Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Vagy ez már nagyon durván távol áll a hazai lehetőségek szabta határtól?
Ez a külföldi lehetőségektől is távol van.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A szokásos lemez: Gunsmith Cats, Black Lagoon *bociszemekkel néz*, továbbá az Uzumaki is jöhetne.
Úgyvan.
És ahhoz mit szólnátok, hogy mondjuk a Dawn eddigi fejezeteit megveszitek és leközlitek a mondoban? Vagy ez már nagyon durván távol áll a hazai lehetőségek szabta határtól?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-12-11 22:06:03
(#2199) Akkor már én is megemlítem a szokásosakat
Blame!
Ikkitousen
Battle club
Tenjou Tenge
Ghost in the Shell
Elfen Lied
Kingdom Hearts
Goth
Battle Angel Alita
(meg a Delta vision hozzáláthatna már a Trigun Maximumhoz igazán! )
Blame!
Ikkitousen
Battle club
Tenjou Tenge
Ghost in the Shell
Elfen Lied
Kingdom Hearts
Goth
Battle Angel Alita
(meg a Delta vision hozzáláthatna már a Trigun Maximumhoz igazán! )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-12-11 21:48:20
(#2198) A szokásos lemez: Gunsmith Cats, Black Lagoon *bociszemekkel néz*, továbbá az Uzumaki is jöhetne.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Hot Gimmick 12 kötetes, csak a Viz kiadta aizouban formában, azaz 3 normál kötet alkot egy jó nagyot.
Szerintem elöbb mindenképp ki kell adni a 12 kötetet aztán max ha jól vette a piac akkor lehet pedálozni a japán kiadónál, hogy adják el a nagyobb formátum jogait is.
Amúgy a Hot Gimmick ilyen tipikus shoujo sztori, nem? Rossz fiú aki szépen lassan beleszeret a lánykába, de utánna is szemét dög marad, de a lányt ez nem érdekli, sőt még élvezi is a földbe tiprást... de javítsatok ki ha nem!
Szerintem elöbb mindenképp ki kell adni a 12 kötetet aztán max ha jól vette a piac akkor lehet pedálozni a japán kiadónál, hogy adják el a nagyobb formátum jogait is.
Amúgy a Hot Gimmick ilyen tipikus shoujo sztori, nem? Rossz fiú aki szépen lassan beleszeret a lánykába, de utánna is szemét dög marad, de a lányt ez nem érdekli, sőt még élvezi is a földbe tiprást... de javítsatok ki ha nem!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2009-12-08 14:59:53
(#2196) Most néztem, hogy a Hot Gimmick csak 4 kötetes, az is jó lenne, szerintem jó kis szerelmes manga
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-12-06 22:07:45
(#2195) Aminek nagyon örülnék, az a Hayate no Gotoku és az FMA. Remélem valamelyiket - vagy mind a kettőt - kiadják valamikor
beküldve: 2009-12-06 18:29:53
(#2194) háát sztem akk azt is simán kilehetne adni hisz hozzá tartozik a sorozathoz
mi van a death note 13. kötetében???
A kimaradt 18+-os jelenetek
Viccet félretéve: a szereplőkről információk, a készítőkkel interjúk, meg a manga elődje.
beküldve: 2009-12-06 14:14:31
(#2192) nem tudom hányan modnták... de mondom én is VAMPIRE KNIGHT! akkor még ki éhetne a *erősen gondolkozik, emrt csak magyarul olvas mangákat XD* nem tudok, mert mindig amit keresek valahogy megtalálom magyarul XDDD de a Vampire Knight-ot sztem nagyon sok midneki fogyasztani
Das Leben ist enie Katastrophe... wenn... es leicht ist... machst du es falsch...
beküldve: 2009-12-05 10:56:15
(#2191)
Szerk: ssj2gohan1 2009-12-05 10:56:30
beküldve: 2009-12-03 22:15:45
(#2189) Ha úgy lennék milliomos, hogy vagy dollármilliomos ( ), vagy pedig már lenne egy házam 1 lakásom 2 nyaralóm/weekend házam, egy tengernyi hangszer/hangcucc arzenálom és 3 generációra elég pénzem, akkor én minden kicsit is tetsző mangát megvennék....
