Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Sajnálom a női tábort, sajnos nem tudtam olyan művet írni ami nekik kedvez (csak magunkra gondoltam )
Hát szerintem elég shoujo manga van már kiadva ><
jöhetne már valami jó kis shouen *-*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:38:15
beküldve: 2012-08-29 17:07:29
(#4110) 1. Ouran high school host club
2. Elfen lied
3. boys over flowers (láttam a doramát, és kíváncsi lennék a mangára is... bár ha már a doramán szétbőgtem magamat. Szegény Ji Hoo (Kim Hyun Joong q.q)
4. Itazura Na Kiss (Ugyan ez van itt is, mint a BOF-ban. Vagy is, hogy láttam doramában és mangában is olvasnám, de azért itt nem volt miért sírni XD)
2. Elfen lied
3. boys over flowers (láttam a doramát, és kíváncsi lennék a mangára is... bár ha már a doramán szétbőgtem magamat. Szegény Ji Hoo (Kim Hyun Joong q.q)
4. Itazura Na Kiss (Ugyan ez van itt is, mint a BOF-ban. Vagy is, hogy láttam doramában és mangában is olvasnám, de azért itt nem volt miért sírni XD)
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
Szerk: Amuchan 2012-08-29 17:08:09
Neked még sosem mondták, hogy a változatosság gyönyörködtet?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:36:58
beküldve: 2012-08-29 12:11:13
(#4108) 1. Ao no exorcist
2. Fullmetal alchemist
3. Yu yu hakusho
4. Beelzebub
5. Bleach
6. Gintama
7. Bakuman
8. One Piece
9. Nurarihyon no Mago
10. Psyren
Szerintem ez tökéletes összeállitás.
2. Fullmetal alchemist
3. Yu yu hakusho
4. Beelzebub
5. Bleach
6. Gintama
7. Bakuman
8. One Piece
9. Nurarihyon no Mago
10. Psyren
Szerintem ez tökéletes összeállitás.
beküldve: 2012-08-22 10:49:34
(#4107)
Szerk: Velvet 2012-08-22 10:49:58
beküldve: 2012-08-21 00:22:30
(#4106) Bakuman - Japánban már vége, imádni való mű, és szerintem a téma is nagyon sok embert vonzana. Biztos sok más ember is van, aki kíváncsi a manga rajzolás fortélyaira, mind ezek mellet egyszerűen fantasztikus! (fiúknak, lányoknak egyaránt tetszene)
Dragon Ball / Z - Igazi kultusz, nem csak itthon, de japánban is. Ugyan egy másik kiadó nyomtatta egy ideig, de annyira "nem vették észre" az emberek hogy abba maradt. (Mit meg nem adnék egy Dragon Ball manga példányért, sajnos lecsúsztam róla...)
És kimondhatatlanul örülnék még egy One Piecenek, Naruto Shippuudennek, Fairy Tailnak, Sajnálom a női tábort, sajnos nem tudtam olyan művet írni ami nekik kedvez (csak magunkra gondoltam )
Rendszeres megjelenéssel biztosra veszem hogy kifizetődő lenne innen bármelyiket is kiadni. (az első kettő tényleg elgondolkodtató..)
úgy gondolom az ismertebb művekkel célravezetőbb lenne foglalkozni, és bár sok minden elérhető onlinen, én adnék egy igazi, (illatos *.*) nyomtatott, lapozható, magamhoz vehető példányért!
Dragon Ball / Z - Igazi kultusz, nem csak itthon, de japánban is. Ugyan egy másik kiadó nyomtatta egy ideig, de annyira "nem vették észre" az emberek hogy abba maradt. (Mit meg nem adnék egy Dragon Ball manga példányért, sajnos lecsúsztam róla...)
És kimondhatatlanul örülnék még egy One Piecenek, Naruto Shippuudennek, Fairy Tailnak, Sajnálom a női tábort, sajnos nem tudtam olyan művet írni ami nekik kedvez (csak magunkra gondoltam )
Rendszeres megjelenéssel biztosra veszem hogy kifizetődő lenne innen bármelyiket is kiadni. (az első kettő tényleg elgondolkodtató..)
úgy gondolom az ismertebb művekkel célravezetőbb lenne foglalkozni, és bár sok minden elérhető onlinen, én adnék egy igazi, (illatos *.*) nyomtatott, lapozható, magamhoz vehető példányért!
[b][i]" Az a fájdalom megvédett téged, nekem "[/i][/b]
beküldve: 2012-08-20 15:54:23
(#4105) Hm... Lássuk csak (álmodik a nyomor címszó alatt):
20th Boys
Angel Densetsu
Yokohama Kaidashi Kikou
Alien 9
Mirai Nikki
Battle Angel Alita
Bokurano
Full moon wo Sagashite
Tsubasa: RESERVoir CHRoNICLE
De azoknak is nagyon örülnék, amiket Mangekyo022 és Gilraen is leírt (meg szerintem is inkább a befejezetteket kéne kiadni, nem Soul Eatert vagy Kuroshitsujit, aminél isten se tudja, mikor fejezik be - amúgy ezeket a cuccokat én is szeretem.)
20th Boys
Angel Densetsu
Yokohama Kaidashi Kikou
Alien 9
Mirai Nikki
Battle Angel Alita
Bokurano
Full moon wo Sagashite
Tsubasa: RESERVoir CHRoNICLE
De azoknak is nagyon örülnék, amiket Mangekyo022 és Gilraen is leírt (meg szerintem is inkább a befejezetteket kéne kiadni, nem Soul Eatert vagy Kuroshitsujit, aminél isten se tudja, mikor fejezik be - amúgy ezeket a cuccokat én is szeretem.)
