Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Alapból miért adnának ki egyáltalán még bármilyen mangát?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2019-04-02 16:35:00
(#4305) Nem tartom valószinunek, hogy kiadnak olyan mangát magyarul, amik alapból le vannak már forditva, és különböző oldalakon fent vannak.:)
Akkor, amikor ezek a mangák megjelentek, frissek voltak, általában ment az anime is az Animaxon, szóval rajongói bázis is volt hozzá. Nem tudom, melyikre gondolsz őskövületként. Talán a Ruróni Kensin a legrégebbi.
Mivel a hosszú sónenekkel eléggé befürödtek (RK, Naruto), ezért nem hiszem, hogy bevállalnák az Attack on Titant, még akkor se, ha egyébként adnának ki köteteket (ami pedig nem úgy tűnik...)
Mivel a hosszú sónenekkel eléggé befürödtek (RK, Naruto), ezért nem hiszem, hogy bevállalnák az Attack on Titant, még akkor se, ha egyébként adnának ki köteteket (ami pedig nem úgy tűnik...)
Attól még Conon pl. beszerezhető a Vízisten menyasszonya, meg más mangakiadók is vannak, de a vízistent a Mangafan pultnál tudod megvenni, azt miért nem rakják amugy ki a webboltba??
Ny. R
Akkor, amikor ezek a mangák megjelentek, frissek voltak, általában ment az anime is az Animaxon, szóval rajongói bázis is volt hozzá. Nem tudom, melyikre gondolsz őskövületként. Talán a Ruróni Kensin a legrégebbi.
hát ha régi szarokat adtok ki nem fogjuk sokan meg venni eddig mind amit ki adtatok őskor lelet volt ! attack on titan pl egy nagy siker lenne még most de szerintem erről is is le akartok maradni így ne isa várjatok profitot annyit főleg ha ennyire szarok ránk hogy egy szavazást inditanátok animékből és szerintem az már profitolna is nem csak évente jönne ki 1 kötet -.-
beküldve: 2019-02-21 15:32:10
(#4301) tokyo ghoul vagy Attack on titan mangát ki lehetne adni már igazán animések / nem animések is nézik ezeket szerintem nagyobb sikere lenne de mivel a manga fan lusta sajnos ki rakni egy - két szavazást ezért nem csodálom hogy nincs túl nagy profit ha szarunk a fogyasztókra
Szerintem amúgy egy minőségi shounen kitűnő választás lenne.
Egy olyan, ami már ismert idehaza és egyaránt megtalálná a hangot mindkét nemmel.
Szerintem pont ilyen a Fullmetal Alchemist, ami a 27 kötetével még talán beleférne.
Egy olyan, ami már ismert idehaza és egyaránt megtalálná a hangot mindkét nemmel.
Szerintem pont ilyen a Fullmetal Alchemist, ami a 27 kötetével még talán beleférne.
Támogatom a Fullmetal Alchemist honosított megjelenését!
beküldve: 2018-04-11 10:50:09
(#4299) Boku no Hero Academia,
Tokyo Ghoul
Switch
Kuroshitsuji
Attack on Titan
Ezeknek nagyon örülnék! :)
Tokyo Ghoul
Switch
Kuroshitsuji
Attack on Titan
Ezeknek nagyon örülnék! :)
beküldve: 2016-10-09 16:13:35
(#4298) Igazán jó kérdés. Ami szerintem igazi befutó lenne, az a Tokyo Ghoul vagy a Shingeki no Kyojin. Csak nézzétek meg az angol kiadásokat, szinte mindig ott vannak a toplistán. Nem mintha ezekre nekem olyan nagy igényem lenne, de ha magyarul megjelennének, akkor megvenném őket. Bár a licenszük lehet jó sokba kerülne, nem biztos, hogy megérné.
Igazából valami komolyabb seinennek jobban örülnék. Takahashi Tsutomu valamelyik műve, esetleg Tsutomu Nihei-től valami(álmodj királylány XD), Inoi Asano valamelyik rövidebb műve, Kakizaki Masasumi-tól valami, stb.
