Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Nekem is van néhány ötletem magyar manga kiadásra. SWokáig kérdezgettem ismerőseimet és más anime, manga rajongókat, hogy melyik kiadásoknak várják a magyar megjelenését. Ezek azok:
1. Kuroshitsuji (Black Butler)
2. Higurashi no naku koro ni
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
Junjou Romantic nem rosz,de a párját jobban szeretem. Sekaiichi Hatsukoit.
Ezek nem rossz animék amit mondtál de már mindenki ismeri,meg látta is animében,akkor nem értem miért kell kiadni...Nem az a jó,hogy olyan mangákat adnak ki amit nem ismerünk?
Egészen csak a Cury versenyig,onnan már nem azonos a mangával. Ha jól tudom.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-10-28 16:40:29
(#4245) Nekem még a Dusk Maiden of Amnesia jutott eszembe. Nyomtatva is szívesen elolvasnám.^^
beküldve: 2013-10-10 20:43:48
(#4244) Hapi Marit (vagy Happy Marriage!?)
Könnyed romantikus darab, ami jól egyensúlyoz a shoujo (szerelmes szűz lány lelki világa) és a josei (mert mégiscsak fiatal felnőttek együttéléséről, a házasságról és a szexualitásról szól) határán, amihez kiváló humor és kellemes rajzolás is párosul. Ráadásul mindössze 10kötet az egész.
Nekem mondjuk mindegy, mert már berendeltem az angol nyelvű köteteket, de ez egy olyan cím, amit a hazai olvasók is elolvashatnának
Könnyed romantikus darab, ami jól egyensúlyoz a shoujo (szerelmes szűz lány lelki világa) és a josei (mert mégiscsak fiatal felnőttek együttéléséről, a házasságról és a szexualitásról szól) határán, amihez kiváló humor és kellemes rajzolás is párosul. Ráadásul mindössze 10kötet az egész.
Nekem mondjuk mindegy, mert már berendeltem az angol nyelvű köteteket, de ez egy olyan cím, amit a hazai olvasók is elolvashatnának
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-10-10 13:12:54
(#4243) Ha yuri akkor olyan perverz legyen...ha már van akkor a legjobbat!
Living Jaguar
beküldve: 2013-10-09 18:09:22
(#4242) Támogatom a yurit, mert yaoiból már ígyis minimum 4 fajta manga van(Gravitation, Vázlatok..stb)
Yuriból pedig egy sem.:c Nagyon jó lenne már legalább egy yurit látni magyarul.:)
Yuriból pedig egy sem.:c Nagyon jó lenne már legalább egy yurit látni magyarul.:)
Nekem is van néhány ötletem magyar manga kiadásra. SWokáig kérdezgettem ismerőseimet és más anime, manga rajongókat, hogy melyik kiadásoknak várják a magyar megjelenését. Ezek azok:
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
Ezek nem rossz animék amit mondtál de már mindenki ismeri,meg látta is animében,akkor nem értem miért kell kiadni...Nem az a jó,hogy olyan mangákat adnak ki amit nem ismerünk?
beküldve: 2013-10-09 17:41:20
(#4240) Egyszerűen csak olyan yuri mangát kell kiadni ami érdekel sok mindenkit.Az animés oldalakon is nagyon sokan nézik,olvassák.
Háát,igen a Yaoi a lányokat érdeklik.Viszont a fiukra is kell gondolni,hiszen ők is olvasnak mangákat,sőt feltételezem többet mint a lányok.És 1 rövidke egyszerű Yuri mangát ha kiadnának meglátná mindenki hogy sok elkelne belőle.(hiszen nem csak jó,hanem újdonság is egyben!!!)
Fullmetal Alchemistet ki nem ismeri?Éppen ezért sztem mangába nem lenne célszerű kiadni.Egy próbát mindenképpen megérne!!!(ha a lányok körében népszerű lett a yaoi,akkor a fiúk körében is népszerű lesz a yuri!vagy már az)
Háát,igen a Yaoi a lányokat érdeklik.Viszont a fiukra is kell gondolni,hiszen ők is olvasnak mangákat,sőt feltételezem többet mint a lányok.És 1 rövidke egyszerű Yuri mangát ha kiadnának meglátná mindenki hogy sok elkelne belőle.(hiszen nem csak jó,hanem újdonság is egyben!!!)
