Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-11-28 04:08:31
(#2121) Juhé! A Lovely Complex immáron hivatalos! Dejó! <3
Ügyik vagytok Mangafan!
Ügyik vagytok Mangafan!
A nyelvtant meg seki se figyelje... :)
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2009-11-28 04:09:08
beküldve: 2009-11-26 20:30:02
(#2120) Hanonnak szeretném kérni a Gunsmith Cats, a Drifters, vagy persze Black Lagoon magyar kiadását.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-26 12:19:47
(#2119) Valami dark shougjo mangának is örülnék. Például Ludwig Kakumei, vagy Hakushaku Cain. Vagy egy kifejezett shonennek, mondjuk Saint Seiya. Na az nagyon nagy lenne. Csak barátnőm agylágyulást kapna ha Death Mask helyett Mephistot olvasna Azért Viz kiadó sem tökéletes.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-25 23:31:27
(#2118) Most olvasom a Battle angel Alita-t angolul, és szerintem baró lenne azt kiadni. Hisz csak 9 kötet
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-11-24 00:00:35
(#2117) Én is ezen gondolkodtam. Nekem is furcsa volt.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ez nem régebbről maradt ott véletlenül? Meglivorn leveszi a magyar nyelvű fejezeteket amint kiderül hogy vmelyik kiadó kiadja a mangát.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-11-24 13:04:17
beküldve: 2009-11-23 23:11:12
(#2115) Lehet, hogy ez csak nekem újdonság de nézzétek meg a kiadókat.[Link]
Ühüm, 17 kötetes, be van fejezve.
Nekem az lemaradt, hogy lányos cuccokat is említettek. Nah, így már jobban passzol a sémába És akkor az Animax leadja majd az animét is? Vagy a kettő nem függ össze...
Heh, ha csak annyi lenne a dolgom hogy feltöröm az oldalt, beírkálom a kiadók neveit, és kapásból ki is adnák...
Nekem az lemaradt, hogy lányos cuccokat is említettek. Nah, így már jobban passzol a sémába És akkor az Animax leadja majd az animét is? Vagy a kettő nem függ össze...
nagyon beleéltem magam, hiszen hivatalos bejelentés még nem is volt XD
Heh, ha csak annyi lenne a dolgom hogy feltöröm az oldalt, beírkálom a kiadók neveit, és kapásból ki is adnák...
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2009-11-23 13:31:43
befejezett sorozatról van szó
akkor ez összesen 17 kötet?
"Na meg arról volt szó, hogy rövid és komoly címek lesznek mostanság a palettán"
én csak két dologra emléxek ami elhangzott a beszélgetésen:
1-2 kötetes komolyabb cucc
fiatal lányoknak szóló manga, amit az Animax is fog sugározni
szvsz utóbbiba beleillik a LoveCom.
szerintem igaz a hír, hacsak nem meghekkelte egy fanatikus rajongó a manga.hu oldalt. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2009-11-23 07:54:34
(#2112) Imádkozom, hogy igaz legyen. Nagy kedvencem mind a maga mind a belőle készült anime
beküldve: 2009-11-21 20:30:13
(#2111) Fölöttébb érdekes. Nem rossz, nem rossz (ha igaz), bár a Lovely Complex nincs olyan jó, mint az Itazura na Kiss.
Valahol régebben olvastam azt is (egy angol cikkben), hogy a Lovely Complex írója az ItaKiss-ből merített a mangájához. A kiadási dátumok alapján még igaz is lehet (az ItaKiss régebbi). Kár, hogy nem ismerik annyian.
Valahol régebben olvastam azt is (egy angol cikkben), hogy a Lovely Complex írója az ItaKiss-ből merített a mangájához. A kiadási dátumok alapján még igaz is lehet (az ItaKiss régebbi). Kár, hogy nem ismerik annyian.
Télleg, a fejezetek is lekerültek!
De ezt az infót honnan szedték össze??? Meg különbenis a Mangafan nem így szokta bejelenteni a dolgokat...
Na meg arról volt szó, hogy rövid és komoly címek lesznek mostanság a palettán, na hát a Lovely Complex nem pont passzol ebbe a sémába XD
De nem panaszkodok, tetszene ha kiadnák
De ezt az infót honnan szedték össze??? Meg különbenis a Mangafan nem így szokta bejelenteni a dolgokat...
Na meg arról volt szó, hogy rövid és komoly címek lesznek mostanság a palettán, na hát a Lovely Complex nem pont passzol ebbe a sémába XD
De nem panaszkodok, tetszene ha kiadnák
lumana.wordpress.com
beküldve: 2009-11-20 11:13:35
(#2109) Hoppáhoppá én is megtaláltam XD na akkor ehhez csapjunk még hozzá egy Gintamát, egy Liar Game-et, egy One Piece-t meg egy Bleachet...XD
Szerk: Gilje-sama 2009-11-20 12:05:52
Whoa, és ha csak a kiadó lenne beleírva... De a fejezetek is lekerültek...
Nem kombinálok, de álmodozni, ugye, szabad - ez nagyon király lenne; utóbbi évek legjobb shoujoja, ráadásul befejezett sorozatról van szó, tehát a végét is látni Szóval minden szempontból tökéletes
(és nálam nagy kedvenc, 2. favoritom a shoujo műfajban, szóval majdnem akkora örömtáncot járnék, mint a Kenshinnél )
Nem kombinálok, de álmodozni, ugye, szabad - ez nagyon király lenne; utóbbi évek legjobb shoujoja, ráadásul befejezett sorozatról van szó, tehát a végét is látni Szóval minden szempontból tökéletes
(és nálam nagy kedvenc, 2. favoritom a shoujo műfajban, szóval majdnem akkora örömtáncot járnék, mint a Kenshinnél )
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-11-20 08:49:14
(#2107)