Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
HanaKimi, Power!!, Beniiro hero, Goong, Happy Hustle High... más hirtelen nem jut eszembe xD
hana kimit támogatom meg sztem ouran is lehetne...vagy zettai kareshi
Hella: Naruto 47 kötet jelenleg, Kenshin 28.
Én futtatom a kis magánkampányom a Gintama mellett. Mondjuk az anime parody/gag kettős nem hiszem, hogy jó lenne itthonra... Minden poént, szóviccet csillagokkal magyarázni elég necces lenne.
Én futtatom a kis magánkampányom a Gintama mellett. Mondjuk az anime parody/gag kettős nem hiszem, hogy jó lenne itthonra... Minden poént, szóviccet csillagokkal magyarázni elég necces lenne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
No, de legjobban a Ludwig Kakumei-nek örülnék.
Egyetértve, indítványozva, elfogadva!XD ...
XD Ezaz, végre valaki, akinek szintén tetszik. De ez a választás azért is lenne jó, mert csak négy kötet, s a mangafannnak nagyon nincs rövid manga kiadásai. Gondoljunk csak bele. Naruto - nem tudom pontosan, nem vagyok fan- kb. 20 kötet. Nana, szintén 20 körül van, Ruroni, kitudja... Hellsing 8 + dark, Árnybíró 12+, Chrno 8... és az Elni one-shot, de 4-5 kötet körüli nincs... Ugye, hogy tökéletes a Ludwig Revolution!
beküldve: 2009-09-28 16:49:12
(#2028) HanaKimi, Power!!, Beniiro hero, Goong, Happy Hustle High... más hirtelen nem jut eszembe xD
Egyetértve, indítványozva, elfogadva!XD Én is örülnék neki, vagy bármely más Kaorinak. (Szegény AS fordítást sajnálom csak, de ezt csak csendben és halkan...íííííírtó rossz lett)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-09-27 21:43:01
(#2026) Néhány minőségi ecchi nem lenne rossz...
Mondjuk a Hatsukoi Limited...
De rettentően jó olvasmány például a Hourou Musuko is...
Mondjuk a Hatsukoi Limited...
A történet Kawashita Mizuki, egy igen tehetséges női mangaka alkotása, akinek szinte minden műve a Shounen Jump magazin lapjain végezte...
De rettentően jó olvasmány például a Hourou Musuko is...
A mangaka Shimura Takako stílusa nagyon kifinomult...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
És megint elfelejtettem az Uzumakit. Csak 3 kötet, és ilyen stílusú manga még úgysem volt kiadva itthon.
Na végre valaki megemlíti az Uzumakit, (én hiába talicskáztam anno oly kitartóan.) Vagy ha nem is spirálozunk, akkor legalább egy Gyo-t, vagy akármit Junji Itotól. Ránk férne egy normális beteg-horror manga.
Ha már uzumakinál tartunk, akkor a Ringu is jó lenne..
Amúgy szerintem valami misztikum nem ártana már a népnek, ebbe akár a Skyhigh jól bele is férne, ami ugye az Élni alkotójának, Takahashi Tsutomu-nak a munkája, tehát "folytatásnak" el lehetne könyvelni. De az Arcana Soul-nak is örülnék, az is rövid és érdekes. Vagy gondolhatnánk az idősebb olvasókra is, mondjuk egy josei keretében, pl. Darling wa Namamono ni Tsuki.
Ha xxxHolic, akkor én azt mondom Kobato. XD Ha ecchi, akkor Kamen no Maid Guy vagy Seto no Hanayome.
Szerk: Hella 2009-09-27 18:25:53
Nagyon tetszik az avád; jól sejtem, hogy Uminekoból van?
xxxHolicnak én is örülnék, de a Higurashi, Vampire Knight és Rozen Maiden is jöhetne magyarul.^^
Köszönöm. Igen Uminekoból van, mégpedig Bernkastel aki hát
a mi drága Furude Rikánkhoz is kapcsolódik.
Yaven, Higurashinak én is örülnék, de van amelyik most is fut, és valljuk be a Claymore és az xxxHolic is futó mangának számít jelenleg. Kiváncsi leszek, vajon milyen újdonságot ad majd ki a kiadó.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Me' a KHR se hosszú, eddig 26 kötetes és még fut....
Mondjuk támogatom, meg a D.Gray-mant is, de először Blícs.
Amúgy meg japánban népszerűbb az OP, de Magyarországon nem annyira...
Mondjuk támogatom, meg a D.Gray-mant is, de először Blícs.
Amúgy meg japánban népszerűbb az OP, de Magyarországon nem annyira...
Nagyon tetszik az avád; jól sejtem, hogy Uminekoból van?
xxxHolicnak én is örülnék, de a Higurashi, Vampire Knight és Rozen Maiden is jöhetne magyarul.^^
beküldve: 2009-09-27 00:16:52
(#2021) Én például kíváncsi lennék a Claymore magyar mangára, de az xxxHolic mangának sem mondanék nemet. De itt nem csak ilyen dolgokról van szó, hogy ki mit akar, hanem arról is gondolom én, hogy mihez kapja meg a kiadó a jogokat
De javítsatok, ki ha nem gondolom jól.
De javítsatok, ki ha nem gondolom jól.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
egyértelmüü !! Death Note 6. kötet !!
XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-09-26 23:06:55
(#2019) Am szentem nem lesz One Piece meg Bleach, mert elég hosszú a Naruto is. ^^
Igaz, viszont a One Piece maximálisan megérné. Úgy tudom népszerübb Japánban, mint a Bleach meg a Naruto. Szó se róla, tényleg jók, én is nézem például a Bleachet, de az előbbiekkel ellentétben itt a filler részek is élvezhetőek másrészt, nekem soha nem voltak hőseim, vagy valami idea amit követtem volna. Hát, most így 20 év után kijelenthetem: vannak hőseim és ők az első animeszereplők, akiket barátaimnak tekintek
beküldve: 2009-09-26 15:37:31
(#2017) Uzumakit a népnek!
Valami ecchi manga tényleg jöhetne,vagy ha már ott tartunk Air
Gear,Tenjou Tenge(vagy mindkettő)
Valami ecchi manga tényleg jöhetne,vagy ha már ott tartunk Air
Gear,Tenjou Tenge(vagy mindkettő)