Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-10-30 10:19:28
(#2061) Tényleg nincs mit
Meg amit még elfelejtettem említeni és ilyesmi témába tartozik az a Queen' blade.
Meg amit még elfelejtettem említeni és ilyesmi témába tartozik az a Queen' blade.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-30 09:27:00
(#2060) Oh, most, hogy nézem az adatlapjukat, és rájöttem, hogy ezeket már nézegettem. xD Szép a grafika, tetszik. x) Szerintem felveszem őket a letölteni kívánt animék listájára. xD Még egyszer köszi a tippet!
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
beküldve: 2009-10-29 23:02:46
(#2059) beküldve: 2009-10-29 21:17:21
(#2058) Nekem mondjuk kifejezetten tetszettek. Pláne hogy még a yuri sem hiányzott belőlük helyenként
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-29 20:42:36
(#2057) Hmm.. Szóval akkor ezek "verekedős ecchi"-s animék? Akkor lehet, hogy utánuk nézek. Olyan szörnyűek úgyse lehetnek, nem igaz?
Köszi a tippet!
Köszi a tippet!
beküldve: 2009-10-29 18:18:43
(#2056) Mint alább is írtam: Tenjou Tenge, Ikkitousen, Battle club. Pölö ezek marhajók szerintem. Az első kettőből anime is van. Érdemes utánanézni, ha érdekel a téma.
beküldve: 2009-10-29 16:15:53
(#2055) És van is valami elképzelésed e felől Márk?
Mondjuk valami izgalommal/akcióval dúst én is elfogadnék szívesen, megspékelve egy kis ezzel-azzal (ki mit szeretne). x)
Mondjuk valami izgalommal/akcióval dúst én is elfogadnék szívesen, megspékelve egy kis ezzel-azzal (ki mit szeretne). x)
beküldve: 2009-10-29 09:10:04
(#2054) Szerintem a Bleach, jelenleg elég felejtős lenne, tekintve hogy így is épp elég "túl hosszú" manga van kiadásban (Naruto, Berserk, Angyalok menedéke), és nem tudni ki kezdene hozzá egy újabb, "vég nélküli" mangának.
De én továbbra is azt mondom, verekedős ecchi kell a népnek (legalábbis nekem)! XD
De én továbbra is azt mondom, verekedős ecchi kell a népnek (legalábbis nekem)! XD
Szerk: A Márk 2009-10-29 09:14:41
beküldve: 2009-10-28 20:00:46
(#2053) Én a Fruits Basket-et is nagyon szívesen olvasnám magyarul. A Junjou Romantica-ról, vagy a.. a.... valami jóról nem is beszélve!
beküldve: 2009-10-28 18:19:14
(#2052) Aminek sztem mindenki tudna örülni.....:
-BLEACH-igaz egy kicsit már tul hoszsúra sikeredett, de ez van:P
-VAMPIRE KNIGHT: aszem 7 kötet megállítja...
-BLEACH-igaz egy kicsit már tul hoszsúra sikeredett, de ez van:P
-VAMPIRE KNIGHT: aszem 7 kötet megállítja...
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-10-28 15:54:20
(#2051) Hm..szerintem jöhet a D.Gray-man, Bleach, Rozen Maiden, Soul Eater, Paradise Kiss(ha jól tudom 5 kötetes)..
mivel yaoista lány vagyok {nem én vagyok az egyetlen XD}, magam is támogatnám a Junjou Romantica megvalósításának ötletét
mivel yaoista lány vagyok {nem én vagyok az egyetlen XD}, magam is támogatnám a Junjou Romantica megvalósításának ötletét
Freedom , For freedom ~ All the people are tied up in this world ~ There is neither the hatred nor the sorrow there
beküldve: 2009-10-28 15:45:58
(#2050) Én arra gondoltam hogy legfőbb ideje lenne végre, hogy valamelyik kiadó nekiálljon, és elkezdjen kiadni valami klassz ecchi-s verekedős mangát. Teszem azt: Tenjou Tenge, vagy Ikkitousen, vagy Battle club, vagy valami hasonlót. Én (és gondolom még sokan mások is) örülné(n)k neki
Szerk: A Márk 2009-10-28 16:00:50
beküldve: 2009-10-25 11:52:20
(#2049) beküldve: 2009-10-25 11:40:04
(#2048) Csak mióta olvasom a fórumot, többször elhangzott a probléma, de amúgy egyetértek.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Moderátor 2009-10-25 16:41:55