Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Külföldi manga, illetve angol Shonen JUMP egyaránt van AnimeConokon (bár, amikor legutóljára láttam, a Blícs még asszem SS arcnál tartott). Sőt, rengeteg külföldi anime/manga újságot lehet kapni Trillianéknál is, a Blahán, lehet, hogy náluk is van JUMP, be lehet próbálkozni. Magyar kiadást egyáltalán nem tartok valószínűnek, meg talán túl nagy érdeklődés se lenne rá. Vagy igen.
Bakumanról hasonlóan gondolkodok, jó kis manga, ha az ember megvan egy ideig EPIC plot twistek nélkül, de nem egy kimondottan "fiús" sónenmanga. Én örülnék neki és begyűjtenék minden egyes kötetet, mert a borítógrafikák is nagyon szépek am.
Bakumanról hasonlóan gondolkodok, jó kis manga, ha az ember megvan egy ideig EPIC plot twistek nélkül, de nem egy kimondottan "fiús" sónenmanga. Én örülnék neki és begyűjtenék minden egyes kötetet, mert a borítógrafikák is nagyon szépek am.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-28 16:04:01
(#2135) Ezek olyan mangák amikből már rengeteg kötet van.. Olyanok kellenének inkább amiből még nem jött ki sok, de hosszúnak ígérkezik. Az lenne a legjobb, ha az eredeti megjelenések után 1-2 hónappal jöhetne a magyar is.
Szerk: Anzal0te 2009-11-28 16:04:20
beküldve: 2009-11-28 15:29:54
(#2134) gintokinak igaza van!!! Gintamáról még csak olvastam, de nem láttam/olvastam egy részt se belőle, kiváncsi lennék rá. Bleach mindenképpen nagy húzás volna!! Most angolul kezdtem olvasni a Bakuman-t (csak nagy vonalakban értem mer 12éves fejjel nem vok nagy angolprof) és nagyon de nagyon de nagyon de nagyon állat!!!!! Két 14 éves srácról szól akik mangakák szeretnének lenni! Most éppen ott tartok, hogy az első 40 oldalas alkotásukat leközli a jump! Ennek a műnek nagyon örülnék!!! akit érdekel az klikk ide :[Link] De persze nálam az örök favorit a DRAGONBALL!!!
Fiúknak ott van a Naruto, Kenshin, Death Note, Hellsing, Árnybíró, Élni. Különben sem hiszem, hogy még egy, eddig befejezetlen, irtó hosszú mangasorozat kiadásának sok értelme lenne. Bár hasznot biztos hozna nekik.
Azért kíváncsi vagyok, hogy ha 2 év múlva véget ér a Death Note és a Chrno Crusade is; mi újjal fognak előhozakodni.
beküldve: 2009-11-28 15:03:30
(#2132) wáá és fiúkra nem gondol a MANGAFAN?
péell jöhetne a bleach meg a gintama.
gintama -t a népnek. =3
beküldve: 2009-11-28 12:03:02
(#2131) Hát, igen, újságosnál tuti nem kapni xD
De esetleg ha olyan városban laksz, ahol van anime bolt, akkor nézz be :)
Meg úgy tudom, Conon is vannak idegen mangák.
beküldve: 2009-11-28 11:05:12
(#2129) Tudom, hogy szeretitek az Axis Powers Hetaliát. Mi is szeretjük. *szuggerál, szuggerál*
És ha ez nem jön be... méltóságától megfosztva térdre vágódik, cseppfolyós szemek növeszt: lécci-lécci-lécci, Hungary-chan is ezt akarná~
És ha ez nem jön be... méltóságától megfosztva térdre vágódik, cseppfolyós szemek növeszt: lécci-lécci-lécci, Hungary-chan is ezt akarná~
I'm the one who survived Prussia's 10 minutes Niyo-Niyo challange.
