Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-12-19 10:15:30
(#2216) Én még mindig legszívesebben az Akuma na Erost olvasnám magyarul. Vagy még a Vampire Hostot (Yuki Kaori), ami csak egy kötet. De Yuki Kaoritól szinte minden jöhet.
Szerk: Szederinda 2009-12-19 10:16:30
beküldve: 2009-12-18 22:36:07
(#2215) Én egy Saint Seiyát szeretnék! Köszönöm! (számla benyújtva )
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-12-18 21:27:26
(#2214) Szívesen olvasnám Aoki Kotomi munkáit, de a Hot Gimmick-nek is örülnék. :)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-12-18 11:16:58
(#2213) Okés, én mondjuk a beteg alatt olyasmit értettem, mint a Yotsuba to! vagy azz afféléket, amik az Ikki-ben jelennek meg. Mert olyan tényleg nincs.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-12-15 21:24:21
(#2212) Ezeket olvasnám szívesen magyar fordításban:
- Vampire Knight
- Bloody Kiss
- La Corda d'Oro
- Paradise Kiss
- Rozen Maiden
- Vampire Knight
- Bloody Kiss
- La Corda d'Oro
- Paradise Kiss
- Rozen Maiden
beküldve: 2009-12-15 20:59:28
(#2211) Az a bibi a visszaszámlálóval, hogy abba bizti beletették volna a Love*Com-ot, mert hát úgy a tuti ha többet lehet tippelni, nem?
Szal sztem nem nagyon lesz már idén visszaszámláló... inkább jövöre a Sakura elött. De természetesen semmi bajom nem lenne azzal ha még idebiggyesztenének nekünk egy csöppke kis visszaszámlálócskát
Szal sztem nem nagyon lesz már idén visszaszámláló... inkább jövöre a Sakura elött. De természetesen semmi bajom nem lenne azzal ha még idebiggyesztenének nekünk egy csöppke kis visszaszámlálócskát
(meg különbenis a tippjeim sose szoktak bejönni... xD)
lumana.wordpress.com
beküldve: 2009-12-15 20:34:37
(#2210) Szerintem karácsonyra ki kéne tenni a visszaszámlálót és meglepni minket. Teljsen a Mangafan dolgozóira bízom az új mangák kiválasztását és hagyom magam meglepni. Remélem tényleg lesz visszaszámláló már régen növekedet meg az adrenalin szintem
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-12-15 20:35:05
beküldve: 2009-12-15 19:00:37
(#2209) Igen, a Vampre Knight-nak én is örülnék :P ...elég sokan beszélnek róla, én meg persze nem is ismerem csak hallásból
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szerk: Lawliet_Sensei 2009-12-15 19:01:05
beküldve: 2009-12-14 20:19:28
(#2208) Szerintem Code Geass és Vampire Knight az nagyon jöhetne magyarul,biztosan végig venném a köteteket. Lenne rá kereslet.
Azé MER FÁN:D
Hát szerintem jó lenne ha magyararul kiadnák: Vampire Knigth, Loveless, Code Geass, Bitter Virgin(komoly és romantikus történet), Yuki Kaori müvek is jók, most nem jutt eszembe semmi de ezeket szivesen megvenném meg a Kuroshitsujit. Meg a Ghost Hunt is jó ha valaki horrort szeretne
Yuki Kaori-tól már futt a Delta Vision-nál az egyik műve (talán leghíresebb):
Angel Sanctuary vagy magyarra fordítva Angyalok Menedéke.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Újabb ötlet, címet nem is mondok, csak alternatív legyen! Elborult, beteg vagy elgondolkodtató, tudtommal, ilyenek még nincsenek.
Hát most hirtelen kettőt tudnék mondani:
- Hellsing (vámpírok, vérengzés, fegyver dirr-durr, erőszak)
- Alive! aka Élni! (klausztrofóbia, beteg, elborult)
Meg Delta Vision-tól:
- Berserk (középkori dark-fantasy, extrém erőszakos ábrázolás)
De én is tartom ehhez, hasonló cuccokat kérünk most már! A fangirlz-ök megkapták amit akartak. Jöhetne megint valami elborult cucc.
Pl. Erősen tudom ajánlani a BLAME! nevezetű gyöngyszemet.
http://myanimelist.net/manga/1 49/BLAME!
Csak 10.kötetes és valami eszméletlen elvont, cyberpunk, cuccos amit mindenkinek tudok ajánlani. (tervezem a megvételét, így adjatok okot hogy tőletek vegyek mangafan, mint a tokyopop-tól angolul )
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2009-12-12 19:51:51
(#2205) Hát szerintem jó lenne ha magyararul kiadnák: Vampire Knigth, Loveless, Code Geass, Bitter Virgin(komoly és romantikus történet), Yuki Kaori müvek is jók, most nem jutt eszembe semmi de ezeket szivesen megvenném meg a Kuroshitsujit. Meg a Ghost Hunt is jó ha valaki horrort szeretne
Szerk: Horváth Georgina 2009-12-12 20:10:49
beküldve: 2009-12-12 11:52:31
(#2204) Újabb ötlet, címet nem is mondok, csak alternatív legyen! Elborult, beteg vagy elgondolkodtató, tudtommal, ilyenek még nincsenek.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-12-12 10:52:02
(#2203) az lene a király narutoból magyarul:
deidara vs sasuke
sasuke vs itachi
naruto vs orochimaru
sasuke vs naruto
vagy a legelső shippuden részt!!
az kira lenne:)
deidara vs sasuke
sasuke vs itachi
naruto vs orochimaru
sasuke vs naruto
vagy a legelső shippuden részt!!
az kira lenne:)
ádám:)
Ez csak egy kósza álom. Gondolom tankoubonkban még meg sem jelent manga fejezeteket nem is lehetséges eladni/venni mert nagyjából semmi értelme. Vagy valami ilyesmi. De attól még szép lenne.
És továbbra is beszélgessetek shonengahosháékkal Driftersről mer' az jó és már néni is van.
És továbbra is beszélgessetek shonengahosháékkal Driftersről mer' az jó és már néni is van.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!