példát is említsek, mondjuk max. 20 kötet. Amikbe pedig belekezdtek, remélem soha nem fogják megszakítani és végig kiadják őket, mert az a tisztességes dolog mindenkivel szemben. Gondoljatok csak a többi kiadóra...nekem nagyon a lelkembe tiportak azzal, hogy a Gravitation-t abbahagyták a negyedik kötetnél.
Kár, hogy nem a Mangafan kezdte el kiadni, mert ők nem hagyták volna félbe, mert eddig nem lehet rájuk ilyen panasz, eddig becsületesek voltak, ezért remélem, hogy továbbra is így lesz.

Ore wa omae wo uragiranai.
OJ!
Ez tényleg jó ötlet.
De először bekéne fejezni amit elkezdtek!!!
Egy két shoujo light novelt kiadni esetleg.
Love*com & VK FOREVER!!!
Még mindig imádom a régi szombat reggeleken vetített animéket is.
Ez tényleg jó ötlet.
De először bekéne fejezni amit elkezdtek!!!
Egy két shoujo light novelt kiadni esetleg.
Love*com & VK FOREVER!!!
Még mindig imádom a régi szombat reggeleken vetített animéket is.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Én inkább két-három, de mindenképp 10kötet alatti manga-sorozatokat licenszelnék csak, amiből belátható időn belül megjelenhet az összes kötet, mert azokat még meg is veszi valaki végig. És lehetőleg inkább dráma vagy komédia, esetleg rövidebb shoujo címeket.
Teljességgel egyetértek. Bár annyit hozzáfűznék a nem idézet részhez - ha nem lehetne pluszba kijönni, biztos, hogy nem lenne egy új kötet sem.
beküldve: 2013-03-05 17:27:00
(#4169) Mit kellene? Mindent!
Mit érdemes, mert nyereséges? Semmit!
Komolyra fordítva a szót:
Én inkább két-három, de mindenképp 10kötet alatti manga-sorozatokat licenszelnék csak, amiből belátható időn belül megjelenhet az összes kötet, mert azokat még meg is veszi valaki végig. És lehetőleg inkább dráma vagy komédia, esetleg rövidebb shoujo címeket.
Teljesen felesleg 30+ kötetes shounen vackokat kiadni, mert abba mindenki beleun/kinövi, aki pedig lemaradt az elejéről az nem fogja elkezdeni a közepétől venni. Sem a korábbiakat begyűjteni, ha már 10kötet felett van.
A hosszabb shoujokra ugyanez igaz, ott a Vampire Knight példának. Nem tudom, kiadják-e valaha mind a ~20kötetetet, de addigra a rajongó(tini)k többsége már rég elfelejtette és más kedvencet talált.
Mit érdemes, mert nyereséges? Semmit!

Komolyra fordítva a szót:
Teljesen felesleg 30+ kötetes shounen vackokat kiadni, mert abba mindenki beleun/kinövi, aki pedig lemaradt az elejéről az nem fogja elkezdeni a közepétől venni. Sem a korábbiakat begyűjteni, ha már 10kötet felett van.
A hosszabb shoujokra ugyanez igaz, ott a Vampire Knight példának. Nem tudom, kiadják-e valaha mind a ~20kötetetet, de addigra a rajongó(tini)k többsége már rég elfelejtette és más kedvencet talált.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
A Sailor Moon Manga csak 10 kötet + a 2 Short Story manga. Jó lenne magyarul, de akit érdekelt már berendelte angolul vagy németül.
Hogy lett belőle tíz kötet? Mármint értem, ha mondjuk más a fejezetek elosztása kötetenként. (Nekem japánul van meg a 18. kötet, és igen, érdekel, de szívesebben venném magyarul, és ahogy csevegtem könyves oldalakon, mások is.)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2013-02-25 16:45:37
(#4167) beküldve: 2013-02-23 14:05:26
(#4166) Loveless manga, az egyik legjobb !!!!!

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!