Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
(Ezért nem is értettem a lenti kirohanást.)
Ha már kirohanásról beszélünk, felhívnám a figyelmedet az előző kommentedre!
Nem kedves Zsoltika!
1. Még szerencse!
3. Nem vagyunk egyformák, tehát az ízlésünk sem az.
4. Angolul olvasom a legtöbbet. Ez nem jelenti azt, hogy nem látnám szívesen a saját nyelvemen ezeket a köteteke.
Mellesleg neked mi bajod van? Eddig nem írtam semmi sértőt rád nézve, csak kifejtettem a véleményemet.
1. Még szerencse!
3. Nem vagyunk egyformák, tehát az ízlésünk sem az.
4. Angolul olvasom a legtöbbet. Ez nem jelenti azt, hogy nem látnám szívesen a saját nyelvemen ezeket a köteteke.
Mellesleg neked mi bajod van? Eddig nem írtam semmi sértőt rád nézve, csak kifejtettem a véleményemet.
Akkor reménykedjünk benne, hogy most valami shounent fognak kiadni.^^ Egy párkötetes shounennek én is örülnék amúgy, mert annál nem kellene éveket várni, mire végig kiadják.
Chrno határeset, a Death Note-tal együtt szerintem ez is olyan, hogy inkább lányoknak való (hiába "hivatalosan" shonen). Vagy fogalmazzak úgy, hogy nemsemleges.
Lényeg, hogy a mangafan korántsem fiú-orientált, lusta vagyok összeszedni, de az elmúlt 1-2 év megjelenései közül nagyrészt olyanok vannak, amivel a lányok is megtalálják a számításukat. (Ezért nem is értettem a lenti kirohanást.)
Lényeg, hogy a mangafan korántsem fiú-orientált, lusta vagyok összeszedni, de az elmúlt 1-2 év megjelenései közül nagyrészt olyanok vannak, amivel a lányok is megtalálják a számításukat. (Ezért nem is értettem a lenti kirohanást.)
Az Élni az Árnybíró és a Hellsing seinen. Amúgy jó lenne valami új shounen, pl.Highschool of the Dead.
Ennyi erővel a Nana meg josei.
Direkt összevontam, hogy melyik manga 'való' fiúknak és férfiaknak, és melyik lányoknak és nőknek.
Szerk: Zoinberg 2013-08-27 16:13:24
beküldve: 2013-08-27 16:07:03
(#4211) Az Élni az Árnybíró és a Hellsing seinen. Amúgy jó lenne valami új shounen, pl.Highschool of the Dead.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
2. Lánymanga, mert lányoknak szánták. Nem az volt a kérdés, hogy neked tetszik-e (igen, Nanára, Love Com-ra és Chrno-ra gondoltam)
A Chrno Crusade mióta lánymanga?
itt is látszik, hogy shounen besorolást kapott, de nekem mindegy.:d
És csak összehasonlításképpen a Mangafan által kiadott mangák közül:
Shounen mangák: Rurouni Kenshin, Naruto, Hellsing, Élni, Death Note, Chrno Crusade, Árnybíró.
Shoujo mangák: Nana, Vampire Knight, Love*Com.
És ezek közül persze, hogy a shoujo mangákat adják ki, hisz azoknak még van pár kötetük hátra. Shounen mangából pedig már csak a Naruto és a Rurouni Kenshin fut.
Szerk: Zoinberg 2013-08-27 16:05:27
1. Ne Zsoltikázz, nem őriztünk együtt disznót
2. Lánymanga, mert lányoknak szánták. Nem az volt a kérdés, hogy neked tetszik-e (igen, Nanára, Love Com-ra és Chrno-ra gondoltam)
3. Az, hogy valami nem tetszik, az ízlés dolga
4. Gőzöm sincs, mi bajod, de szerintem tanulj meg valamilyen idegen nyelven, és akkor olvashatsz bármilyen neked tetsző mangát
3. Az, hogy valami nem tetszik, az ízlés dolga
4. Gőzöm sincs, mi bajod, de szerintem tanulj meg valamilyen idegen nyelven, és akkor olvashatsz bármilyen neked tetsző mangát
Szerk: Zsolti 2013-08-27 15:42:45
A Blue Exorcist-ot,avagy Ao no Exorcist-ot már említettem egy párszor, de még semmi konkrét választ nem kaptam azzal kapcsolatban, hogy akkor most lesz-e kiadva magyarul, avagy sem.
