Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Kanda Yuu: Én nem tudom megmondani, hogy hol tudod magyarul olvasni, de jelenleg 108 kötetnél tart.
Asako: Én nem emlékszek arra, hogy bárki más is felvetette volna a Jojo kiadását.
Asako: Én nem emlékszek arra, hogy bárki más is felvetette volna a Jojo kiadását.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-11-10 15:57:42
beküldve: 2013-11-10 12:29:04
(#4260) Hol lehet magyarul elolvasni? Mindenhol kerestem, de csak az 1.fejezetig találtam. De amúgy ha jól tudom akkor "csak" 80 kötetes.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Az oké, hogy online fordítják. Ha nagyon akarnám, és rákerestem volna, én is biztosan találtam volna helyet, ahol Magyarul is el tudom olvasni (én angolul olvasom), én igazából arról beszélek, hogy magyarul adják ki. Hogy a kezembe vehessem, de mint írtam eléggé felejtős a hossza miatt, főleg hogy még mindig fut.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mindenki ezt kéri?? Már tudok olyan helyet ahol online fordítják.
Jó lenne ha kiadnák esetleg a Jojo's bizarre adventure manga szériát is, bár ha valami, akkor ez BIZTOS hogy soha nem fog megtörténni, a 100+ kötetszámával...Attól viszont még jó lenne : D
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-11-09 18:32:50
(#4257)
Szerk: Asako 2013-11-09 18:34:47
beküldve: 2013-11-08 23:14:02
(#4256) Jó lenne ha kiadnák esetleg a Jojo's bizarre adventure manga szériát is, bár ha valami, akkor ez BIZTOS hogy soha nem fog megtörténni, a 100+ kötetszámával...Attól viszont még jó lenne : D
beküldve: 2013-11-06 17:03:45
(#4255) Én nagyon örülnék ha kiadnátok a Code Breakert, és az Attack on Titant (shingeki no kyojin)
Szerk: Vivian Berecz 2013-11-06 17:43:31
beküldve: 2013-11-05 18:25:04
(#4254) Mivel nem nagyon tudok angolul, így sajnos mangákat se tudok úgy olvasni. Ezért személy szerint örülnék az Attack on Titan(Shingeki no Kyojin) magyar változatának. :)
beküldve: 2013-11-02 21:20:41
(#4253) Én eléggé sok mindent szívesen látnék a polcomon magyarul de leginkább Kyousuke Motomi egyik művének tudnék örülni.
Nekem is van néhány ötletem magyar manga kiadásra. SWokáig kérdezgettem ismerőseimet és más anime, manga rajongókat, hogy melyik kiadásoknak várják a magyar megjelenését. Ezek azok:
1. Kuroshitsuji (Black Butler)
2. Higurashi no naku koro ni
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
1. Kuroshitsuji (Black Butler)
2. Higurashi no naku koro ni
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
Junjou Romantic nem rosz,de a párját jobban szeretem. Sekaiichi Hatsukoit.
Ezek nem rossz animék amit mondtál de már mindenki ismeri,meg látta is animében,akkor nem értem miért kell kiadni...Nem az a jó,hogy olyan mangákat adnak ki amit nem ismerünk?
Szerintem is olyanokat kéne amiket nem ismerünk.
Kaga Kouko <3
beküldve: 2013-10-31 13:56:16
(#4251) beküldve: 2013-10-30 23:19:29
(#4250) beküldve: 2013-10-30 20:11:35
(#4249) Puella Magi Madoka Magica.
Támogatom az ötletet ;)
Ugyan nem manga, hanem európai képregény...de szívesen látnám a V mint vérbosszút is magyarul. Most néztem meg a filmet, és bánom, hogy nem láttam már korábban...Nagyon szeretném elolvasni a képregényt is.
beküldve: 2013-10-30 18:06:06
(#4247) Puella Magi Madoka Magica.
Most néztem meg az anime sorozatot, és totál agyf@szt kaptam tőle, annyira jó volt. Így szívesen olvasnám a mangáját is magyarul, főleg hogy összesen 3 kötet (plussz a spin-off mangák).
Most néztem meg az anime sorozatot, és totál agyf@szt kaptam tőle, annyira jó volt. Így szívesen olvasnám a mangáját is magyarul, főleg hogy összesen 3 kötet (plussz a spin-off mangák).