Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Hmm, amúgy lehet tudni itt mitörtént? Miért halt be az oldal? Miért állt le a magyar manga nyomtatás úgy ámblokk mindenhol kb.2018 óta?
Ez egy nagyon jó kérdés. Pedig én személy szerint szívesen átélném azt amit régen. Azon izgulva, hogy melyik manga kiadót találom meg először és toporzékolok a MangaFan standjánál azon gondolkozva, hogy: Mely köteteket vegyem meg most? Melyik sorozatot szeretem jobban? Melyik sorozat folytatása érdekel jobban?"
Igen, az egy csodas idoszak volt. Foleg mikor hirtelen egy csomo kiado elkezdett mangakat kiadni. Kesz kanaan volt Kar, hogy vege lett.
Szerk: Izumi144 2021-06-11 00:47:37
Nem a jelenlegi gazdasági helyzet az oka, hogy itt tartunk, már évekkel ezelőtt, rendezvények közepette sem adtak ki semmit, és szó nélkül nyomták csak a Mondo-t. Én is nagyon hálás voltam az eddigiekért, de ez a fajta hozzáállás miatt engem pl. sikerült elveszteniük. Úgyhogy ha valami csoda folytán újra mangákat adnának, akkor sem érdekelne. Ez a hajó már elment.
Jah igen, azzal tisztaban vagyok, h ez nem most lett ilyen. Latszott a fokozatos “leepules” nem csak naluk, de a tobbi kiadonal is. Ok meg am egesz jol birtak sok masikhoz kepest. De igen ez nekem se tul szimpi, h csak addig kommunikaltak, amig jo hireik voltak, aztan a tajekoztatas is elmaradt, pedig akar ide az oldalra is irhattak volna egy allando postot...
Hmm, amúgy lehet tudni itt mitörtént? Miért halt be az oldal? Miért állt le a magyar manga nyomtatás úgy ámblokk mindenhol kb.2018 óta?
Ez egy nagyon jó kérdés. Pedig én személy szerint szívesen átélném azt amit régen. Azon izgulva, hogy melyik manga kiadót találom meg először és toporzékolok a MangaFan standjánál azon gondolkozva, hogy: Mely köteteket vegyem meg most? Melyik sorozatot szeretem jobban? Melyik sorozat folytatása érdekel jobban?"
beküldve: 2021-06-03 18:53:59
(#4318) Hmm, amúgy lehet tudni itt mitörtént? Miért halt be az oldal? Miért állt le a magyar manga nyomtatás úgy ámblokk mindenhol kb.2018 óta?
Nem a jelenlegi gazdasági helyzet az oka, hogy itt tartunk, már évekkel ezelőtt, rendezvények közepette sem adtak ki semmit, és szó nélkül nyomták csak a Mondo-t. Én is nagyon hálás voltam az eddigiekért, de ez a fajta hozzáállás miatt engem pl. sikerült elveszteniük. Úgyhogy ha valami csoda folytán újra mangákat adnának, akkor sem érdekelne. Ez a hajó már elment.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2020-11-06 15:22:12
(#4316) Én elsőkörben örülnék, ha tudnák folytatni a már megkezdett sorozatok kiadását. Nem kellene addig semmi újba kezdeni. (Nálunk szinte minden megvan, amit kiadtatok.)
Bár úgy látom a teljes sorozat is hiú ábránd. Főleg, hogy sokkal jobb egy könyvet a kézbentartani, mint csak gépen/ebookon olvasni. De persze megértem, hogy nem egyszerű a folytatás, a jelenlegi gazdasági helyzetben még anniyra sem.
De azért reménykedem, hogy ha ezen túlleszünk és újra lesznek animés rendezvények, akkor hátha lesz megint tőke a folytatáshoz.
Mindenesetre én már az eddigi kiadványokért is hálás vagyok és tovább kitartottatok, mint a legtöbb kiadó. Remélem a jövőben még talpra tudtok állni és folytatni.
Bár úgy látom a teljes sorozat is hiú ábránd. Főleg, hogy sokkal jobb egy könyvet a kézbentartani, mint csak gépen/ebookon olvasni. De persze megértem, hogy nem egyszerű a folytatás, a jelenlegi gazdasági helyzetben még anniyra sem.
De azért reménykedem, hogy ha ezen túlleszünk és újra lesznek animés rendezvények, akkor hátha lesz megint tőke a folytatáshoz.
Mindenesetre én már az eddigi kiadványokért is hálás vagyok és tovább kitartottatok, mint a legtöbb kiadó. Remélem a jövőben még talpra tudtok állni és folytatni.
Szerk: Izumi144 2020-11-06 15:28:20
beküldve: 2020-08-20 00:49:42
(#4315) Soul Eater jó lenne illetve a Naruto Shippuudent folytathatnák és a Boruto sem ártana. Emellett a Thokyo Ghoult és a One Piecet mondanám még. De amilyen kihalt sajnos a mangafan....... A magyar manga- és animeközösség a fénykorát éli miközben a magyar manga- és animekiadók a mélypontjukat.
Egyetértek.
Ny. R
beküldve: 2020-07-15 22:50:27
(#4313) Soul Eater jó lenne illetve a Naruto Shippuudent folytathatnák és a Boruto sem ártana. Emellett a Thokyo Ghoult és a One Piecet mondanám még. De amilyen kihalt sajnos a mangafan....... A magyar manga- és animeközösség a fénykorát éli miközben a magyar manga- és animekiadók a mélypontjukat.
beküldve: 2020-03-02 01:11:07
(#4312) Egy Tokyo Ghoult én is adnék.
