Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-08-26 13:02:54
(#1941) Elfen Lied... az tényleg jóó lenne !!!
Én örülnék még ezeknek : Lovely Cmplex, Bokura ga Ita, Ai yori aoshi, Rozen Maiden, Midori no hibi....!!!
De jóó is lenne !!!
Én örülnék még ezeknek : Lovely Cmplex, Bokura ga Ita, Ai yori aoshi, Rozen Maiden, Midori no hibi....!!!
De jóó is lenne !!!
beküldve: 2009-08-26 13:02:49
(#1940) BLAME! és Claymore. Az lenne a szép és a jó. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-08-26 12:48:13
(#1939) Elfen Liedet tényleg királyság lenne kiadni!
Csak nem tudom melyik kiadó merne belekezdeni.
Ugyanis, nem egy szívmelengető manga az. Van benne minden mi szem szájnak ingere: vérözön, brutalitás, pedofília, és még sorolhatnám.
Csak nem tudom melyik kiadó merne belekezdeni.
Ugyanis, nem egy szívmelengető manga az. Van benne minden mi szem szájnak ingere: vérözön, brutalitás, pedofília, és még sorolhatnám.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-08-26 12:49:52
beküldve: 2009-08-25 14:23:39
(#1938) Hogy a legfontosabbakat említsem:
Bleach, Vampire Knight, Fullmetal Alchemist =)
de a mostaniak folytatása mellett nehéz lehet újat elkezdeni, és ha most bemondják, hogy lesz valami új, akkor is kell rá várni különböző okok miatt.
De azért remélem lesz valami új =)
szerk: ami eszembe jutott még: Spirál, Jigoku Shoujo, végső esetben One Piece xD
Bleach, Vampire Knight, Fullmetal Alchemist =)
de a mostaniak folytatása mellett nehéz lehet újat elkezdeni, és ha most bemondják, hogy lesz valami új, akkor is kell rá várni különböző okok miatt.
De azért remélem lesz valami új =)
szerk: ami eszembe jutott még: Spirál, Jigoku Shoujo, végső esetben One Piece xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-25 14:28:31
beküldve: 2009-08-25 14:04:47
(#1937) Elfen lied
Nagyon jó lenne ha valamelyik kiadó elkezdené fordítani az elfen liedet. Már az egyik kiadó honlapján olvastam hogy fordítják, de egy idő után mégsem adták ki, nemtudom hogy miért.
Ha pedig a mangafan valamikor kiadná, legalább az 1. kötetet akkor 100000 köszönet jár nekik.
Bár, ln nem nagyon szeretem az elfen liedet, de van sok ismerősöm akik imádják és szerintem nem csak ők vannak így ezzel!
És még valami: a Fullmetal Alchemist-et is ki lehetne adni magyarúl.
Nagyon jó lenne ha valamelyik kiadó elkezdené fordítani az elfen liedet. Már az egyik kiadó honlapján olvastam hogy fordítják, de egy idő után mégsem adták ki, nemtudom hogy miért.
Ha pedig a mangafan valamikor kiadná, legalább az 1. kötetet akkor 100000 köszönet jár nekik.
Bár, ln nem nagyon szeretem az elfen liedet, de van sok ismerősöm akik imádják és szerintem nem csak ők vannak így ezzel!
És még valami: a Fullmetal Alchemist-et is ki lehetne adni magyarúl.
Szerk: panda. 2009-08-25 14:05:39
Jack nem a Trigunról, hanem a Trigun Maximumról beszélt, amit MÉG nem adott ki a Delta Vision sem, és (sajnos) előreláthatóan azért, mert Trigunnak nem volt elég nagy kereslete, ez miatt nem is fogják mostanában kiadni a Maximumot.
Sajnos erről hallottam, azért minden éjjel lefekvés elött elmormolok egy imát :)
"A csodához nem kell mindig Isten, csak Vash!!"
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Most akár meg is sértődhetnék, de ha annyira szeretnéd ám legyen.
Prioritás, drága Hanon, prioritás... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A Black Lagoon-t szeretném. És Hanon is. Csak 8 kötet, azt egy-kettőre kiadjátok.
...
És a Gunsmith Cats is jöhet (de csak a Black Lagoon után).
...
És a Gunsmith Cats is jöhet (de csak a Black Lagoon után).
Most akár meg is sértődhetnék, de ha annyira szeretnéd ám legyen.
És még Uzumakit, meg Highschool of the Deadet (nem gondolom, hogy MangaFan eddig süllyedne, de Hirano azért mégiscsak Hirano, akár z kategóriás fight-ecchiben van, akár nem), meg Kuroshitsujit, meg Darren Shant (utóbbinak még értelme is lenne, ittenhonban nem kis fanbasel bír a sorozat). Meg toronyórát lánccal meg izé; és jó lesz ha már most elkezdenek tárgyalni shonengahoshával a Drifterst illetően.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-08-13 12:45:46
(#1933) Jack nem a Trigunról, hanem a Trigun Maximumról beszélt, amit MÉG nem adott ki a Delta Vision sem, és (sajnos) előreláthatóan azért, mert Trigunnak nem volt elég nagy kereslete, ez miatt nem is fogják mostanában kiadni a Maximumot.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Trigun
azt má kiadta a delta vision
a one piece az télleg jó lenne.
meg talán még ezt:Marusaku Gekijou
Szerk: Dan 2009-08-13 08:10:17
Megint csomót hallgattam, ideje ismét hallatni a hangom. A Black Lagoon-t szeretném. És Hanon is. Csak 8 kötet, azt egy-kettőre kiadjátok.
Ügyes reklámmal becsalhatjátok a boy's love fangirl-öket is a vásárlás erdejébe... BL-BL, "majdnem" ugyanaz.
És a Gunsmith Cats is jöhet (de csak a Black Lagoon után)."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-12 21:55:37
beküldve: 2009-08-12 21:42:24
(#1930) Trigun Maximum, Fairy Tail, Soul Eater és bár jó hosszú én örülnék egy One Piece-nak, Dragonball-nak vagy Yuu Yuu Hakusho-nak
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2009-08-08 20:13:27
(#1929) Zombie Loant, Shugo Chara!-t, Rozen Maiden-t és Dears-t a népnek! A Vampire Knighttal is megelékszünk(egyellőre). És egyet értek ai-channal, azokat amiket ő is mondott.
bár asszem, amíg nem leszek 18, addig a Crimson Spellt kihagyom :)
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-08-04 18:38:30
(#1928) Yamato Nadeshiko Shichi Henge nagyon jó lenne de aRozen Maiden,a Shugo Charaa Zombie Loan is jöhetne.Jah és Vampire Knighot a népnekxD Vagy esetleg Crimson Spellt
ai-chan
Na, közben eszembe jutott mégegy finomság, Uzumaki (Spiral) - össz-vissz 3 kötet.
2 in 1; jó olvasmány, és még vicceseket is lehet álmodni utána ("tedd magadévá a spirált", óh igen).
2 in 1; jó olvasmány, és még vicceseket is lehet álmodni utána ("tedd magadévá a spirált", óh igen).
Amennyiben ugyanarra a Spirálra gondolunk, (az elmetrükkösre) nagyon támogatom. Abban magasabb szintű észjátékok vannak, mint a Death Noteban, pedig az se semmi.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White