Fullmetal Alchemistet ki nem ismeri?Éppen ezért sztem mangába nem lenne célszerű kiadni.Egy próbát mindenképpen megérne!!!(ha a lányok körében népszerű lett a yaoi,akkor a fiúk körében is népszerű lesz a yuri!vagy már az)
beküldve: 2013-10-08 21:35:52
(#4239) bár már nem vagyok nagy fán mint régen de a Sherlockot támogatom és a one Piece-t. Meg a Bleachet
Living Jaguar
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
Már kiadtak sok féle műfajú animét,de yuri az hiányzik.Yaoi műfajú mangákat nagyon sokan szeretik.De szerintem kell valami újdonság,ami hiányzik,az pedig a:YURI!
Pl.:Aoi Hana,Sasameki Koto,Strawberry Panic,Candy Boy,Maria Holic,Citrus(amit most nagyon sokan olvasnak...),Blue Drop,Simoun stb...(mangák)
Szerintem ezekre nagyon sokan rákapnának!!!
(Shouen,meg az ilyenek már szerintem unalmasak.Én már ezeket meguntam ezért a könyves boltban bele se olvasok.Valami érdekes kell.És nem csak én gondolom így!!!!!(tapasztalat)
Lehet,de nem tudom mekkora piaca lenne. Yaoit ,meg amúgy is szeretem,de abból nagyon megnézem melyiket olvasom el. Yuritól idegenkedek,mert az amúgy is Fiúknak készítik,ha jól tudom.Pl.:Aoi Hana,Sasameki Koto,Strawberry Panic,Candy Boy,Maria Holic,Citrus(amit most nagyon sokan olvasnak...),Blue Drop,Simoun stb...(mangák)
Szerintem ezekre nagyon sokan rákapnának!!!
(Shouen,meg az ilyenek már szerintem unalmasak.Én már ezeket meguntam ezért a könyves boltban bele se olvasok.Valami érdekes kell.És nem csak én gondolom így!!!!!(tapasztalat)
Ezek közül leginkább a Kuroshitsujit és a Mirai Nikkit érné meg kiadni, mert a többi fesorolt shounen nagyon hosszú.
Kuroshistuji még mindig fut. hu nem is tudom hányadik kötetnél tart.Most néztem meg,s elvileg a 18.-nál. Mivel már legalább 1-éve nem volt neki online friss fordítása,ezért lehetséges hogy avanzsálni fogom,ha a kiadó rászánja magát.Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2013-10-08 21:07:48
beküldve: 2013-10-07 17:55:23
(#4235) Személy szerint a Naruto Shippuuden -t várom már a legjobban, de az ecchi esetleg hentai mangákat is szívesen olvasnék!
Kaló Dávid
beküldve: 2013-09-08 11:36:46
(#4234) Ezek közül leginkább a Kuroshitsujit és a Mirai Nikkit érné meg kiadni, mert a többi fesorolt shounen nagyon hosszú.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-09-08 11:32:44
(#4233) Nekem is van néhány ötletem magyar manga kiadásra. SWokáig kérdezgettem ismerőseimet és más anime, manga rajongókat, hogy melyik kiadásoknak várják a magyar megjelenését. Ezek azok:
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
3. One piece
4. Naruto Shippuuden
5. Bleach
6. Mirai Nikki
7. Junjou Romantica
8. Fairy Tail
9. Full Metal Alchemist
beküldve: 2013-08-31 13:59:30
(#4232) Elkezdtem nézni az animét,és a mangával folytattam az a Candy Boy és az Aoi Hana volt.(meg a Sasameki Koto)
Ami meg csak manga az a Citrus.Ezért nagyon oda vagyok most! *_*
Ami meg csak manga az a Citrus.Ezért nagyon oda vagyok most! *_*