Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Yaven: Higurashi mindenkinek? Elég merész... Én speciel nem ajánlgatnám bátran akárkinek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-11-11 20:32:57
(#2090) D.Gray-man, Ouran Koukou Host Club, Sayounara Zetsubou Sensei!, Soul Eater, TTGL, Nabari no Ou, Pandora Hearts, Vampire Knight, Lucky Star, Higurashi, Rozen Maiden, Bleach, Katekyou Hitman Reborn!, Fullmetal Alchemist, Code Geass, Gintama, Hetalia Axis Powers, Loveless, Kuroshitsuji, és a 07-GHOST =) Részemről csak ennyi lenne XD
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-11-11 18:58:22
(#2089) Vampire Knight, Loveless, Rozen Maiden jó választás lenne a lányoknak, GitS, Higurashi meg mindenkinek. *álmodozik* Azért kíváncsi vagyok, hogy 2 év múlva, amikor (az eddigi tempó alapján) befejeződik az Árnybíró és a Death Note is, mik jönnek a helyükbe. Remélem nem csupa shonen.
beküldve: 2009-11-11 18:13:44
(#2088) Hát aminek örülnék, ha megjelenne az a...
- Claymore
- Pandora Hearts
- Perfect Girl Evolution
- Lovely Complex
- és még sok más XD
- Claymore
- Pandora Hearts
- Perfect Girl Evolution
- Lovely Complex
- és még sok más XD
beküldve: 2009-11-11 17:57:13
(#2087) Hát a NANA részeinek a fordítását kicsit fel kéne pörgetni
+ a fimet szinkronizálni... (láccik h nanabuzi XD)
+ a fimet szinkronizálni... (láccik h nanabuzi XD)
Értettem hogy hogy értetted, de a Zombi Powder, az befejezetlen, és az is marad. Már nem folytatja a fószer (bocs mindenkitől, de nem tudom a fazon nevét :P)
Ezért mondtam hogy értelmetlen kiadni.
Tite Kubo
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-11 15:52:16
(#2085) nem tudom hogy ismeritek-e de én a Skip Beat-nek nagyon örülnék (:
meg a Lucky Star-nak is xD
meg a Lucky Star-nak is xD
beküldve: 2009-11-11 15:36:52
(#2084) beküldve: 2009-11-11 15:03:39
(#2083) Értettem hogy hogy értetted, de a Zombi Powder, az befejezetlen, és az is marad. Már nem folytatja a fószer (bocs mindenkitől, de nem tudom a fazon nevét :P)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-11-09 21:04:23
(#2082) Úgy értettem jó lenne majd a köteteit magyarul kiadni a jövőben
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Gunsmith Cats és persze Black Lagoon, továbbá az Uzumaki is jöhet.
A Sandman már jön, szóval ott már csak jó fogyási adatokat szeretnék.
+1
Bár Uzumakit nem kell elsietni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Esetleg Fate/Stay Night vagy Zombie Powder???
Zombie Powder? Minek kellene kiadni magyarul egybefejezetlen mangát?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-11-08 23:52:26
(#2079) Gunsmith Cats és persze Black Lagoon, továbbá az Uzumaki is jöhet.
A Sandman már jön, szóval ott már csak jó fogyási adatokat szeretnék.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Áldassék drága Kubo Tite bácsi, de mégis nagyon snassz lenne, ha a Zombie Powder előbb jönne ki itthon, mint a Blícs.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-08 21:43:25
(#2077) Esetleg Fate/Stay Night vagy Zombie Powder???
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!