Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-12-01 15:32:13
(#2169) Hát igen...mostanában rengeteg csajos magyar anime jött ki úgy, hogy egyet értek az előttem szólóval...jöhetne egy kicsit keményebb is...a code geass,kuroshitsuji, Pandora Hearts...ezek nem olyan kemények az igaz, de nagyon jók...bár magyar felirattal még jobb lenne, mert nagyon sokszor nem találják el a megfelelő hangot xD De hát ez van
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-12-01 15:04:39
(#2168) ha már nyálas történetet akarunk most jön ugye a Lovely Complex... meg itt van még a NANA is. meg mondjuk soroljuk ide a Chrno Crusade -t is a vége miadt.
szóval most vmi kemény kell. GINTAMA! vagy jöhet a One Piece, vagy Bleach vagy aminek írtóra örülnék az a Zombie Powder milyen jó lenne... csak az a gond h bejezetlen történetről van szó :S de azért jólenne. *-* meg mondjuk még egy FMA manga. *-*
szóval most vmi kemény kell. GINTAMA! vagy jöhet a One Piece, vagy Bleach vagy aminek írtóra örülnék az a Zombie Powder milyen jó lenne... csak az a gond h bejezetlen történetről van szó :S de azért jólenne. *-* meg mondjuk még egy FMA manga. *-*
gintama -t a népnek. =3
Én annak is örülnék ha azt a pár (13db) leszinkronizált részt is kiadnák dvd-n amit az rtl még megcsinált.
Bár én sem akkartam megvenni a hossza miat de amikor az árát leviték 500ft alá megvetem kétrészben 14+4dvdt.
Végig le lett szinkronizálva, csak az rtl nem adta le végig, de már a szinkron az animéhez 1000 éve kész van... Amiért meg, hogy nem adták ki, az azért van, mert a kiadó ami kiadta dvdn csődbe ment vagy mi lett vele... Más kiadó, meg gondolom nem adhatja ki, mivel náluk vannak a jogok, de annyira nem értem ezt az egészet, szóval lehet most hülyeséget mondtam Bár én sem akkartam megvenni a hossza miat de amikor az árát leviték 500ft alá megvetem kétrészben 14+4dvdt.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Előző:
Igen, pontosan ahogy írtad, kösz a helyesbitést.
Olyan 50 oldalas volt, eredeti japán olvasási irányos és méretileg a "szokásos manga méret", csak természetes vékonyabb.
Körülbelül 400-500ft egy szám ára.
De megjelentete a semic a Video Girl AI-t is a Dragon Ball melett és talán ök adták ki a SAILOR MOON-t is.
Barbara-chan-nak:
Ez régebbről maradt fent, mivel anno nem sikerült kiadniuk és ma már nem kezdenének bele, mivel ma már nincs akkora inuyasha láz itthon mint régen volt, ugyebár rtl klub szenvedése az animével, stb miatt...
Erre én is emlészek, akkortályt leveték az egész sorozatot az oldalról mert megveték a magyarországi kiadási jogait.
De az már vagy 2 éve volt.
Én annak is örülnék ha azt a pár (13db) leszinkronizált részt is kiadnák dvd-n amit az rtl még megcsinált.
Bár én sem akkartam megvenni a hossza miat de amikor az árát leviték 500ft alá megvetem kétrészben 14+4dvdt.
Igen, pontosan ahogy írtad, kösz a helyesbitést.
Olyan 50 oldalas volt, eredeti japán olvasási irányos és méretileg a "szokásos manga méret", csak természetes vékonyabb.
Körülbelül 400-500ft egy szám ára.
De megjelentete a semic a Video Girl AI-t is a Dragon Ball melett és talán ök adták ki a SAILOR MOON-t is.
Barbara-chan-nak:
Ez régebbről maradt fent, mivel anno nem sikerült kiadniuk és ma már nem kezdenének bele, mivel ma már nincs akkora inuyasha láz itthon mint régen volt, ugyebár rtl klub szenvedése az animével, stb miatt...
Erre én is emlészek, akkortályt leveték az egész sorozatot az oldalról mert megveték a magyarországi kiadási jogait.
De az már vagy 2 éve volt.
*KElőző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
RICO
Szerk: Moderátor 2009-12-02 21:04:10
Lehet, hogy ez csak nekem újdonság de nézzétek meg a kiadókat.[Link]
Ez régebbről maradt fent, mivel anno nem sikerült kiadniuk és ma már nem kezdenének bele, mivel ma már nincs akkora inuyasha láz itthon mint régen volt, ugyebár rtl klub szenvedése az animével, stb miatt... Lehet anno megvettem volna én is, de ma már én se áldoznék pénzt rá, mivel vannak 1000x jobb mangák, és rövidebbek is nem 50 vhány kötetesekXD Ha már kérni lehet, valami romantikust a népnek pl egy ayashi no ceres, vagy fushigi yuugi, de akkor már utána jöhetne a fushigi yuugi genbu no kaiden is, vagy jöhetne egy vampire knight, meg akkor jöhetne pár arina tenamura manga is, meg pandora heartsX3(bár ez utóbbi nem romantikus, de jó izgalmas, drámai és néha vicces)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
A dragonball-t a semic anno 2000 környékén kiadta, 16 szám jelent meg 3 részel egy számban
mármint 3 fejezet volt egy füzetben.
csak nehogy vki összekeverje az angol VIZBig kiadással amiben 3 mangakötet van egybe.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-12-01 11:48:25
beküldve: 2009-12-01 10:38:51
(#2162) A dragonball-t a semic anno 2000 környékén kiadta, 16 szám jelent meg 3 részel egy számban, én is gyöjtöttem/gyüjtöm, söt a 4 megjelent videokazeta részeiböl az első 9 rész dvd-n is megjelent csak nagyon ritka volt.
