• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... <<>>
beküldve: 2009-12-03 21:30:17
(#2185)
Nem Semmi
Nem Semmi
[ Új arc ]
Mondjátok, hogy most valami kemény kéne, de senkitől nem hallottam még a Gantzot... Pedig én marhára örülnék neki... XD Az Elfen Lied mangának is... Vagy Wolf's Rainnek... Esetleg az Afro Samurainak... Hmm, van pár dolog, aminek örülnék:)

Mellesleg szerintem hiába olvassa el valaki neten a mangákat sufnifordítással, szerintem a legtöbb ember szívesen megvenné őket, ha lenne szép magyar kiadás. Én is, hiába olvastam már el például a Death Noteot neten angolul, németül és magyarul is, megvettem szépen a MangaFan kiadást is, mert ez itt van a kezemben, érzem látom, szaglik róla hgy valódi, és szerintem sokkal nagyobb élmény kézből mangázni mint képernyőről.

*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*

"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam azt gondolnám, hogy nem vagyok vicces."
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2009-12-10 19:26:22
beküldve: 2009-12-03 21:22:01
(#2183) Válasz ssj2gohan1 (#2181) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
vagy mit szólnátok, ha az eddig megjelent mangákhoz kiadnának magyarul ilyen artbookot, vagy fanbbookot, vagy databookot,

Jól hangzik, habár a DN 13-ast már megszereztem. Artbookot valószínűleg nem éri meg lefordítani, mert angolul sincs sok meg, fanbookokkal is hasonló a helyzet; én inkább regényeket látnék szívesem.
Citrow: Vampire Knighttal én is hasonlóan állok, habár biztos sokan vennének a magyar kiadást is. Meg olyan jó lenne látni, hogy a kedvencem ott van a könyvesboltok polcain.

És nemsokára megérkezik a 7-8. kötetem! Yeah!

beküldve: 2009-12-03 21:08:06
(#2182)
tre846
tre846
[ Rászokóban ]
Ha jön a love.com meg volt ugye a nana, akkor rááltak a shojo beat-es szériákra. Ezen az alapon jöhetne a (vampire knightot nem mondom, mert megvan már a 6. kötetig) skip!beat, fullmoon. Másik oldalról rosario + vampire, vagy zombie loan.
De van sok cím aminek örülnék, és most nem jut eszembe, vagy olyan amire még animébe nem vetem rá magam, de a sztori tetszene.
És soul eater berakná a tetőt

beküldve: 2009-12-03 20:58:12
(#2181)
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
vagy mit szólnátok, ha az eddig megjelent mangákhoz kiadnának magyarul ilyen artbookot, vagy fanbbookot, vagy databookot, tudjátok ezeket a kiegészítő köteteket. Az eheti jumphoz jön ki majd egy naruto fanbook amit most lapoztam át naon naon jó (toriyama sensei is rajzolt belé meghát alapból fanoljuk a narutot )

beküldve: 2009-12-03 20:49:11
(#2180) Válasz alister (#2174) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Egy csomó embernek az is szempont, hogy reálisan nézve még olvashatja-e a történet végét, mielőtt nyugdíjba megy, vagy sem.

*nagyban bólogat* Igen, ez így van. Nekem már a LC 17 kötete is szúrja kicsit a szemem (jobban örültem volna egy 10 kötetes Honey and Clovernek ), elvégre a szokásos tempóban ez úgy kb. 5 évet jelent megjelenésben. Ok, hogy nem egy rossz manga, de ennyi ideig garantáltan nem fog tetszeni. De ellenpéldának ott van a Higurashi, amiről eldöntöttem, hogy mind a 27+? kötetét meg fogom venni, mert annyira favorit. Szóval érthető a másik vélemény is, csak tényleg nem túl bölcs dolog szvsz sok ilyen végeláthatatlan mangát párhuzamosan kiadni.
Én is kíváncsi vagyok am., hogy milyen újdonságokkal jön még a Mangafan. (Mekkora lenne már, ha megjelentetnék a GitS mangákat! Tuti sokan vennének őket; komolyak is, ráadásul csak 3 kötet. ).

