Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Most komolyan 1 évig nincs új kötet, hát siralmas, és még a modi szól le engem... chööö
Bezzeg mikor kérdőre vannak vonva csak lapítanak.
Erről ennyit... hehh
Ez van, tavaly 1 LoveCom és 1 Kensin fért csak bele a keretbe, a moderátor meg tévedhet, de 8 hónap, akkor sem egy év. Még, ha durván akarok becsülni is csak fél. (Értsd arra a moderátori írásra, amiről most írsz.) Amúgy meg szerintem megjelent épp most jelent meg conon, és felesleges a mangafant köpködni, az egyetlen mangakiadó, aki még rendesen dolgozik és újdonságokat is hoz(VV-t nem feltétlen nevezném Manga kiadónak).
-Biomega (6 kötet)
-Abara (2 kötet)
Ezeket meg erőteljesen támogatom!
Szerk: Zsocaika 2013-04-08 19:49:24
beküldve: 2013-04-08 19:27:36
(#4185) Vagy inkább meg kéne változtani a topic nevét.. Mit kéne magyarul folytatni?
Most komolyan 1 évig nincs új kötet, hát siralmas, és még a modi szól le engem... chööö
Erről ennyit... hehh
Erről ennyit... hehh
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-08 19:07:28
(#4184) Én szívesen látnék ismét, valami komolyabb, seinen történetet.
Például, Tsutomu Nihei mangái közül valamelyiket:
-Noise (one shot)
-Blame! (10 kötet)
-Biomega (6 kötet)
-Abara (2 kötet)
-Knights of Sidionia (9 kötet eddig)
Vagy kiadhatnák a Battle angel Alita-t.
-Battle angel Alita (9 kötet)
-Battle angel Alita-Last order (17 kötet eddig, de lehet, hogy lesz több)
Esetleg kiadhatnák a Gurren Lagann-t is (bár ez nem seinen), de mégis csak 9 kötet összesen.
Tudom, hogy úgysem lesz belőlük semmi, de azért álmodozni szabad...
Például, Tsutomu Nihei mangái közül valamelyiket:
-Noise (one shot)
-Blame! (10 kötet)
-Biomega (6 kötet)
-Abara (2 kötet)
-Knights of Sidionia (9 kötet eddig)
Vagy kiadhatnák a Battle angel Alita-t.
-Battle angel Alita (9 kötet)
-Battle angel Alita-Last order (17 kötet eddig, de lehet, hogy lesz több)
Esetleg kiadhatnák a Gurren Lagann-t is (bár ez nem seinen), de mégis csak 9 kötet összesen.
Tudom, hogy úgysem lesz belőlük semmi, de azért álmodozni szabad...
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Amíg marad ez a sebesség a mangáknál nem hiszem, hogy nagyon kéne erőltetni a hosszabb sorozatokat. ha a blogom nem hazudik a Shirahimét majdnem 3 éve jelentették be. 3 év. Más kiadó úgy jelenti be a köteteit, hogy rákövetkező évre minimum kiad évi 2 kötetet.
A hosszú sorozatokkal az a baj,hogy lassan jelennek meg,és sok évbe telik,míg a végére érnek.(Bár én lassúnak érzem,mivel nemtudom rögtön megvenni.)
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-07 19:46:18
(#4182) Amíg marad ez a sebesség a mangáknál nem hiszem, hogy nagyon kéne erőltetni a hosszabb sorozatokat. ha a blogom nem hazudik a Shirahimét majdnem 3 éve jelentették be. 3 év. Más kiadó úgy jelenti be a köteteit, hogy rákövetkező évre minimum kiad évi 2 kötetet.
Az én "ajánló" listám inkább univerzális mangákból áll. Olyanokból, amit mindenki olvashat. "csábító" az artwork és ismert a cím.
Kingdom Hearts
Mi az ami nálunk ismert? Disney? Van-e manga, amiben disney van? Van. Vannak Kingdom herats fanjaink? Naná. Megveszik a játékokat? Még a limitáltat is! Hosszú? Egyáltalán nem.
The Legend of Zelda
Zelda mangában mindenki megtalálja a neki tetsző stílust legyen szó cukiról, bishounenről, chibiről stb. A legszebb az egészben, hogy hiába van 9 kötetnek írva a kötetek 1-1 egy kötetes mangát jelölnek.
Azumanga Daioh
Kázmér és Huba, Hetalia... 4koma 4koma 4koma.
Az én "ajánló" listám inkább univerzális mangákból áll. Olyanokból, amit mindenki olvashat. "csábító" az artwork és ismert a cím.
Kingdom Hearts
Mi az ami nálunk ismert? Disney? Van-e manga, amiben disney van? Van. Vannak Kingdom herats fanjaink? Naná. Megveszik a játékokat? Még a limitáltat is! Hosszú? Egyáltalán nem.
