Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
[QUOTE]Akuma na Eros
Ahol a jóképű bishi, ott a fiatal fangirlök. Mondjuk akkor Kuroshitsuji is. Ott is egy démon van, ő is bishi. Őt is sokan imádják. Többek között én is.
Szerk: ellie17 2009-08-27 11:46:44
Vampire knight
- Szerintem is jöhetne, én vevő lennék rá!Akuma na Eros
- Ez meg nem kérdéses, egyik kedvencem, tuti, hogy megvenném. Hát igen, korhatáros lenne, bár az a fiatalokat nem tartja vissza (főleg a fiatal lányok kapnának rajta, a bishi Sátán miatt ).
Szerk: Szederinda 2009-08-27 11:42:27
Amúgy le tudod tölteni a manga.hu oldalról a teljes "Hellsing-The dawn"-t, magyarul, ha nagyon kiváncsi vagy rá.
Igen ismerem ezt az oldalt én is itt találtam meg =) de lusta voltam megnézni o.o
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-27 11:35:11
beküldve: 2009-08-27 11:30:35
(#1968) Vampire knight - erre biztos nagy lenne a kereslet, bár már beszélgettem egy másik fórumon rajongókkal arról, hogy egy esetleges magyar kiadás örvendetes lenne, főleg ha a nevek átírása nem fonetikus.
Kuroshitsuji - bocsi ezt nem hagyhattam ki.
Akuma na Eros - bár ezt korhatárosan dobnák piacra az tuti. Mindenesetre jó történet.
Ludwig Kakumei, Hakushaku Cain, Yorugata Aijin Senmonten - Yuki Kaori műveit szeretem, szóval örülnék neki. bár nem tudom mekkora kereslet lenne rá.
Kuroshitsuji - bocsi ezt nem hagyhattam ki.
Akuma na Eros - bár ezt korhatárosan dobnák piacra az tuti. Mindenesetre jó történet.
Ludwig Kakumei, Hakushaku Cain, Yorugata Aijin Senmonten - Yuki Kaori műveit szeretem, szóval örülnék neki. bár nem tudom mekkora kereslet lenne rá.
beküldve: 2009-08-27 11:26:10
(#1967) Szerintem nagyon is jó a "The Dawn". Legalábbis nekem tetszett
Amúgy le tudod tölteni a manga.hu oldalról a teljes "Hellsing-The dawn"-t, magyarul, ha nagyon kiváncsi vagy rá.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-27 10:52:28
(#1966) Ez komoly? o.o Hát akkor fejezze be gyorsan =)
De az is lehet hogy a Hellsing befejezése után illúziórombolóként hat ha rossz...
De az is lehet hogy a Hellsing befejezése után illúziórombolóként hat ha rossz...
Szerk: Shaun 2009-08-27 11:33:07
Kösz a Hellsing - The Dawn-al kapcsolatos infókat =D
akkor a Hellsing befejezése után azt is kiadhatnák =)
Az elég felejtős helyzet lenne, tekintve hogy Hirano Kohta nem adott ki többet belőle, mint 6 darab istenverte fejezet, és ráadásul még mindig befejezetlen a történet.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-27 10:34:37
(#1964) Ouran Host Club, Lovely Complex, Rozen Maiden, Shugo Chara, Zombie Loan, Vampire Knight és JUNJOU ROMANTICA
beküldve: 2009-08-27 08:53:52
(#1963) Kösz a Hellsing - The Dawn-al kapcsolatos infókat =D
( bár ez még 2-3 év legalább T_T )
( bár ez még 2-3 év legalább T_T )
A Siuri no Kizuna (Spirál) a maga 15 kötetével nem is olyan hosszú
A Spirálra én is vevő lennák, igaz, már olvastam, de a második fele teljesen eltér a sorozattól és lenne benne bőven újdonság. Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire lenne sikeres, de szvsz az egyik legjobb és legigényesebb manga, amit kiadhatnának. Plusz újdonságok ide, vagy oda, de a grafika nekem sokkal jobban tetszik, mint sok más újabb manga, vagy anime esetében.