Nem adják ki. Először azokat kéne kiadni amikbe belekezdtek...
Living Jaguar
Kedves Zsoltika.
Nem tudom melyik mangákra mondod, hogy "lánymanga". Ha a NANA-ra, akkor ki kell ábrándítsalak. Én is lány vagyok és nem tartozik a kedvenceim közzé (első két kötet után feladtam). Akkor inkább már én is Narutot olvasok. A Lovely Complex meg egyenesen gagyi.
Nem tudom melyik mangákra mondod, hogy "lánymanga". Ha a NANA-ra, akkor ki kell ábrándítsalak. Én is lány vagyok és nem tartozik a kedvenceim közzé (első két kötet után feladtam). Akkor inkább már én is Narutot olvasok. A Lovely Complex meg egyenesen gagyi.
A Fumax meg konkrétan bejelentette, hogy nem adnak ki több képregényt. Persze nem csodálom, már az is megdöbbentő, hogy a Mangafan fennmaradt ilyen sokáig, mint egyetlen kiadó, aki kiváló minőséget ad ki elérhető áron.
Szinte az összes új megjelenés lánymanga. Naruto/Kenshin szinte szökőévente jön, a többi mind direkt lánymanga.
beküldve: 2013-08-27 11:37:53
(#4204) Az Ao no Eén is örülnék, bár nekem az 1. kötete már megvan angolul.
Régi kérés/kérdés lenne a Death Note kiegészítő kötetei, amik az alábbiak (de mér a 13. kötetnek is nagyon örülnék, és bizos vagyok benne, hogy nem lnnék egyedül):
http://www.viz.com/books/p rint/death-note-another-note-the -los-angeles-bb-murder-cases-nov el-volume-1/7222
http://www.viz.com/books/print /death-note-l-change-the-world-n ovel-volume-1/8755
http://www.viz.com/books/print /death-note-how-to-read-13-volum e-1/7228
Régi kérés/kérdés lenne a Death Note kiegészítő kötetei, amik az alábbiak (de mér a 13. kötetnek is nagyon örülnék, és bizos vagyok benne, hogy nem lnnék egyedül):
http://www.viz.com/books/p rint/death-note-another-note-the -los-angeles-bb-murder-cases-nov el-volume-1/7222
http://www.viz.com/books/print /death-note-l-change-the-world-n ovel-volume-1/8755
http://www.viz.com/books/print /death-note-how-to-read-13-volum e-1/7228
beküldve: 2013-08-27 11:06:05
(#4203) A Blue Exorcist-ot,avagy Ao no Exorcist-ot már említettem egy párszor, de még semmi konkrét választ nem kaptam azzal kapcsolatban, hogy akkor most lesz-e kiadva magyarul, avagy sem.
beküldve: 2013-08-27 07:55:12
(#4202) Jó lenne ha a kiadók kicsit többet gondolnának a lány rajongókra. Több shoujo típusú mangával. Igaz, hogy le lehet hurrogni, hogy adtak ki több ilyen típusú mangát. Lehat én vagyok ilyen válogatós, de egyedül csak a Borsmenta amit megvettem és tényleg tetszett is.
Tehát tessék gondolni miránk shoujo rajongókra is!
Csak néhány amit biztos, hogy megvennék:
Skip Beat!
Purikyu (Love Arrow)
Lovenista (Girls Love Bible)
Imadoki!
Cat Street
Dengeki Daisy
Hot Gimmick
Love so Life
Strobe Edge
Card Captor Sakura
Aishiteruze Baby
Ezek legtöbbje pedig néhány kötetből áll csak!
Tehát tessék gondolni miránk shoujo rajongókra is!
Csak néhány amit biztos, hogy megvennék:
Skip Beat!
Purikyu (Love Arrow)
Lovenista (Girls Love Bible)
Imadoki!
Cat Street
Dengeki Daisy
Hot Gimmick
Love so Life
Strobe Edge
Card Captor Sakura
Aishiteruze Baby
Ezek legtöbbje pedig néhány kötetből áll csak!
Szerk: Byakuya5 2013-08-27 08:10:51