Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-08-04 12:56:49
(#1926) Mit kéne kiadni? ---> Akuma na Eros. Szeretném, ha nemcsak a gépemen lenne meg, hanem a polcomon is. Talán majd egyszer... a remény hal meg utoljára.
Vagy Sayonara Zetsubou Sensei XD
Az se semmi.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Fene, elfelejtettem a Black Lagoon mellett rinyálni érte. Nem megy ez ma.
Szóval Gunsmith Cats, még mindig. Kell egy ilyen is, most na.
Eza Cats érdekelne mangában.Szereti nagyon a macskákat.
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:00:40
beküldve: 2009-07-23 02:18:58
(#1921) Fene, elfelejtettem a Black Lagoon mellett rinyálni érte. Nem megy ez ma.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-22 22:29:45
(#1920) Vagy Sayonara Zetsubou Sensei XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-22 20:04:51
(#1919) Én legjobban D.Gray-man-nek, Nabari no Ou-nak, Soul Eater-nek vagy OHSHC-nak örülnék. =D
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-07-22 19:59:48
(#1918) Szerintem a Hachimitsu to clover-t , Ouran Koukou Host Club-ot
Az OKHC-t én is támogatom, de a Hachimitsu no Clover... és az - bár én is szeretem - már úgyis megjelent animében magyarul, szóval először az Ouran, aztán a Honey and Clover, oké? ^^
beküldve: 2009-07-22 18:22:51
(#1916) Na, közben eszembe jutott mégegy finomság, Uzumaki (Spiral) - össz-vissz 3 kötet.
2 in 1; jó olvasmány, és még vicceseket is lehet álmodni utána ("tedd magadévá a spirált", óh igen).
2 in 1; jó olvasmány, és még vicceseket is lehet álmodni utána ("tedd magadévá a spirált", óh igen).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-07-22 18:23:16
beküldve: 2009-07-22 17:29:37
(#1915) Az előbb kisregényt írtam jesszus
Busho Renkint! És zombie Loant a népnek!
Busho Renkint! És zombie Loant a népnek!
beküldve: 2009-07-22 17:27:10
(#1914) Perfect girl evolution!!! Most néztem meg megint az animét, és rájöttem, hogy azért mangában még egy kicsivel mindig jobb, mint animében.
beküldve: 2009-07-22 14:38:54
(#1913) A Detektive Conan-t is kiadhatnák, mondjuk egy picit hosszú,
De biztos hamar kiadnák az 50+ valahány kötetet
A Busou Renkin is jöhet
De biztos hamar kiadnák az 50+ valahány kötetet
A Busou Renkin is jöhet
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: Moderátor 2009-07-23 11:59:32
A Busou Renkin mangát szerintem ki kéne adni. :) Mivel M.O-n Watsuki-sensei elég ismert lett a Kenshinnel, szerintem egy másik sorozata is befutó lenne. :) Plusz csak 10 kötetes. :)
A Busho renkin na ezt is támogatnom kell mert Vacukit imádom. Angolul az első része megvan és az animébe is sikerült bepillantanom.
a többi részt még most sem találom itthon
De maradok továbbra is a Zompi loannál, hát igen lehet keverni a zombi porral bár... A Pokoli lány is jó lenne de szerintem elekellene különíteni az animében leadott és mangában kiadott animéket bár ez saját vélemény ne kövezzetek meg.
Ha a manga előtt adják ki és nem fejezik be a gyorsabban futó anime megelőz ugyanakkor nem kellene lemaradni az animékkel. Ha történet már lement a tv-ben csak a fanatikus rajonk veszik meg a mangát szóval vannak mindkettőnek pozitív és negatív hatásai is.
És a paradise kiss most nem jut eszembe hány kötetes de Yazawa ai rajzolása eszméletlen és a történet húh