Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Mellesleg szerintem hiába olvassa el valaki neten a mangákat sufnifordítással, szerintem a legtöbb ember szívesen megvenné őket, ha lenne szép magyar kiadás. Én is, hiába olvastam már el például a Death Noteot neten angolul, németül és magyarul is, megvettem szépen a MangaFan kiadást is, mert ez itt van a kezemben, érzem látom, szaglik róla hgy valódi, és szerintem sokkal nagyobb élmény kézből mangázni mint képernyőről.
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Jól hangzik, habár a DN 13-ast már megszereztem. Artbookot valószínűleg nem éri meg lefordítani, mert angolul sincs sok meg, fanbookokkal is hasonló a helyzet; én inkább regényeket látnék szívesem.
Citrow: Vampire Knighttal én is hasonlóan állok, habár biztos sokan vennének a magyar kiadást is. Meg olyan jó lenne látni, hogy a kedvencem ott van a könyvesboltok polcain.
És nemsokára megérkezik a 7-8. kötetem! Yeah!
De van sok cím aminek örülnék, és most nem jut eszembe, vagy olyan amire még animébe nem vetem rá magam, de a sztori tetszene.
És soul eater berakná a tetőt
*nagyban bólogat* Igen, ez így van. Nekem már a LC 17 kötete is szúrja kicsit a szemem (jobban örültem volna egy 10 kötetes Honey and Clovernek ), elvégre a szokásos tempóban ez úgy kb. 5 évet jelent megjelenésben. Ok, hogy nem egy rossz manga, de ennyi ideig garantáltan nem fog tetszeni. De ellenpéldának ott van a Higurashi, amiről eldöntöttem, hogy mind a 27+? kötetét meg fogom venni, mert annyira favorit. Szóval érthető a másik vélemény is, csak tényleg nem túl bölcs dolog szvsz sok ilyen végeláthatatlan mangát párhuzamosan kiadni.
Én is kíváncsi vagyok am., hogy milyen újdonságokkal jön még a Mangafan. (Mekkora lenne már, ha megjelentetnék a GitS mangákat! Tuti sokan vennének őket; komolyak is, ráadásul csak 3 kötet. ).
Én (mint azt pár commentel lejjebb is írtam) örülnék valami bunyós ecchi-nek (pölö: Tenjou Tenge).
Persze lehet, hogy amikor nagyjából egy időben kifut az Árnybíró, a Hellsing meg Chrno, akkor a Mangafan bevállal még egy futó sorozatot (a Nana meg a Naruto mellé), de én a magam részéről jobban örülnék a rövidebb és/vagy komolyabb műveknek.
Kuroshitsuji, mint kemény alkotás? Umineko cenzúrázatlanul, na az igen (még cenzúrázva is ), de a cuki kis Kuroshitsuji, ami már majdnem shonen ai?
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal: se romantikus, se harcolós sablonmanga/anime nem hiányzik most; inkább vmi dráma kéne felnőtteknek. (Higurashit, xxxHolicot, Vampire Knightot támogatom! , Pandora Hearts-et meg most megyek megnézni, ha már ennyien ajánlottátok )
Gaboo: most olvasom a hozzá szólásod, és az ourant most hogy említed én is esélyesnek érzem, de passz miértXD És igen pandora hearts a népnek
Mondjuk sztem a Bleach most egy ideig tuti nem jön ki. Befejezetlen is, meg... a Bleach egy olyan manga, ami nem marad lefordítatlanul, így biztos eljut azokhoz, akik el szeretnék olvasni, és mégsem beszélik jól az idegen nyelveket. Ezzel arra célzok, hogy aki akarta, az már elolvasta az eddigi fejezeteket. Tehát... biztos hogy ők is megvennék?
Meg itt van a Naruto - hosszúságban nem maradnak el egymás mellett. Mindkettő shounen. És egyik sincs még befejezve.
Ha lesz is Bleach - phu... hát nem is tudom, milyen feltételeknek kellene ehhez érvényesülni XD
Az meg, hogy sok a csajmanga. CC, NANA + Lovely Complex. Kihagytam valamit? Ez még szerintem nem számít soknak. Nyugi, a következő manga tuti shounen lesz
A Pandora Heartsnak én is örülnék ^^ Na meg a Skip beat!-nek
Meg látom, sokan örülnének az Ourannak - szerintem ez a közeljövőben esélyes (bár nem akarok hülyeséget mondani). (És azt sem tudom, miért érzem úgy, hogy meg fog jelenni xD)