A One Piece-nek én is örülnék ha megjelene de inkább dvdn ha lehet és 8 rész/dvd mert nagyon sok az is amit eddig láttam belöle.
Mangaként és dvdn viszont biztos megveném Great Teacher Onizuka-t(GTO az animét nem a élöszereplöst) mert nagyon birom az ilyen stilusu mangákat-animéket.
Bár ott a 18-as a kép sarkán ezért valoszinüleg nem jelenik meg soha, feliratosan aviban viszont találkoztam vele.
A One Piece-nek én is örülnék ha megjelene de inkább dvdn ha lehet és 8 rész/dvd mert nagyon sok az is amit eddig láttam belöle.
Mangaként és dvdn viszont biztos megveném Great Teacher Onizuka-t(GTO az animét nem a élöszereplöst) mert nagyon birom az ilyen stilusu mangákat-animéket.
Bár ott a 18-as a kép sarkán ezért valoszinüleg nem jelenik meg soha, feliratosan aviban viszont találkoztam vele.
RICO
beküldve: 2009-11-30 20:02:09
(#2161) ha gintama nem, hát dragonballt, vagy onepiece-t!!!! De, hogyha ilyen nagy jump animéket nem vállalna be a mangafan, akkor, egy "egyszerű" Bleachnek is naondenaonörülnék!!! Nem a világ legjobb mangája de top 100ban biztos benne van, ami pedig elég nagy szó!!!
de ha új jump sorozatot nem indít a mangafan, akk legalább gyorsabb kiadást, vagy legalább tartsa meg ezt a mostani havi gyorsaságot!
de ha új jump sorozatot nem indít a mangafan, akk legalább gyorsabb kiadást, vagy legalább tartsa meg ezt a mostani havi gyorsaságot!
Korábban volt alapvetően paródia, ahogy telt-múlt az idő, eltolódott a sima gag irányába, ahogy kialakultak a karakterek, akikre lehet építeni. (viszont a szóviccek maradtak, és ezeket senki nem értené, mivel fordításkor általában elvesznek, ugye)
Természetesen még mindig vannak benne célzások, utalások, (és még mindig vannak tiszta paródiára építő részek/chapterek) de már nem annyi, mint a legelején. Meg ugye több komolyabb storyarcon is túl vagyunk már...
Természetesen a fanboy beszél belőlem, ezer jobb döntés lenne a Gintamánál, de van olyan, aki nem szeretné a kedvenc szériáját szépen, magyar nyelven kiadva látni? Még ha nincs is rá esély, álmodozni jó.
Természetesen még mindig vannak benne célzások, utalások, (és még mindig vannak tiszta paródiára építő részek/chapterek) de már nem annyi, mint a legelején. Meg ugye több komolyabb storyarcon is túl vagyunk már...
Természetesen a fanboy beszél belőlem, ezer jobb döntés lenne a Gintamánál, de van olyan, aki nem szeretné a kedvenc szériáját szépen, magyar nyelven kiadva látni? Még ha nincs is rá esély, álmodozni jó.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-30 18:39:59
(#2159) Hát a Gintamát én nemigazán tartanám jó ötletnek. Mégpedig azért, mert ez ugyebár alapvetően egy anime/manga paródia, és sok olyna utalás van benne, amit az egyszeri hazai olvasó/néző nem érthet, szvsz nagyon lekorlátozódna a befogadóközönség amiatt, hogy csak bennfentesek érthetik.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-30 18:10:23
(#2158) mangafan kicsit konyítson már az előző kommentekre és irja meg a véleményét!!!
beküldve: 2009-11-29 20:07:36
(#2157) http://www.manga.hu/ index.php?id=787&content=for ditas
itt van a Gintama a 10. fejezetig, magyarul!
és tényleg, Gintama -t a népnek
egyszer megkérdeztem, hogy az Animét hátha az Animax elkezdené, de sajnos mondták h nincs betervezve. de azért remélem egyszer hátha....
gintama -t a népnek. =3
beküldve: 2009-11-29 19:57:59
(#2156) Nah, nagyon nagyon örülök a Lovely Complex-nek. Írtam is ide egy-kétszer hogy jó lenne kiadni, és tessék. Nagyon örülök :) Én bizti megveszem :)
De azért még mindig lenne egy-két jó cím, amit szívesen látnék magyarul.
- Claymore
- Pandora Hearts
- Ouran High School Host Club
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge
De azért még mindig lenne egy-két jó cím, amit szívesen látnék magyarul.
- Claymore
- Pandora Hearts
- Ouran High School Host Club
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge
beküldve: 2009-11-29 14:00:27
(#2154) beküldve: 2009-11-29 13:59:12
(#2152)