Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Amúgy teljesen egyetértek veled abban, hogy az Inuyasha már egy ideje lecsengett. Szerintem amire nagy kereset lenne itthon az ahogy mondtad, a Bleach, meg szerintem a Fullmetal Alchemist.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:35:25
beküldve: 2009-06-14 19:14:37
(#1864) Az Inuval csak az a gáz, hogy már eléggé lecsengett az Inu láz és jó esély van rá, hogy valami olyat adnak ki helyette, ami jelenleg épp toppon van pl. Bleach.
Én a magam részéről szívesen látnék olyan mangákat is magyarul, amik kevésbé ismertek és nincs körülöttük nemzetközi hype. Titkon még mindig Saiyukiról meg Kuroshitsujiról álmodozok, egyik sem ismeretlen cím, csak hát nem a DN súlycsoportjában mozognak.
Én a magam részéről szívesen látnék olyan mangákat is magyarul, amik kevésbé ismertek és nincs körülöttük nemzetközi hype. Titkon még mindig Saiyukiról meg Kuroshitsujiról álmodozok, egyik sem ismeretlen cím, csak hát nem a DN súlycsoportjában mozognak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem nem kell hozzá sok, hogy valamelyik kiadó elkezdje kiadni, mivel észrevételeim szerit mostanság sok olyan mangának a kiadására vannak rákattanva a kiadók, amiket TV-ben is játszották.
Például: Naruto, Helsing, Deathnote, Chrno Crusade, Gravitation.
Ebből adódóan nem tartom elképzelhetetlennek, hogy kiadnák az Inuyashát is, bár abban nem vagyok biztos hogy ha ki is adják, akkor mostanság kezdenék el.
Például: Naruto, Helsing, Deathnote, Chrno Crusade, Gravitation.
Ebből adódóan nem tartom elképzelhetetlennek, hogy kiadnák az Inuyashát is, bár abban nem vagyok biztos hogy ha ki is adják, akkor mostanság kezdenék el.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:34:58
beküldve: 2009-06-14 18:37:49
(#1862) Nem igazán tudom hogy mennyien támogatnák a javaslatom de jómagam igen szívesen látnám a kiadónál az Inuyasha-t magyarul végre hisz már igen régóta várják a fanok .Lehet hogy előttem már igen szép számú fan említette már meg és azt is tudom hogy a mostani nagy sláger a Bleach de támogatom egy előző felszólaló szavait és második támogatott mangaként az FMA-ra voksolnék.
Siomina-sama
beküldve: 2009-06-14 18:21:32
(#1861) beküldve: 2009-06-14 18:07:02
(#1860) Hát mielőtt még kiadnák a Stand Alone Complex-et, jó lenne ha kiadnák a sima Ghost in the Shell manga sorozatot is. Az Akira-ra meg nem tudom mekkora esély van, hogy valaha is kiadja akárki magyarul. Láttad te már mekkora belőle egy kötet? Mint egy fél háztömb!!! Bár attól függetlenül tényleg jó lenne ha kiadnák.
beküldve: 2009-06-14 17:41:50
(#1859) Bleach, Stand Alone Complex, Akira, Chobits. Szerintem ezt a 4 felsorolt mangát ki kéne adni magyarul.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-08 18:09:09
(#1858) beküldve: 2009-06-08 17:33:29
(#1857) Szerintem ha az FMA-t ennyien szeretnék, van rá reális esély, hogy kiadják
beküldve: 2009-06-07 21:42:03
(#1856) Esetlegesen egy Soul Eater-t...vagy egy Ouran HSHC-ot...
De egy FLCL vagy egy Tengen Toppa Gurren Lagann se lenne rossz (mivel mind a kettő elég rövid,csak 2 kötetes,azt hiszem...^^")
De egy FLCL vagy egy Tengen Toppa Gurren Lagann se lenne rossz (mivel mind a kettő elég rövid,csak 2 kötetes,azt hiszem...^^")
beküldve: 2009-06-06 10:25:33
(#1855) beküldve: 2009-06-06 00:48:31
(#1854) Hm, ha FMA manga lenne magyarul, biztosan lecsapnék rá... (Na meg ha az immár végtelennek tűnő hosszúságú Conan... Hű, inkább angolul nyáron nyelvgyakrolás céljából. )
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-03 09:03:25
(#1853) Szerintem olyat kéne kiadni ami kevésbé ismert még magyaroszágon de külföldön meg népszerű....
PL: Gantz, Übel Blatt, Mahou Sensei Negima?!
Mondjuk ezek bázisa jórészt a 16 év felett korosztály, de ideje lenne a felnőttesebb mangát is kiadni nem csak a "gyerekeseket", nagyobb bázisra tehetnétek ti is szert ;)
PL: Gantz, Übel Blatt, Mahou Sensei Negima?!
Mondjuk ezek bázisa jórészt a 16 év felett korosztály, de ideje lenne a felnőttesebb mangát is kiadni nem csak a "gyerekeseket", nagyobb bázisra tehetnétek ti is szert ;)
beküldve: 2009-06-01 13:42:23
(#1852) Jah, a Soul Eatert is királyság lenne magyarul látni!
beküldve: 2009-05-19 15:26:30
(#1851) Blood +, Trinity Blood, Bleach, FMA, Soul Eater, One Piece...
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...