Persze, felőlem jöhetne a Nodame és a Honey and Clover is, hogy csak olyanokat említsek, amiket már mások is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
A One Piece, Fullmetal Alchemist, Detective Conan és a Bleach mind nagyon hosszú sorozat (20 rész+) de ha Narutoba belekezdtek, akkor ezek közül is elkezdhetnék valamelyiket. - vagy mind a 4-et =) -
Hát, szerintem az FMA és a Bleach esélyes csak, mivel ezek voltak sikeresek Animaxon is, míg a Conan egyáltalán nem, a One Piece-be meg fene tudja, hogy belekezdenek, ha itt van a Naruto és a Bleach akár animében, akár mangában.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-08-26 20:45:39
(#1960) Sziasztok nem tudom ti hogyvagytok vele de én nagyon örülnék ha kiadnák a Vampire Knight magyar mangában
De én most akark shippuden! TT.TT
Nem kívánság műsor! Örülj, hogy egyáltalán fordítják azt a sz@rs@got! Rajtam múlna, soha ki nem adnák...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-26 20:10:55
(#1958) A Hellsing-The Dawn, a második világhábórú idejében játszódik, és a főszerepben Alucard, és a fiatal Walter van. A történet (mint azt ahogy az eredeti Hellsing-ben Maxwell említést tett) arról szól, ahogy ők ketten meggátolják a nácikat a vámpír projectjükben.
beküldve: 2009-08-26 16:33:06
(#1957) a Naruto Shippuden a sima Naruto manga folytatása, valahogy a 30. kötet körül kezdődik, és szerintem nem nagy a valószínüsége hogy elkezdik mint önálló sorozatot.
A Trigun Maximumot meg a Trigun nem túl jó kereslete miatt nem biztos hogy kiadják a Delta Vision-nél ( mint már korábban elhangzott ).
A One Piece, Fullmetal Alchemist, Detective Conan és a Bleach mind nagyon hosszú sorozat (20 rész+) de ha Narutoba belekezdtek, akkor ezek közül is elkezdhetnék valamelyiket. - vagy mind a 4-et =) -
A Siuri no Kizuna (Spirál) a maga 15 kötetével nem is olyan hosszú a többihez képest, a Vampire Knight még kevesebb, a Jigoku Shoujo (Hell Girl) 5 kötet (bár ez még fut) a Blood+ szintén 5 kötet, a Cowboy Bebop pedig csak 3!!
és ezekre lenne is kereslet úgy gondolom...
Azt az 1 fránya Ghost in the Shell kötetet is kiadhatnák T_T
Az én álmom viszont a Speed Grapher, bár ez egyáltalán nem ismert manga/anime úgyhogy valószínűleg csak álom marad T_T
Egy kérdés: MI az a Hellsing - The Dawn, és van-e köze a mostani Hellsing sorozathoz? aki tud válaszoljon =]
A Trigun Maximumot meg a Trigun nem túl jó kereslete miatt nem biztos hogy kiadják a Delta Vision-nél ( mint már korábban elhangzott ).
A Siuri no Kizuna (Spirál) a maga 15 kötetével nem is olyan hosszú a többihez képest, a Vampire Knight még kevesebb, a Jigoku Shoujo (Hell Girl) 5 kötet (bár ez még fut) a Blood+ szintén 5 kötet, a Cowboy Bebop pedig csak 3!!
és ezekre lenne is kereslet úgy gondolom...
Azt az 1 fránya Ghost in the Shell kötetet is kiadhatnák T_T
Az én álmom viszont a Speed Grapher, bár ez egyáltalán nem ismert manga/anime úgyhogy valószínűleg csak álom marad T_T
Egy kérdés: MI az a Hellsing - The Dawn, és van-e köze a mostani Hellsing sorozathoz? aki tud válaszoljon =]
Szerk: Shaun 2009-08-26 16:36:43