Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-09-16 18:19:17
(#2001) Soul Eatert akarunk! Soul Eatert akarunk!!!! Azaz csak akarok de szerintem mindenkinek megérné! Az indoklás egyszerű: király!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-16 17:46:51
(#2000) hallod ezt Ivi?
itt az ideje h én is bele nézzek
itt az ideje h én is bele nézzek
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-09-12 12:53:22
(#1998) Szerintem a One Piece-t kéne kiadni:) Abszolút favorit, jók a poénjai és itthon is egyre népszerűbb És nagyjábol az egyetlen manga, amit csak a mangafanra mernék rábízni, mert eddig az ő kiadványaikban még egyszer sem csalódtam. Szerintem nézzetek bele az animébe és megértitek miről beszélek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-09-09 14:22:46
(#1997) Húú Darren Shan tényleg jó lesz most olvasom a legújabb könyvét is. A mangába is beleolvastam az tényleg jöhetne magyarországra is
Nincs fény sötétség nélkül
Persze, azt csak dőltbetűvel írtad.
Darren Shan film mostanában fog kijönni (ráadásul hivatalos premier Magyarországon lesz leghamarabb), ennek örömére Yen Press hirtelen megvette a mangát. Szerintem nekünk sem ártana.
És DriftersDirftersDrifters. Jobb minnél előbb elkezdeni a tárgyalásokat, ugye.
Darren Shan film mostanában fog kijönni (ráadásul hivatalos premier Magyarországon lesz leghamarabb), ennek örömére Yen Press hirtelen megvette a mangát. Szerintem nekünk sem ártana.
És DriftersDirftersDrifters. Jobb minnél előbb elkezdeni a tárgyalásokat, ugye.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-09 09:15:31
(#1995) Csomó idő eltelt már...
Szóval a Black Lagoon-t szeretnénk, Hanon meg én. És a Gunsmith Cats is jöhet.
Szóval a Black Lagoon-t szeretnénk, Hanon meg én. És a Gunsmith Cats is jöhet.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-09 07:08:51
(#1994) én egy Ouran High Schoolt vagy FMA-t nagyon pártolnék...
de először inkább folytassák azokat, amiket elkezdtek. xP
de először inkább folytassák azokat, amiket elkezdtek. xP
amúgy a Chrno Crusade-nak énis nagyon örülök ^^
^^
beküldve: 2009-09-08 22:55:28
(#1993) beküldve: 2009-09-04 17:20:39
(#1992) A Bloody Kiss-t jó lenne,ha kiadnák. Olvastam már belőle az első 3 fejezetet a neten és sztem megérné,mert naon jó! ^^
Viszont a Chrno Crusade-nak naon örülök...csak mikor lesz a 2. kötet is?? xD *.* (am még a kiadáshoz: Zettai Kareshi is jó manga és az Akkan Baby,na azon lehet röhögni rendesen,főleg,h a két főszereplő tutira 8 éves szinten van xD )
Viszont a Chrno Crusade-nak naon örülök...csak mikor lesz a 2. kötet is?? xD *.* (am még a kiadáshoz: Zettai Kareshi is jó manga és az Akkan Baby,na azon lehet röhögni rendesen,főleg,h a két főszereplő tutira 8 éves szinten van xD )
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2009-08-31 01:15:38
(#1991) Ideje lenne a Code Geass kiadásának!
Ideje lenne a Tsubasa Resevoir Chronicle kiadásának!
Ideje lenne a D.Gray Man kiadásának!
Hogy a Mysterious GirlfriendX, Soul Eater, Chibi Vampire hármasról már ne is beszéljünk!
Ideje lenne a Tsubasa Resevoir Chronicle kiadásának!
Ideje lenne a D.Gray Man kiadásának!
Hogy a Mysterious GirlfriendX, Soul Eater, Chibi Vampire hármasról már ne is beszéljünk!
Ezt a 6 mangát télleg ki lehetne adni!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
A Bukottak holdja nem az eredeti borítójával jött ki - bár nekem a magyar jobban tetszik
én nagyon örülnék a Bleachnek ha kiadnák főleg ha a kötetek a normális borítót kaják meg^^
Úgy beszélsz erről, mintha a mangafanos kiadványok nem, eredeti borítóval jönnének ki. Sőt, én nem is ismerek olyan magyarul kiadott mangát, amit ne eredeti borítóval adtak volna ki (bár javítsatok ki ha tévednék )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-08-29 01:03:49
Olyan, ha jól tudom, előfordul az "Angyalok menedéke" sztorijában is nem? Mármint vérfertőző kapcsolat.
Igen, előfordul benne (a mangát nem olvasom, de az animét láttam).
beküldve: 2009-08-29 00:37:58
(#1987) én nagyon örülnék a Bleachnek ha kiadnák főleg ha a kötetek a normális borítót kaják meg^^
de nagyon örülnék a Fullmetal Alchemist-nek vagy a Shaman king-nek
és nagyon örülök h a Chrno Crusade-dot kiadtátok!!!!
de nagyon örülnék a Fullmetal Alchemist-nek vagy a Shaman king-nek
és nagyon örülök h a Chrno Crusade-dot kiadtátok!!!!
"A Kard és a Kardforgató egy"