Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-08-28 22:17:37
(#1986) Olyan, ha jól tudom, előfordul az "Angyalok menedéke" sztorijában is nem? Mármint vérfertőző kapcsolat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Támogatom az ötletet. Nagyon "aranyos" kis manga. (Bár ízlések és pofonok, nem tudom, hogy hányan örülnének egy ilyen
testvér-szerelem
témának..) beküldve: 2009-08-28 14:02:04
(#1984) Nagyon örülnék a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru című mangának. Csak 10 kötet.
Bár, nem túl esélyes, de hátha valamelyik kiadó bele mer vágni. :)
Bár, nem túl esélyes, de hátha valamelyik kiadó bele mer vágni. :)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Olvastam, hogy a Yen Plus magazin új sorozata lesz, de úgy képzelem olyan szinten, mint a japán mangamazinok, s kötetre gondoltam itt, ami a hírek szerint 2010 januárjában jön ki.
beküldve: 2009-08-27 20:16:06
(#1982) Ma ismét olvasgattam a Bakumant (most majdnem Bakugant írtam ) és minden egyes fejezettel erősödik a véleményem, miszerint ez egy nagyon jó munka. Persze, viszonylag új és még befejezetlen, de nagyon jó lenne magyarul is olvasni és igényes kiadásban kézbe venni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2009-08-27 20:17:07
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Még angolul sem jelent meg, szóval kételkedem abban, hogy 5 éven belül esélyes. De ami jó hír
pár fejezethez van fordítás a manga.hu oldalon
Akkor marad a netes verzió. XD
Shugo Chara
Igaz az mangában rövidebb, mint animében? xD
Meg remélem, tartalmasabb is Az anime első 20 része - hm... egész jó. Utolsó 50 - mintha ezt már láttam volna az első 10 részben... Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy voltak jó pillanatai a Shugo Charának, de hogy 70szer végignézni, hogy egy gyerek elveszti az életcéljait...
A Bleach amúgy tényleg jó lenne, és mivel elég nagy a sikere az animaxen, szerintem meg fogja az egyik magyar mangakiadó venni :) - legalábbis reméljük ^^
Szerk: _gabi 2009-08-27 16:51:41
Hirano Kohta nem adott ki többet belőle, mint 6 darab istenverte fejezet, és ráadásul még mindig befejezetlen a történet.
Bizony. A Hellsing utolsó fejezetének leközlése után nyilatkozta, hogy be szeretné fejezni. De közben ott van neki a Drifters is amivel nagyon tisztességesen dolgozik, eddig minden hónapban sikerült elkészülnie egy fejezettel (az 5. is a listán van már). Arról halvány fogalmam sincs, hogy ezt a Drifters első kötetének befejezése után, vagy Drifters készítésével párhuzamosan gondolta.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még angolul sem jelent meg, szóval kételkedem abban, hogy 5 éven belül esélyes. De ami jó hír
pár fejezethez van fordítás a manga.hu oldalon
[QUOTE]
És ott van egy "élő" mozgó fantasztikus bishidémon. Kár lenne kihagyni, a megvalósítás akár a mangát, akár az animét nézem, gyönyörű. És bishis. XD
És ott van egy "élő" mozgó fantasztikus bishidémon. Kár lenne kihagyni, a megvalósítás akár a mangát, akár az animét nézem, gyönyörű. És bishis. XD
Elolvasom, az biztos. Meg hátha kiadják majd magyarul is, és akkor normálisan is lehetne olvasni, nem csak gépen. :P
Ezt nem ismerem, de meggyőztél. Gyorsan bele is nézek a neten.
Megsúgom anime is van belőle, de
eltér a mangától a történet.
És ott van egy "élő" mozgó fantasztikus bishidémon. Kár lenne kihagyni, a megvalósítás akár a mangát, akár az animét nézem, gyönyörű. És bishis. XD Persze az elején nekem nem volt annyira... de az ötödik rész nekem áttörés...
Szerk: ellie17 2009-08-27 14:08:24
beküldve: 2009-08-27 12:42:56
(#1974) Mondjuk akkor Kuroshitsuji is. Ott is egy démon van, ő is bishi. Őt is sokan imádják. Többek között én is.
Ezt nem ismerem, de meggyőztél. Gyorsan bele is nézek a neten.
beküldve: 2009-08-27 12:08:39
(#1972) Bleach, valami jó kis ecchi, Code Geass, D.Gray-man, Detective Conan, Bleach, Bleach.