Mellesleg tényleg van valami romantika abban, amit írtál.. ;)
Mellesleg tényleg van valami romantika abban, amit írtál.. ;)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam azt gondolnám, hogy nem vagyok vicces."
Szerk: Moderátor 2009-12-10 19:25:02
Hehe...micsoda lelkesedés! Szép is lenne minden kicsit is tetsző mangát a kezünkben tartani De ehhez minimum milliomosoknak kéne lennünk, akkor meg már a millióimat tuti nem erre költeném. (Na meg nem is túl okos ötlet a brutálisabbakat/yaoikat otthon tárolni a polcon. XD) Én megvagyok az internetes olvasással is; kivéve amikor keresek valamit, vagy ha sokat olvasok. Van valami felüdítő abban, hogy tudod, hogy rajtad kívül még x ezer ember ugyanazt olvassa, ugyanott, ráadásul a teóriáidat is megoszthatod velük.
Újraolvasásról: Majdnem minden kötetemet már kb. 3x elolvastam, de a Vampire Knightot naponta átlapozom, mert megérdemli. Más nem tudom hogy van vele, tekintve hogy bizonyos egyedek csak úgy adják-veszik a köteteket, mintha nem is érdekelné őket az egész. (És persze itt most nem azokról van szó, akik pénzhiány miatt kényszerülnek erre.)
Újraolvasásról: Majdnem minden kötetemet már kb. 3x elolvastam, de a Vampire Knightot naponta átlapozom, mert megérdemli. Más nem tudom hogy van vele, tekintve hogy bizonyos egyedek csak úgy adják-veszik a köteteket, mintha nem is érdekelné őket az egész. (És persze itt most nem azokról van szó, akik pénzhiány miatt kényszerülnek erre.)
beküldve: 2009-12-03 21:42:20
(#2187) Ezért emeltem ki, hogy igényes magyar kiadás. :)
Meg nem is csak ez.
A mangát elsősorban papírra rajzolták, nem gépre. Úgy az igazi élmény - de lehet, hogy csak én vagyok ennyire elfuserált, hogy ez számít. :)
KépREGÉNY. REGÉNY. Írott dolog. Kötetbe gyömöszölt izé. "A klasszikus japán ukiyo-e festészet és a nyugati művészeti hatások találkozásából fokozatosan jött létre, míg mostani jellege kialakult". Mindenkinek kell egy hobbi, hát, ez egy drága hobbi, de megéri így élvezni, főleg, hogy szerintem itt az emberek többsége nem egyszer olvas el egy mangát. :)
Meg nem is csak ez.
A mangát elsősorban papírra rajzolták, nem gépre. Úgy az igazi élmény - de lehet, hogy csak én vagyok ennyire elfuserált, hogy ez számít. :)
KépREGÉNY. REGÉNY. Írott dolog. Kötetbe gyömöszölt izé. "A klasszikus japán ukiyo-e festészet és a nyugati művészeti hatások találkozásából fokozatosan jött létre, míg mostani jellege kialakult". Mindenkinek kell egy hobbi, hát, ez egy drága hobbi, de megéri így élvezni, főleg, hogy szerintem itt az emberek többsége nem egyszer olvas el egy mangát. :)
"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam azt gondolnám, hogy nem vagyok vicces."
Jaja, ráadásul ha az ember keres egy részt, 1000x könnyebb megtalálni a könyvben, ahol csak végigpörgeted az oldalakat. A netes sufnifordítással annyira nem értek egyet; sajnálatos módon több olyan esetet is láttam, ahol a "professzionális" fordítás rosszabb volt, mint a fanok által készített. Mangafanra ez pont nem igaz, mert nagyon igényesek, de néhány más kiadó bizony nagyon be tud nézni dolgokat a fordításban (nem csak magyar).