Bár jobban belegondolva valami értelmesebb shounennel sem lenne semmi bajom. Valami nem "poweruppolós", neverending művel, hanem valami jól kitalált és jól felépített darabbal (FMA például, vagy KamiNomi).
Csajos mangákban nem vagyok otthon, igazából nem is tudom, hogy azokból milyen lenne a jó. De valami könnyed romcom beleférne, vagy valami komolyabb josei. Mézes-mázas, nyálas shoujo nem kéne.
Igazából valami komolyabb seinennek jobban örülnék. Takahashi Tsutomu valamelyik műve, esetleg Tsutomu Nihei-től valami(álmodj királylány XD), Inoi Asano valamelyik rövidebb műve, Kakizaki Masasumi-tól valami, stb.
Bár jobban belegondolva valami értelmesebb shounennel sem lenne semmi bajom. Valami nem "poweruppolós", neverending művel, hanem valami jól kitalált és jól felépített darabbal (FMA például, vagy KamiNomi).
Csajos mangákban nem vagyok otthon, igazából nem is tudom, hogy azokból milyen lenne a jó. De valami könnyed romcom beleférne, vagy valami komolyabb josei. Mézes-mázas, nyálas shoujo nem kéne.
beküldve: 2016-10-02 19:15:51
(#4297) Én leginkább valami olyan sorozatnak örülnék, ami kevesebb kötetes. Szerintem többen is megvennék: kevesebb kötetesbe olyan is bátrabban kezd bele, aki nem ismeri, csak most ismerkedne vele, aki pedig már ismeri és szereti, szívesebben veszi meg pl. magyarul is akkor is, ha más nyelven már megvan neki, mert kevesebb pénzkiadással jár, és kevesebb helyet is foglal.
Konkrét címet nem igazán tudnék mondani, kicsit kiestem a gyakorlatból, nem vagyok már annyira képben azzal, hogy most épp mi a menő, és minek lenne piaca :/ emiatt én inkább régebbi dolgoknak örülnék, és hogy mégis írjak valami konkrétat, aminek szerintem a régiek közül mégis lenne piaca: lehetne például a Paradise Kiss - ezt a Nanát kedvelők szerintem szívesen megvennék, illetve a Sailor Moon, ami mondjuk pont nem pár kötetes csak, de annyira azért nem is vészesen hosszú, és a Crystal miatt ismét aktuális :)
(bocs a nagyon csajos felhozatalért, lányból vagyok semmi ellenvetésem a fiúsabb sorozatok ellen, csak azokban annyira nem vagyok otthon, így konkrét címet sem tudok írni)
Konkrét címet nem igazán tudnék mondani, kicsit kiestem a gyakorlatból, nem vagyok már annyira képben azzal, hogy most épp mi a menő, és minek lenne piaca :/ emiatt én inkább régebbi dolgoknak örülnék, és hogy mégis írjak valami konkrétat, aminek szerintem a régiek közül mégis lenne piaca: lehetne például a Paradise Kiss - ezt a Nanát kedvelők szerintem szívesen megvennék, illetve a Sailor Moon, ami mondjuk pont nem pár kötetes csak, de annyira azért nem is vészesen hosszú, és a Crystal miatt ismét aktuális :)
(bocs a nagyon csajos felhozatalért, lányból vagyok semmi ellenvetésem a fiúsabb sorozatok ellen, csak azokban annyira nem vagyok otthon, így konkrét címet sem tudok írni)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2016-09-30 18:35:38
(#4296) Orange-nagyon jó választás lenne, mert a történet kiváló-és nem is hoszzú-és egyébként Takano Ichigo gyönyörűen rajzol. :3
Szerintem a boltok már kifejezetten nem veszik át a régi köteteket/vagy a kiadó nem látja szükségét, hogy az újak helyett még megtolják a régieket.
