Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-11-29 13:42:23
(#2151) egyébként a mangafanosok olvassák ezt a topikot??? Esetleg hozzászólnak? Nagyon kiváncsi lennék azokra a mangákra amiket mevehetnének!! HA olvassák válaszoljanak!! esetleg kitehetnének egy szavazást ahol lehetne mangákra szavazni, hogy mit adjanak ki!! Lehetne választani dragonball, onepiece, bleach, bakuman, és gintama közül
Úgy tudom, hogy valamelyik magyar fansub csapat projektjei között szerepelt, de ők is lemondtak róla... Biztos nagyon nehéz fordítani, mert tele van szóviccekkel meg célzásokkal, utalásokkal.
Egyébként egy gag manga, a "szamurájok korában" játszódik (az, hogy a történetben űrlények szállták meg Japánt mellékes xD) elég epizodikus, tehát nagyrészt nincs összefüggő története (kivéve pár komolyabb részt a történetben), és a karakterek túlnyomó része történelmi személyiségekről van mintázva...
Az a lényeg, hogy a Gintama nagy jó, és jöjjön magyarul, hiába olyan, amilyen. Kell igényes gag manga magyarul.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
amm... a gintamához magyarfelirat létezik?? esetleg magyar gintama manga(rajongói fordítás persze)????? Kiváncsi vok rája mifán terem ez a gintama
beküldve: 2009-11-29 12:19:51
(#2148) mondjuk én már abban maradnék, hogy olyan mangákat adjanak ki, amit magyar országon még ANIME -ként sem látott ember.-.- mert pl. itt a Chrno Crusade, a NANA, a Naruto, a Death Note, a Hellsing... és ami ebből lejön, hogy a Mangafan eddig csak 3 (vagy most már ugye a shoujo -s cuccukkal 4) olyan mangát adott ki, amit még magyar közönség nem látott. (mármint értitek, hogy értem). szóval szerintem több ilyen kéne... (ötletem nincs . XD de GINTAMA ÖRÖKKÉ!)
gintama -t a népnek. =3
beküldve: 2009-11-29 12:10:36
(#2147) bakumanba belelendültem naon!! marhára kikéne adni!!! 64. fejezetnél tart!! Ha a mangafan szorgalmasan dolgozna még utol is lehetne érni!! Bár dragonballnak jobban örülnék!! Abból "csak" 42 kötet van!! 3 éven belül muszáj kiadni!!!!!!!!!!!!!!!!! De lehet rögtön holnap is tom hogy sokadszorra irom le ugyanazt de most nagyon fanolom a jumpot és manga éhségem van! na de 1 héten belül megjönnek a db kanzenbanjaim!!! jupiiiiiiiiiii!!!! elég türelmes emberke vagyol ha te ezt végigolvastad
beküldve: 2009-11-28 20:24:21
(#2146) beküldve: 2009-11-28 19:09:05
(#2145) Hát én spec. nem veszem meg ezt a Loveizét, mert
1. Túl sok mangát veszek aminek folytatást is kell venni.
2. Meg shoujo. Az egyetlen shouju ami tetszik az a Kimi No Todoke (ha jól írom), mert az annyira kawai minden hogy az én fiú szívem is ellágyult.
Blícset biztos megvette a Mangafan túl híres ahhoz. De most pölö jelenleg 42 kötet van, és Narutoból is 2-3 év után csak kemény 9 kötetet adtak ki. Inkább megveszem németül ott már 38-ig ki van adva.
1. Túl sok mangát veszek aminek folytatást is kell venni.
2. Meg shoujo. Az egyetlen shouju ami tetszik az a Kimi No Todoke (ha jól írom), mert az annyira kawai minden hogy az én fiú szívem is ellágyult.
Blícset biztos megvette a Mangafan túl híres ahhoz. De most pölö jelenleg 42 kötet van, és Narutoból is 2-3 év után csak kemény 9 kötetet adtak ki. Inkább megveszem németül ott már 38-ig ki van adva.