beküldve: 2009-12-03 18:30:47
(#2179)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Én arra lennék kíváncsi hogy ugye (talán) jövőre be is fejeződik az Árnybíró, meg a Hellsing. Vajon mik fogják átvenni ezeknek a helyét?
Én (mint azt pár commentel lejjebb is írtam) örülnék valami bunyós ecchi-nek (pölö: Tenjou Tenge).

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-12-03 13:32:55
(#2178)
Ayumibaba
Ayumibaba
[ Rászokóban ]
Szerintem rövidebb köteteket kellene kiadni, és én is azon a véleményen vagyok, hogy komolyabbakat.Nem tudom, hogy pl. a Naruto mikor fog befejeződni,ha ilyen ütemben megy a kiadása.Jó,tudom hogy nem egyszerű ez az egész kiadásos dolog,de akkor is rövidebb mangákba kellene belefogni, pl még a Chrno a 8 kötetével még elmegy.

beküldve: 2009-12-03 13:02:32
(#2177)
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
esetleg egy ujjabb oneshotot is kilehetne adni ( persze csakis toriyama senseitől ), hamár nem tetszenek a hosszú sorozatok. Pl.: lehetne Sandland, vagy Kajika

beküldve: 2009-12-03 12:45:02
(#2176)
Kitycat
Kitycat
[ Gyalog ]
Egyik nagy álmom válna valóra ha jönne az Ouran is egyszer. A Love*Comot még mindig alig merem elhinni Szívem perverzebbik része Junjou Rominaticának tudna nagyon nagyon örülni

beküldve: 2009-12-03 11:13:47
(#2175)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Hát rövidebb műveknek én is jobban örülnék, mondjuk én kifejezetten nem vagyok shounen rajongó, de ha véletlen lenne dgm manga magyarul lehet megvenném, csak mert már ismerőseim annyit ajánlgatják a mangát... De ha lenne fma lehet azt is bevállalnám, mert ezeknek legalább nem 50 kötetesek, hanem elvileg lesz egyszer végük, nem úgy mint a bleachnek vagy a one piecenek... Ichigo még akkor is 16 évesen fog ugrálni a kimonojában mikor én már vén nyanya leszek, ahogy detective conanba is conan gyerek marad örökre De szóval ha már rövidebb művekről beszélünk, egy jyu oh sei mangának örülnék, nem is hosszú, és neten sincs fent, de azért jó lenne tudni, hogy a manga is úgy ért e véget mint az anime

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-12-03 09:56:51
(#2174) Válasz ssj2gohan1 (#2173) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Mind a Fehérítő, mind az Egy Alkatrész egy nyúlós, sokszáz (negyven, illetve ötven feletti kötetszám) részes, még futó rágógumi. A Love.Com meg tizenhét kötet, ami sokkal beláthatóbb távolság. Egy csomó embernek az is szempont, hogy reálisan nézve még olvashatja-e a történet végét, mielőtt nyugdíjba megy, vagy sem. Nálam már a Kensin is határon egyensúlyozik a maga huszonnyolc kötetével, de hát az ilyen szamurájos dolgokkal mindig le lehet venni a lábamról...
Persze lehet, hogy amikor nagyjából egy időben kifut az Árnybíró, a Hellsing meg Chrno, akkor a Mangafan bevállal még egy futó sorozatot (a Nana meg a Naruto mellé), de én a magam részéről jobban örülnék a rövidebb és/vagy komolyabb műveknek.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-03 06:54:43
(#2173)
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
azért mondom, h jump mangát a népnek, mert én a fightos shonent szeretem. A death noteot is összefogom gyüjteni, csak azt annyira nem fanolom, mint pl narutot, v bleachet. Na akk maradt a kenshin és a naruto. A kenshin nem jön be ugyhogy maradt a naruto. Na akk még kellene fightos shonen nem? Lehet hogy kicsit önzőség amit leirtam, de bleachet, vagy one piece-t sztem többen vennék mint azt az új love vomplexet (ezzel nem akarok önzősködni, ez a saját véleményem, és bocs, ha vkit ezzel megbántottam).

beküldve: 2009-12-01 21:27:49
(#2172) Válasz Ayame-sama (#2169) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
jöhetne egy kicsit keményebb is...a code geass,kuroshitsuji...

