Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-11-20 02:24:43
(#2106) Tudom, nem épp ebbe a topikba passzol, de hirtelen nem találtam jó helyet rá, és türelmetlen vok...
Most nézegettem a manga.hu-t és olyat láttam, hogy a Lovely Complex-et kiadja a Mangafan... ez most komoly? [Link]
Most nézegettem a manga.hu-t és olyat láttam, hogy a Lovely Complex-et kiadja a Mangafan... ez most komoly? [Link]
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2009-11-20 03:55:18
beküldve: 2009-11-14 21:06:04
(#2105) beküldve: 2009-11-14 18:54:05
(#2104) beküldve: 2009-11-13 15:18:14
(#2103) A Liar Game-mel egyetértek:) Továbbá valami elmebeteg ecchi: My Balls? De a Fruits Basketnek is örülnék:) Vagy Hetáliának. És mint mindig: One Piece. ha valaha ez megvalósulna, akkor csak annyit: Luffy, nem Rufi, és Zoro a Zolo helyett
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-13 15:12:06
(#2102) Sztem a Liar Game-et kéne kiadni :) *Akiyama-fanatikus*
"Aki szeret, az magában hordozza a gyűlölés veszélyeit is." /Uchiha Sasuke/
beküldve: 2009-11-12 21:54:08
(#2101) Miért mi a baj vele? Esetleg ki lehetne adni az EVA sorozatot, vagy mittomén.
Vagy esetleg a Battle Angel Alita sem lenne talán rossz választás.
(Plusz ecchi verekedős mangákat a népnek! )
Vagy esetleg a Battle Angel Alita sem lenne talán rossz választás.
(Plusz ecchi verekedős mangákat a népnek! )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mechát? .___. Nemár.
Yaven: Ne vedd meg! Viszem neked szombaton az összes kötetet, amit addig találok. Egy ilyen remekmű, mint a Berserk nem maradhat ki az életedből.
Yaven: Ne vedd meg! Viszem neked szombaton az összes kötetet, amit addig találok. Egy ilyen remekmű, mint a Berserk nem maradhat ki az életedből.
Nem igaz, mostanában inkább akkor nem szoktam megszólalni, ha éppen Gintokit bántod... Akkor sírógörcsöt szoktam kapni, ez történt a rajzodnál is anno. Sírtam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-12 21:29:44
(#2099) Épp azon gondolkoztam, hogy lehet hogy nem lenne rossz választás, ha valaki elkezdeni kiadni valami Gundam/Mecha manga sorozatot is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az mondjuk igaz, hogy az elején még kissé zavaró a mindig újrakezdődő történet, de ennek is megvan a maga szépsége. Am. meg nyilván nagyrészt azok vennének, akik ismerik az animéjét, szóval onnantól kezdve midegy, hogy tudják-e, hogy vérengzés lesz benne.
Jaj, ezen a Berserkes monológodon annyira meghatódtam, hogy mindjárt elmegyek egy könyvesboltba megvenni az egészet. <--na ez nem fog megtörténni. Különben sem vmi tetszetős a rajzolása (szvsz), a Higurashiban meg pont az a jó, hogy cuki nagyszemű lányok szép környezetben játszanak baltás gyilkosasat. (Na mondjuk nem pont ez történik, de mind1.)
Jaj, ezen a Berserkes monológodon annyira meghatódtam, hogy mindjárt elmegyek egy könyvesboltba megvenni az egészet. <--na ez nem fog megtörténni. Különben sem vmi tetszetős a rajzolása (szvsz), a Higurashiban meg pont az a jó, hogy cuki nagyszemű lányok szép környezetben játszanak baltás gyilkosasat. (Na mondjuk nem pont ez történik, de mind1.)
Az érzelmek jók, főleg ha ezek kicsikarása nélkül meg sem szólalsz a talikon.
Szerintem azért mindenkinek leesne azért elég gyorsan, hogy ez nem kodomo manga, hiába néz ki annak...
A Berserknek is mélyreható, az élet minden pontjára kiterjedő mondanivalója van amúgy. Csak jól titkolja. Ráadásul a démonokkal való szex is kivesézésre kerül benne, és a harcjelenetek alatt az emberek (és egyes állatok) anatómiájának mélyére is elmerülhetünk. Felvilágosít, oktat, mindezt játékosan.
A Berserknek is mélyreható, az élet minden pontjára kiterjedő mondanivalója van amúgy. Csak jól titkolja. Ráadásul a démonokkal való szex is kivesézésre kerül benne, és a harcjelenetek alatt az emberek (és egyes állatok) anatómiájának mélyére is elmerülhetünk. Felvilágosít, oktat, mindezt játékosan.
És olyan fontos, hogy érzelmeket csikarj ki belőlem?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-11-11 21:41:59
Sztem meg igen. Berserket csak Fisi mutogatta nekem, de én már csak a borítója miatt sem olvastam nagyon bele. Evvel szemben Higurashiban a kedves kis lányok baltás gyilkolása elég váratlan. (Habár a borító itt is árulkodik a tartalomról.) Na meg azért van az egész mangának egy elég erős tartalma/tanulsága. Ezért lenne jó fiatalabbaknak és idősebbekenek is.
Csak azért csinálom, mert a Gin... fikázásán kívül nem tudok más témával érzelmet kicsikarni belőled.
Természetes... De a Berserk meg a Hellsing után akkora sokként biztos nem érne senkit. A Berserk első pár oldala olyan mély nyomot hagy szerintem minden olvasóban, amit több évnyi intenzív Higurashi se tudna pótolni. Szlty-szlty.
Gintoki anime...? Nemár Nem is nehéz a címe, na...
Azért a Berserk, meg a Higurashi között van egy kis különbség...
Ha poénos manga kell, ott van a Démonnapló. Am. meg én is el tudnék viselni egy Ouran High School Host Club-ot. (Az olyan, mint a Gintoki anime ( ), csak a shojo verziója)
Ha poénos manga kell, ott van a Démonnapló. Am. meg én is el tudnék viselni egy Ouran High School Host Club-ot. (Az olyan, mint a Gintoki anime ( ), csak a shojo verziója)
Mondjuk Hellsing meg Berserk mellett talán tényleg megfér... De akkor meg már túl sok a jóból. Inkább valami vidám gag manga kéne. A Gintama, például.
Milyen unalmas lehetek, te jó Isten... xD
Én úgy értettem, hogy mindkét nemnek. Am. meg a Hellsinget is boldog-boldogtalan olvassa, ahhoz képest a Higurashi egy kedves kis estimese.
Szerk: Yaven 2009-11-11 20:46:44