The Legend of Zelda
Zelda mangában mindenki megtalálja a neki tetsző stílust legyen szó cukiról, bishounenről, chibiről stb. A legszebb az egészben, hogy hiába van 9 kötetnek írva a kötetek 1-1 egy kötetes mangát jelölnek.
Azumanga Daioh
Kázmér és Huba, Hetalia... 4koma 4koma 4koma.
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2013-04-07 16:10:24
(#4181) Mondjuk Pet Shop of Horrors-t érdemes lenne kiadni. Egyszerre három csoportot is behálózna. A manga olvasókat, a horror imádókat, valamint a fantasy rajongókat. Mondjuk az is 10 kötetes, szóval nem olyan rövid.
Azt én megvenném.
beküldve: 2013-04-01 19:29:53
(#4179) beküldve: 2013-03-30 04:15:44
(#4178) Na igen a Hikaru no Go is pont a hossza miatt nem lenne gazdaságos, mivel 23 kötetes.
Mondjuk Pet Shop of Horrors-t érdemes lenne kiadni. Egyszerre három csoportot is behálózna. A manga olvasókat, a horror imádókat, valamint a fantasy rajongókat. Mondjuk az is 10 kötetes, szóval nem olyan rövid.
('95-ben befejezték Japánban, így már nem is reménykedek magyar fordításban.)
Mondjuk Pet Shop of Horrors-t érdemes lenne kiadni. Egyszerre három csoportot is behálózna. A manga olvasókat, a horror imádókat, valamint a fantasy rajongókat. Mondjuk az is 10 kötetes, szóval nem olyan rövid.
('95-ben befejezték Japánban, így már nem is reménykedek magyar fordításban.)
Tudom nem ide tartozik, de ha valaki tudna német, francia, vagy angol fordítást a fentiekből, akkor legyen oly kedves, és üzenjen nekem! Köszi!
Szerk: Katharina 2013-03-30 04:18:13
Férrenyomtam, rossz fórum
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-12 22:39:09
(#4176) Végre, az általam várva várt hír: Április 9-én folytatódik a Highschool of the dead manga!
Forrás:
[Link]
Forrás:
[Link]
Csak folytassák a RuroKent is.
na az jó lenne
beküldve: 2013-03-12 18:16:50
(#4174) A D.Gray-mannek nagyon örülnék, de tudom hogy sok esély nincs rá... A rövidebb mangákkal egyetértek. Csak folytassák a RuroKent is.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
De, hogy példát is említsek, mondjuk max. 20 kötet.
Az már sok. Mégha három kötet is jelenik meg egy évben (ami még Amcsiban is ritka), akkor is 7év míg megjelenik az egész sorozat. Addigra rég elveszíti a népszerűségét.
Vagy esetleg kéne vmi szavazást tartani hogy mit vennének legtöbben.
A szavazás szerintem nem megbízható. Olyan, mint a Miku-koncert petíció. Mindenki aláírja, hogy legyen, de amikor el kellene menni rá, senki nem fizetné meg az árát.
DE a Vampire knightot nem lehet megunni!!!
Love*com & VK FOREVER!!!
Love*com & VK FOREVER!!!
Nem mindenki, sőt, a többség nem olyan elkötelezett rajongó, mint te. Ismerek olyat, aki nagy VK rajongó volt, aztán átállt a Black Butlerre, aztán az Ao no Exorcistre, a korábbiak pedig mind feledésbe merültek és az addig begyűjtött mangáit is eladta, hogy újakat vehessen - mondjuk ő legalább meg is vette őket.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-06 03:40:10
(#4172) A szavazásos ötlettel egyet tudok érteni, szerintem az lenne a legjobb és legegyszerűbb dolog arra, hogy a kiadó és persze mi, vevők is jól járjunk. Természetesen egy bizonyos kötet határt betartva, úgy értem, hogy ne legyenek olyan hosszúak, ahogy már ezt jó néhányan említették is előttem. De, hogy példát is említsek, mondjuk max. 20 kötet. Amikbe pedig belekezdtek, remélem soha nem fogják megszakítani és végig kiadják őket, mert az a tisztességes dolog mindenkivel szemben. Gondoljatok csak a többi kiadóra...nekem nagyon a lelkembe tiportak azzal, hogy a Gravitation-t abbahagyták a negyedik kötetnél. Kár, hogy nem a Mangafan kezdte el kiadni, mert ők nem hagyták volna félbe, mert eddig nem lehet rájuk ilyen panasz, eddig becsületesek voltak, ezért remélem, hogy továbbra is így lesz.
Ore wa omae wo uragiranai.