Inkább kisöprik a készletet, hiszen újra már nem fognák nyomatni a régi címeket. És a kiadónak is az éri meg a legjobban, ha a vásárlók tőlük rendelnek, nem pedig a boltba mennek. (én is mindig a webboltot választom, hiába kihalt az oldal)
Inkább kisöprik a készletet, hiszen újra már nem fognák nyomatni a régi címeket. És a kiadónak is az éri meg a legjobban, ha a vásárlók tőlük rendelnek, nem pedig a boltba mennek. (én is mindig a webboltot választom, hiába kihalt az oldal)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2016-09-26 15:36:11
Bízom benne, hogy miután mindhárom lánymanga hamarosan véget ér, jön valami odab*$#ós újdonság, remélhetőleg több is egyszerre (oh, a régi idők bejelentés-visszaszámlálói.. .)
Felőlem bármi jöhet, bár nem tudom elképzelni, hogy bevállalna a kiadó még egy sónen cuccot, inkább maradnak a bevált csajos mangáknál. Egyedül talán az Attack on Titan-t tudom elképzelni, hogy lenne valamekkora sikere nálunk is.
Az viszont elkeserítő, hogy mennyire rosszul marketingelik magukat. Oké, vannak a con-ok (gondolom manapság ez a fő bevételi forrás), meg a magazin (ugyanaz a célközönség), de hogy a fő profilt, mármint a könyveket sehogy sem promózzák, kiábrándító. A könyvesboltokban tök hiányosak a sorozatok, és leginkább csak az újabbak kaphatók. A weboldal és a webshop halott. Nincs saját facebook-juk (ez manapság teljesen érthetetlen). Régebben voltak tök jó promók más helyeken (pl 576), ma már sehol nem találkozom ilyesmivel. Emiatt szépen lassan zsugorodik össze a rajongói bázis. Még ha jönne is valaki új érdeklődő, meglátja a weboldalt (semmi infó, frissítés), inkább elmenekül.
Nagyon nehéz lehet ma mangakiadónak lenni Magyarországon, de remélem még fennmaradnak a nehézségek ellenére is. Magam részéről annyival tudom támogatni a dolgot, hogy az összes nekem tetsző kiadványukat megveszem.
Felőlem bármi jöhet, bár nem tudom elképzelni, hogy bevállalna a kiadó még egy sónen cuccot, inkább maradnak a bevált csajos mangáknál. Egyedül talán az Attack on Titan-t tudom elképzelni, hogy lenne valamekkora sikere nálunk is.
Az viszont elkeserítő, hogy mennyire rosszul marketingelik magukat. Oké, vannak a con-ok (gondolom manapság ez a fő bevételi forrás), meg a magazin (ugyanaz a célközönség), de hogy a fő profilt, mármint a könyveket sehogy sem promózzák, kiábrándító. A könyvesboltokban tök hiányosak a sorozatok, és leginkább csak az újabbak kaphatók. A weboldal és a webshop halott. Nincs saját facebook-juk (ez manapság teljesen érthetetlen). Régebben voltak tök jó promók más helyeken (pl 576), ma már sehol nem találkozom ilyesmivel. Emiatt szépen lassan zsugorodik össze a rajongói bázis. Még ha jönne is valaki új érdeklődő, meglátja a weboldalt (semmi infó, frissítés), inkább elmenekül.
Nagyon nehéz lehet ma mangakiadónak lenni Magyarországon, de remélem még fennmaradnak a nehézségek ellenére is. Magam részéről annyival tudom támogatni a dolgot, hogy az összes nekem tetsző kiadványukat megveszem.
Egy könnyen kezelhető fórum jó lenne, de sajnos úgy tűnik ezt már nem tudja összeegyeztetni a kiadó a többi munkával.
Pedig felrázhatnák kissé a piacot, és akkor a közönség érdeklődése is visszajöhetne.
Őszintén szólva nemhogy a Bleach-ről, de én már egyáltalán bármilyen új manga sorozattal is beérném. Jó lenne tudni, hogy megy a szekér a Mondocon és a magazin mellett, mert vannak aggodalmaim.
Talán ha véget ér 1-2 széria (a NANA és a Vampire Knight már a végét járja), megpróbálnak valami új, komolyabb sorozatokba belevágni.
Kár hogy ennyire kihalt a fórum. A Mangafan dolgozók is ritkán járnak ide, elég ránézni a Kérdések a Mangafanhoz témára.
Bleachet és OP-ot én is kizártnak tartom, de azért jó néha álmodozni.