Kuroshitsuji, mint kemény alkotás? Umineko cenzúrázatlanul, na az igen (még cenzúrázva is ), de a cuki kis Kuroshitsuji, ami már majdnem shonen ai?
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal: se romantikus, se harcolós sablonmanga/anime nem hiányzik most; inkább vmi dráma kéne felnőtteknek. (Higurashit, xxxHolicot, Vampire Knightot támogatom! , Pandora Hearts-et meg most megyek megnézni, ha már ennyien ajánlottátok )

beküldve: 2009-12-01 16:10:42
(#2171)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Csak úgy mellékesen, ha megnéznétek a romantikus animék és a nem romantikus animék arányát rájönnétek, hogy elég kevés van... Most is nem tudom már mit akartok, lett 2 új shounen és 1 romantikus... Meg akkor jött 1 shounen movie, meg jönnek az új évadok is,... Most nem a romantika pártja vagyok, szeretem, ahogy a shounent is elnézegetem, de szerintem jöhetne vmi felfrissülés, ami egyik kategória sem, pl code geass, vagy xxxholic... De hogy a mangákra is reagáljak: mangafan nanán és chrnon nem adott ki semmi olyan jellegűt ami lányoknak szólt volna kifejezetetten vagyis chrno se szól csajoknak kifejezetten, de most ott a naruto, kenshin, árnybíró, dn, hellsing mint manga, akkor nem értem miért lenne olyan sok a romantikus cucc... Mondjuk annyira nincs is, csak animaxon van egy kettő, de az is mert romantikus péntek, viszont a hét 90%-án shounen megyXD Most én is panaszkodhatnék, hogy ne legyen már állandóan bleach meg naruto a tvbe mert már uncsi...

Gaboo: most olvasom a hozzá szólásod, és az ourant most hogy említed én is esélyesnek érzem, de passz miértXD És igen pandora hearts a népnek

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-12-01 16:12:57
beküldve: 2009-12-01 16:06:30
(#2170)
_gabi
_gabi
[ Megszállott ]

Mondjuk sztem a Bleach most egy ideig tuti nem jön ki. Befejezetlen is, meg... a Bleach egy olyan manga, ami nem marad lefordítatlanul, így biztos eljut azokhoz, akik el szeretnék olvasni, és mégsem beszélik jól az idegen nyelveket. Ezzel arra célzok, hogy aki akarta, az már elolvasta az eddigi fejezeteket. Tehát... biztos hogy ők is megvennék?
Meg itt van a Naruto - hosszúságban nem maradnak el egymás mellett. Mindkettő shounen. És egyik sincs még befejezve.
Ha lesz is Bleach - phu... hát nem is tudom, milyen feltételeknek kellene ehhez érvényesülni XD

Az meg, hogy sok a csajmanga. CC, NANA + Lovely Complex. Kihagytam valamit? Ez még szerintem nem számít soknak. Nyugi, a következő manga tuti shounen lesz

A Pandora Heartsnak én is örülnék ^^ Na meg a Skip beat!-nek
Meg látom, sokan örülnének az Ourannak - szerintem ez a közeljövőben esélyes (bár nem akarok hülyeséget mondani). (És azt sem tudom, miért érzem úgy, hogy meg fog jelenni xD)

Szerk: _gabi 2009-12-01 16:07:10
Oldalak: ... 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... <<>>