Ezek szerint mangahuéknak sikerült lelőni a poént
Jajj, te drága, ezt észre se vettem. Köszi. :3 (pszt, az Uzumakit kihagytad )
LegyenmáDrfiteeeeers. Havonta egy-egy fejezet a mondóban, na? Viccelek.
Hanonnak szeretném kérni a Gunsmith Cats, a Drifters, vagy persze Black Lagoon magyar kiadását.
Jajj, te drága, ezt észre se vettem. Köszi. :3 (pszt, az Uzumakit kihagytad )
LegyenmáDrfiteeeeers. Havonta egy-egy fejezet a mondóban, na? Viccelek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Vagy átváltana hetire a mondo és hetente jönne a z új fejezet
1. szerintem ez a heti megjelenés nem megoldható, 2. te fizetnél hetente 800 ft-ot érte?
"Holnap éjjel is édes álmot hozok"
Szerk: Tatsuki-chan 2009-11-28 17:58:30
Ühüm, 17 kötetes, be van fejezve.
Azóta már van egy spin-off sorozata is (a "Love*Com D"), ami májusban indult és még mindig fut a Deluxe Margaret kéthavi (páratlan hónapokban jelenik meg) antológiában, de (értelemszerűen) még nem jött ki belőle kötet. Ittvane!
Szerk: Horsee 2009-11-28 17:55:40
beküldve: 2009-11-28 17:05:55
(#2141) Bakumanból nincs
JUMP msngákat a népnek!!!!! pl.: One piece!
ha meg magyar jump nem lehetséges, akk esetleg ezt a szerepet vmilyen szinten betölthetné a MONDO!!! Havonta pár fejezet jönne. Vagy átváltana hetire a mondo és hetente jönne a z új fejezet
JUMP msngákat a népnek!!!!! pl.: One piece!
ha meg magyar jump nem lehetséges, akk esetleg ezt a szerepet vmilyen szinten betölthetné a MONDO!!! Havonta pár fejezet jönne. Vagy átváltana hetire a mondo és hetente jönne a z új fejezet
Szerk: ssj2gohan1 2009-11-28 17:15:18
beküldve: 2009-11-28 17:01:49
(#2140) Vagy valami olyat, amiből nincs is anime
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Gilraen 2009-11-28 17:01:59
beküldve: 2009-11-28 16:48:14
(#2139) Love*Com=Legeslegeslegjobb karácsony !!!!! Kösziiiii !!!!! 10 millió puszi és életetek végéig üldöző hála !!!!!!
beküldve: 2009-11-28 16:27:04
(#2138) Hali!
Szerintem jók lennének olyan mangák, amik anime változatát nem láthatjuk hazánkban. Én pl úgy vagyok ezzel, hogy amit láttam animében, azt unalmas lehet mangában (ezért nem veszem NANÁt, csakha utolérte az animét) de fordítva másképp van. Szerintem egy Vampire Knight nagyon jó ötlet lenne, hiszen nagyon sikeres, és fantasztikus manga!!! Tuti megvenném ^^
Szerintem jók lennének olyan mangák, amik anime változatát nem láthatjuk hazánkban. Én pl úgy vagyok ezzel, hogy amit láttam animében, azt unalmas lehet mangában (ezért nem veszem NANÁt, csakha utolérte az animét) de fordítva másképp van. Szerintem egy Vampire Knight nagyon jó ötlet lenne, hiszen nagyon sikeres, és fantasztikus manga!!! Tuti megvenném ^^
"Holnap éjjel is édes álmot hozok"
Szerk: Tatsuki-chan 2009-11-28 16:29:03
beküldve: 2009-11-28 16:22:06
(#2137) Félévente egyszer hozzászólok... itt vagyok megint
Rettenetesen örülök, hogy jön a Love*Com ^^
És aminek még örülnék:
Natsume Yuu Jinchou
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Ranma 1/2
Chobits (vagy bármi más, ami CLAMP)
Fushigi Yuugi
Rettenetesen örülök, hogy jön a Love*Com ^^