Egyetértek, én tuti megvenném ezeket
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:38:43
beküldve: 2012-08-19 16:49:56
(#4103) Soul Eater,Bleach,D.Gray-man.Ezeket én tutira megvenném magyarul és szerintem nem csak én hanem sokan mások is.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-08-18 21:42:10
(#4102) Ao no Exorcist
One Piece
Soul Eater
Kuroshitsuji
Fairy Tail
*__________*
Jó lenne de valszeg sose lesz. Itt nálunk "végtelen" sztorit sajna nem éri meg kiadni :\\\ azért álmodozok tovább hátha...XDDD
One Piece
Soul Eater
Kuroshitsuji
Fairy Tail
*__________*
Jó lenne de valszeg sose lesz. Itt nálunk "végtelen" sztorit sajna nem éri meg kiadni :\\\ azért álmodozok tovább hátha...XDDD
Szerk: zaku-san 2012-08-18 21:48:18
Hát igen. A Berserkért, meg a Trigun-Maximumért elég kár!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-08-17 19:32:58
(#4100) Nagyon szívesen látnám Hiro Mashima munkáit a polcokon
A Fairy Tail-t mindenképpen, de a Rave Master-nek is nagyon örülnék. Semmiképp nem hagynám ki.
A Fairy Tail-t mindenképpen, de a Rave Master-nek is nagyon örülnék. Semmiképp nem hagynám ki.
THERE'S NO JUSTICE! THERE'S JUST ME!
Delta Vision-t és Mangattack-ot én is sajnálom, hogy mi lett velük. Nem vettem tőlük sok sorozatot, de talán pont ez az, hogy miért is lettek érdektelenek a mangák évek alatt. Ennyire híg felhozatalt megjeleníteni itthon, mint amit a Mangattack adott, hát... A DV még próbálkozott komolyabb (és nyilván drágább jogdíjas) szériákkal, mint pl. a Berserk, de azzal meg sikerült befürödniük. A Trigun-t én megvettem tőlük, és bizakodva vártam a folytatást, a Maximum-ot, de már nem adták ki, és nem is fogják. Merész vágyaim között szerepel, hogy majd a Mangafan egyszer kiadja. Másban már nem lehet hinni az itthoni kiadók közül.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Na jó, csak ezek azért bukók, mert se a Delta Vision (Mennyei dallamok, Angyalok menedéke), és a Mangaattack (Bizenghast, Esti tagozat), se nagyon más kiadó sem (a Mangafanon kívül) próbálkozik már mangákkal, mert eléggé ráfaragtak. Lényegesen kisebb a kereslet a mangákra, mint amekkorára számítottak, és az a magyar manga őrület kezdete óta (kb 2007-re tenném ezt az időpontot) még inkább csökkent. Eltelt egy pár év, és sokan elvesztették a türelmüket, akik eddig reménykedtek hogy fellendül az ipar, és esetleg gyorsabban látnak hozzá, kedvenceik kiadásához, és ezek abbahagyták a mangák vásárlását.
Sokan írták, hogy ha kiadnák az Inuyashát, Full Metal Panicot, vagy a Sailor Moont, akkor azoknak mekkora sikere lenne!
Nem lenne! Mert annak ellenére, hogy pár ember sóvárog ezeknek a kiadásáért, már jóval azelőtt lecsengtek ezek a címek, hogy a mangakiadás elkezdett döcögni.
Én már azt is gyanús jelnek veszem, hogy a kb két éve megígért Darker than blackből, és Shirohime-ből se lett semmi, azóta se. Valahogy így kezdte a Delta vision is, amikor kezdtek halódni a képregény kiadással. Évről évre csak megígérték, aztán semmi sem lett. Mára meg már ott tartunk, hogy nem is ígérnek képregényt. Miért? Mert nem éri meg. Úgyhogy röviden összefoglalva a mondanivalómat: sok sorozat van megkezdve, amit valószínűleg SOHA nem fogunk befejezetten látni a polcainkon, mert már alább hagyott a tűz, bármennyire nehéz ezt egyes embereknek elismerni. Már csak önámítás van.
Sokan írták, hogy ha kiadnák az Inuyashát, Full Metal Panicot, vagy a Sailor Moont, akkor azoknak mekkora sikere lenne!
Nem lenne! Mert annak ellenére, hogy pár ember sóvárog ezeknek a kiadásáért, már jóval azelőtt lecsengtek ezek a címek, hogy a mangakiadás elkezdett döcögni.
Én már azt is gyanús jelnek veszem, hogy a kb két éve megígért Darker than blackből, és Shirohime-ből se lett semmi, azóta se. Valahogy így kezdte a Delta vision is, amikor kezdtek halódni a képregény kiadással. Évről évre csak megígérték, aztán semmi sem lett. Mára meg már ott tartunk, hogy nem is ígérnek képregényt. Miért? Mert nem éri meg. Úgyhogy röviden összefoglalva a mondanivalómat: sok sorozat van megkezdve, amit valószínűleg SOHA nem fogunk befejezetten látni a polcainkon, mert már alább hagyott a tűz, bármennyire nehéz ezt egyes embereknek elismerni. Már csak önámítás van.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-08-17 13:03:20
(#4097) Wolf's Rain, Inu x Boku SS, Umineko no Naku Koko ni, Bleach, Soul Eater!!! :P
"Jelenleg nem vagyok több, mint egy, a sakktábláról leütött bábu."