beküldve: 2009-11-28 10:47:25
(#2128) beküldve: 2009-11-28 10:37:44
(#2127) itt bitos olvassák az illetéksesek. én egyszerűen borzasztóan örülök a lovecomnak ennyi hálát nektek jóarcok vagytok. köszöntem az idei karácsonyomat
beküldve: 2009-11-28 10:24:21
(#2126) azt tom, h lehet rendelni, de boltban nem lehet kapni, pedig úgy olcsóbb lenne shonen jumpot venni. csomó országba (pl.: franciákhoz asszem) szállítanak a japánok, hogy olvassák. naon faxa lenne ha suli után egy ujságoshoz odamegyeek, mondanám neki, h eheti jumpot kérek, aztán odaadja, és mindketten örülünk a fejünknek.
1.: Igen, most indítanak egy új sorozatot: a Lovely Complexet - bár ez nem shonen :)
2.: Van pár online könyvesbolt, ahol lehet angol/német/japán mangákat rendelni, csak hát várni kell rá 2-3-4 hetet
Szerk: _gabi 2009-11-28 10:09:34
beküldve: 2009-11-28 09:54:54
(#2124) Heló az imént irtam egy levelet a mangafannak, és nem tok várni a válaszra kiváncsi vagyok a véleményetekre :
"Jó napot!
Lenne pár kérdésem önökhöz :
1. Tervezik-e újabb manga sorozat indítását? Ha igen melyiket? Remélem hallgatnak a fórumban elhangzottak, és az e-mailt küldő rajongók véleményére. Én tudnék ajánlani pár sorozatot ami elég nagy bevételt jelentene : Bleach, Dragonball, Bakuman, Gintama és szinte az összes shonen jump manga, mert ugye a naruto is sj manga és sztem azt veszik a legtöbben.
2. Ha már shonenjump, akkor az a kérdésem lenne, hogy mért nem lehet itthon kapni, akár japán, akár az angol verziót (de inkább japán), hisz japánból sok más országba is szállítanak példányokat, és ez az oka annak, hogy a raw scan-ek fellelhetők az interneten. Nagyon nagy lenne az érdeeklődés iránta sztem, és -bár valószínű, hogy ilyen nem lesz- egy magyar verziójú shonen jumpnak is örülnék.
Nagyon köszönöm, hogy végig olvasták, és remélem hallgatnak a véleményemre, esetleg felmérik, hogy valóban nagy érdeklődés lenne-e mind a shonenjumpra, mint az általam ajánlott mangasorozatokra. Köszönöm előre a választ!
Viktor"
"Jó napot!
Lenne pár kérdésem önökhöz :
1. Tervezik-e újabb manga sorozat indítását? Ha igen melyiket? Remélem hallgatnak a fórumban elhangzottak, és az e-mailt küldő rajongók véleményére. Én tudnék ajánlani pár sorozatot ami elég nagy bevételt jelentene : Bleach, Dragonball, Bakuman, Gintama és szinte az összes shonen jump manga, mert ugye a naruto is sj manga és sztem azt veszik a legtöbben.
2. Ha már shonenjump, akkor az a kérdésem lenne, hogy mért nem lehet itthon kapni, akár japán, akár az angol verziót (de inkább japán), hisz japánból sok más országba is szállítanak példányokat, és ez az oka annak, hogy a raw scan-ek fellelhetők az interneten. Nagyon nagy lenne az érdeeklődés iránta sztem, és -bár valószínű, hogy ilyen nem lesz- egy magyar verziójú shonen jumpnak is örülnék.
Nagyon köszönöm, hogy végig olvasták, és remélem hallgatnak a véleményemre, esetleg felmérik, hogy valóban nagy érdeklődés lenne-e mind a shonenjumpra, mint az általam ajánlott mangasorozatokra. Köszönöm előre a választ!
Viktor"
beküldve: 2009-11-28 08:38:45
(#2122) De jó! Mihint tudom, meg is veszem! X3
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."