Akármit is olvasok, mindenképpen azt szeretem, ha a kezemben van a könyv/manga és nem pedig online. Értékelem a fanfordításokat, mert a készítőik ugyanúgy beleölik az energiájukat, ráadásul semmit sem kérnek érte. De annak ellenére nem szeretek ilyen módon olvasni.
Sajnos a TK-t angolul tudnám max megvenni, de jobban örülnék egy magyar verziónak. Úgy gondolom, hogy erre biztosan lenne érdeklődés, animét rengetegen ismerik és mivel nem épp legjobb a megvalósítása, egyre többeket érdekel a manga is. Ráadádul egészen tűrhető a maga 14 kötetével (+:Re 16 kötete).
És persze rengeteg mást is lehetne még sorolni, ezt, mint csak egy példa hoztam fel.
Akármit is olvasok, mindenképpen azt szeretem, ha a kezemben van a könyv/manga és nem pedig online. Értékelem a fanfordításokat, mert a készítőik ugyanúgy beleölik az energiájukat, ráadásul semmit sem kérnek érte. De annak ellenére nem szeretek ilyen módon olvasni.
Sajnos a TK-t angolul tudnám max megvenni, de jobban örülnék egy magyar verziónak. Úgy gondolom, hogy erre biztosan lenne érdeklődés, animét rengetegen ismerik és mivel nem épp legjobb a megvalósítása, egyre többeket érdekel a manga is. Ráadádul egészen tűrhető a maga 14 kötetével (+:Re 16 kötete).
És persze rengeteg mást is lehetne még sorolni, ezt, mint csak egy példa hoztam fel.
beküldve: 2019-11-24 12:48:47
(#4311) Azért én egy One Piecenek a mangáját ki lehetne adni, meg a régebben nem befejezett mangákat is kiadhatnák, bár erre szerintem már...
NEM FOG SOR KERÜLNI!
Ny. R
beküldve: 2019-11-04 15:39:15
(#4310) Anno, amikor elkezdtek magyar mangák megjelenni, nagyon örültem neki, amit lehetett, be is szereztem kompletten, lásd, például az Árnybíró sorozat. Iagz, tény, hogy egy csomó, főleg mainstream (bocs) manga fenn van különböző oldalakon fanfordításban. Lehet, hogy az olyan rétestészta mangáknál, mint a Bleach nem is baj, hisz ember nem tudna 74 kötetet megfizetni még saját keresetből sem, nemhogy mondjuk diákként. De, és itt a de. Még mindig van rá igény. Nem tud mindenki angolul vagy németül, esetleg japánul vagy olaszul - ezeket a nyelveket a saját mangáim nyelve alapjá írtam. Én már hat éve Londonban élek, és a különböző (oké, főleg amerikai) kiadók mangakínálata lenyűgöző. Hoznak mainstream címeket és hoznak olyanokat, amikről életben nem hallottam volna, ha nem látom kinn a pulton (Comic Con, Hyper Japan). Azt hiszem annak idején az volt a siker, hogytalán mindenféle igény ki lett elégítve, mert volt shoujo, volt akció, kicsit komolyabb, kicsit darkosabb. Ha nem is kell visszamenni húsz évet egyes mangákkal (bár sok régi mangának nagy a rajongótábora, és például én személy szerint nagyon szerettem volna Sailor Moon mangát magyarul, elvégre az csak 18 vagy az újabb kiadással csak 12 kötet), de a viszonylag újabb mangák közt is vannak szép számmal, amik kiadása nem lett volna veszteség. Illetve, ahogy kijött az Árnybíró, kijöhetett volna valami hasonlóan "ismeretlen" dolog is.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Fizetni viszont nem sokan szeretnek érte, így semmilyen mangát nem fognak már kiadni, mert egyszerűen Nem Éri Meg.
Talán azért mert valaki/valakik még a mai napig is szeretnek/szeretnének mangát/mangákat olvasni? Én azért szeretem a fizikai fotmátumot mert csak lekapom a mangáspolcról és már olvashatom is. Nem kell hozzá bekapcsolni a számítógépet, telefont, net mennyiséget sem fogyaszt.
Alapból miért adnának ki egyáltalán még bármilyen mangát?
Talán azért mert valaki/valakik még a mai napig is szeretnek/szeretnének mangát/mangákat olvasni? Én azért szeretem a fizikai fotmátumot mert csak lekapom a mangáspolcról és már olvashatom is. Nem kell hozzá bekapcsolni a számítógépet, telefont, net mennyiséget sem fogyaszt.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Alapból miért adnának ki egyáltalán még bármilyen mangát?
Akkor, amikor ezek a mangák megjelentek, frissek voltak, általában ment az anime is az Animaxon, szóval rajongói bázis is volt hozzá. Nem tudom, melyikre gondolsz őskövületként. Talán a Ruróni Kensin a legrégebbi.
Mivel a hosszú sónenekkel eléggé befürödtek (RK, Naruto), ezért nem hiszem, hogy bevállalnák az Attack on Titant, még akkor se, ha egyébként adnának ki köteteket (ami pedig nem úgy tűnik...)
Mivel a hosszú sónenekkel eléggé befürödtek (RK, Naruto), ezért nem hiszem, hogy bevállalnák az Attack on Titant, még akkor se, ha egyébként adnának ki köteteket (ami pedig nem úgy tűnik...)
Attól még Conon pl. beszerezhető a Vízisten menyasszonya, meg más mangakiadók is vannak, de a vízistent a Mangafan pultnál tudod megvenni, azt miért nem rakják amugy ki a webboltba??
Talán azért nem látod itt a webboltban mert a Vízisten Mennyasszonyát a Vadvirágok könyvműhely adha ki. :) Ott a webboltban is megtalálod. :)