Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-11-08 20:09:11
(#2076) Valamikor régen már kommenteltem ide, de gondoltam nem árt az ismétlés. ;)
Továbbra sem bánnám, ha egy shoujo-val is kijönne a kiadó, példának maradjon a korábban általam már említett
Itazura na Kiss*
(főleg most, hogy úgy néz ki az amcsi kiadás csúszik, elvileg kijött nov. 4-én, de mindenütt még pre-order státuszban látom )
*a manga népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy angol fordítás híján is több mint 30 millió példányt adtak el belőle világszerte (ha jól emlékszem, itthon a NANA első kötete 22 millió eladott példánnyal lett népszerűsítve - persze pontos adatok nélkül (hogy mire is vonatkozik a két adat - időszak, kötet) nem lehet összehasonlítani a kettőt, de így is érdekes.
+
szerintem a NANA mellett simán elférne még egy josei is a kínálatban...
a Nodame Cantabile anime változata mondhatni elég sikeres volt itthon, szeirntem sokaknak tetszene a mangája is.
Én már olvastam (végig) és nagyon tetszett.
Az animéhez képest sokkalta szókimondóbb (azért nem egy NANA), a kimaradt jelenetek is nagyon jók.
Továbbra sem bánnám, ha egy shoujo-val is kijönne a kiadó, példának maradjon a korábban általam már említett
Itazura na Kiss*
(főleg most, hogy úgy néz ki az amcsi kiadás csúszik, elvileg kijött nov. 4-én, de mindenütt még pre-order státuszban látom )
*a manga népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy angol fordítás híján is több mint 30 millió példányt adtak el belőle világszerte (ha jól emlékszem, itthon a NANA első kötete 22 millió eladott példánnyal lett népszerűsítve - persze pontos adatok nélkül (hogy mire is vonatkozik a két adat - időszak, kötet) nem lehet összehasonlítani a kettőt, de így is érdekes.
+
szerintem a NANA mellett simán elférne még egy josei is a kínálatban...
a Nodame Cantabile anime változata mondhatni elég sikeres volt itthon, szeirntem sokaknak tetszene a mangája is.
Én már olvastam (végig) és nagyon tetszett.
Az animéhez képest sokkalta szókimondóbb (azért nem egy NANA), a kimaradt jelenetek is nagyon jók.
Szerk: Kibou_no_Hikari 2009-11-08 20:50:26
beküldve: 2009-11-07 13:30:55
(#2075) Tengen Toppa Gurren Lagann?
Fruits Basket? Azt szívesen látnám:)
Fruits Basket? Azt szívesen látnám:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2009-11-07 13:31:32
beküldve: 2009-11-05 17:26:42
(#2074) Hmm.... DearS. Nem is rossz ötlet!
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
Mi lenne ha mondjuk a DearS-t adnák ki? xD
Ezt az ötletett már én is felvetettem a fórumon., most ezekszerint már 2 vagyunk. :)
Hárem Ecchi a mangafanosoknak biztos növekedne a bevétel :)
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-11-04 17:22:13
(#2072) Mi lenne ha mondjuk a DearS-t adnák ki? xD
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-11-04 17:11:07
(#2071) Conanre ne nagyon várjál, nem hiszem hogy egy relatíve bukott anime manga formáját megpróbálják kiadni, amiből ráadásul Japánban már 60 kötet van
Így van! Gyere-gyere, Gintama!
Milyen szép is lenne... És akkor biztos nem lenne ennyi "Gin-izé" meg "Kiazagintoki"...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-01 20:48:28
(#2068) Sónen fightok jöhetnek:
Bleach, One Piece, Gintama, Reborn!, Detective Conan, Full Metal Alchemist, D.Gray-man, Soul Eater, Fairy Tail. Ámbár biztos sokan mondták ezeket. Amúgy ezen kivül jöhet Claymore, Code Geass.
Bleach, One Piece, Gintama, Reborn!, Detective Conan, Full Metal Alchemist, D.Gray-man, Soul Eater, Fairy Tail. Ámbár biztos sokan mondták ezeket. Amúgy ezen kivül jöhet Claymore, Code Geass.
beküldve: 2009-10-30 20:56:18
(#2067) Ha az lenne a kérdés mit szeretnék a kezembe tartani magyarul akkor Belacg, FMA? Soul Eater
De perszer ahhoz hogy ki lehessen adni sok minden kell
De perszer ahhoz hogy ki lehessen adni sok minden kell
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-30 19:26:01
(#2066) Szerintem jó lenne megtelepíteni hazánkban is a light noveleket Szívesen látnám a polcomon mondjuk a Kino no Tabit, .hack sorozatokat esetleg a Gosickot magyarul
Mondjuk a legjobban a Vamp!-nak[Ryohgo Narita] örülnék, mert akkor végre lenne egy vámpíros könyv, ami csak 4 kötetes, nem csöpög belőle a nyál és a története is ott van De ha már itt tartunk egyik Narita könyv se lenne rossz (Esetleg Bow Wow! Two Dog Night, Mew Mew! Crazy Cat's Night és a GaruGuru Dancing Beast Night ?)
Akkor nézzük csak.. esetleg Persona 3 - persona 4 manga? Azt hiszem a játék verziók Mo.n is elég sikeresek voltak és jó lenne látni valami olyat, amit nem licenszeltek még az USÁban
Mondjuk a legjobban a Vamp!-nak[Ryohgo Narita] örülnék, mert akkor végre lenne egy vámpíros könyv, ami csak 4 kötetes, nem csöpög belőle a nyál és a története is ott van De ha már itt tartunk egyik Narita könyv se lenne rossz (Esetleg Bow Wow! Two Dog Night, Mew Mew! Crazy Cat's Night és a GaruGuru Dancing Beast Night ?)
Akkor nézzük csak.. esetleg Persona 3 - persona 4 manga? Azt hiszem a játék verziók Mo.n is elég sikeresek voltak és jó lenne látni valami olyat, amit nem licenszeltek még az USÁban
Ike Ike Don Don!
Tényleg nincs mit
Meg amit még elfelejtettem említeni és ilyesmi témába tartozik az a Queen' blade.
Meg amit még elfelejtettem említeni és ilyesmi témába tartozik az a Queen' blade.
Na jó, azt hiszem a Queen' blade egy kicsit már erős lenne. Mi van, ha nézés közben rám nyitnak, és épp egy "olyan" jelenetet nézek? XD
Belegondolni is rossz. XD De a grafika itt se olyan rossz.
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
Szerintem úgy értette, hogy a Naruto folytatásának -.-"
Vagy csak én feltételezem ezt...
Akkor ajánlom figyelmedbe a webboltot, vagy a könyvesboltokat ugyanis ott már vannak Naruto mangák
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-30 10:52:54
(#2062)